Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : laboral
10 de juny - Tothom a Madrid
31 mai 2006
Amb motiu de la MANIFESTACIÓ que es farà el proper dia 10 de juny de 2006 a Madrid, contra la reforma laboral i la Directiva Bolkestein, la Federació Local de Barcelona de CGT posarà a disposició autocars per fer el desplaçament a Madrid.
Als efectes dâorganitzar i contractar els autocars, caldrà ingressar 5 euros, com a dipòsit per plaça dâautocar, que es retornaran a lâinici del viatge.


Per fer el dipòsit, donem dues opcions:


Fer lâingrés al compte 2100-1391-90-0200027815, fent constar al rebut la referència âmani 10 de junyâ? i el ânom de la personaâ? que efectua lâingrés.
Lliurar els 5 euros a qualsevol membre de la Federació Local de Barcelona.
La inscripció es pot realitzar trucant al sindicat CGT-Barcelona (Tel. 93 310 33 62), si bé no serà ferma fins que es faci el dipòsit dels 5 euros.


El termini per fer la inscripció i el dipòsit serà fins el divendres 2 de juny de 2006.


La idea es sortir de Barcelona el dissabte a primera hora del matí, arribar a Madrid a primera hora de la tarda, i concentrar-nos a les 17:30 hores a plaça dâEspanya, lloc dâinici de la âManiâ? (podeu trobar més informació a http://www.cgt.es).
Després de la âManiâ? es farà un míting i un concert al passeig Camoens. Retornarem a Barcelona a mitjanit, per arribar a Barcelona a primera hora del diumenge.


Esperem donar una resposta contundent a un altre atac del Govern de torn i dels sindicats majoritaris contra els drets dels treballadors, i assistir un mínim de 250 persones (5 autocars) des de Barcelona.


Salut


Barcelona, 23 de maig de 2006
Eva Sanchez
Secretaria General
CGT-BarcelonaNO A LA REFORMA LABORAL. CONTRA LA DIRECTIVA BOLKESTEIN. PEL REPARTIMENT DE LA RIQUESA I PELS DRETS SOCIALS.


TOTS I TOTES A MADRID EL 10 DE JUNY

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 10 de juny - Tothom a Madrid
31 mai 2006
aquesta mani és la que feu conjuntament amb CNT?
Re: 10 de juny - Tothom a Madrid
31 mai 2006
ESO SI QUE ESTARÃ?A BIEN!!

Y ADEMÃ?S CON TODOS Y TODAS LAS ANTICAPITALISTAS!!

WWW.KAOSENLARED.NET
Sindicat Terrassa