Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Trencant el protocul
30 mai 2006

Això sí que és ser "campechana"...


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Trencant el protocul
30 mai 2006
'Campechana' … i si em permeteu 'senzilla'.

Si ens fixem bé no du cap mena de blondes ni puntetes de coixí a les vores de les calces. També es pot veure que són del característic color carn, que a banda que fan neta, és un color que combina bé amb tot. No n'entenc molt però diria que són d'aquelles que pots comprar a un mòdic preu a les parades de cotilles del voltant dels mercats o als 'mercadillus' setmanals que es fan als pobles.

Res, que són molt senzills.
Re: Trencant el protocul
30 mai 2006
Tingues present, Pilarin, que només se li veu la part de sota de les calces perque la resta romàn tapada. La propera vegada haurà de ser encara més "campechana", per això caldrà cridar-li "subete la falda, queremos verte las bragas!!" la propera vegada que vingui als Països Catalans de "visita institucional". Per comprobar realment si les seves calces són "senzilles" o no.
Re: Trencant el protocul
30 mai 2006
No voldria ser desagradable però jo intueixo una petita taca a la part esquerra (per al lector) de la calça. Podria ser un error del meu pc, una senzilla ombra o bé un petit síntoma d'exitació o excreció reial. salut i república socialista !
Sindicat