Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: mitjans i manipulació
[esplugues] presentació d'entrebastidors
16 mai 2006
presentació d'entrebastidors
dissabte 20 de maig
12h jardins robert brillas
c/àngel guimerà (barri centre: esplugues de llobregat)

El proper dissabte 20 de maig tindrà lloc la presentació de la revista precària de la vila d'Esplugues EntreBastidors. A la trobada coneixerem una mica més aquest projecte que va començar ara fa 2 anys per tal de donar veu a aquelles persones que el poder intenta silenciar.
mngt entrbsts.jpg
És una bona oportunitat per aportar aquelles coses que algun cop van passar pel teu cap sobre la revista i mai vas dir, per implicar-te en el projecte, per obrir un debat entorn els mitjans de comunicació, per criticar allò que no t'agrada, proposar temes, articles i tot tipus d'idees.

El gerent de l'ajuntament, Enric Giner, encara no ha confirmat la seva presència, però sí esperem la teva.

Ens veiem al carrer!

// a www.entrebastidors.info tens totes les edicions publicades i aviat habilitarem la pàgina web per a que puguis publicar les teves noticies, comentaris o aportacions // revista ARROBA entrebastidors.info

__________________________________________________________
Reproduïm l'editorial del numero 0, presentat a la Fira d'Entitats del 2004:

Es baixa el teló i ens apareix l’Esplugues del segle XXI, la que citen els experts i teòrics com a model de gestió municipal, la que rep premis iberoamericans a la qualitat; en definitiva, un muntatge teatral de primera línia amb escenografies de cartró pedra i quantioses inversions de marketing per vendre el producte. Que més es pot demanar avui en dia, en el millor dels mons possibles, en aquesta ciutat com mai que disposa de moderns tramvies, verdíssims parcs de gespa, llacs navegables, zones residencials i centres comercials amb pàrquing gratuït.

Els que gestionen Esplugues són els actors principals d’aquest espectacle, des del gestor de l’Ajuntament i l’alcalde, a la resta de representants polítics; dels promotors immobiliaris als empresaris que s’enriqueixen subcontractant a joves i no tant joves... Tots ens somriuen i ens fan l’ullet amb cara de satisfacció.

Però què passa amb la resta dels que participem en aquesta representació?
Amb les que fem papers d’extra, amb els que correm entrebastidors, a corre-cuita, amunt i avall, perquè tot funcioni i el negoci rutlli. Els que paguem hipoteques insuportables, lloguers desmesurats, o les que treballem per salaris de misèria amb un somriure als llavis; els aturats, que passegem pels parcs de disseny interioritzant la manca de recursos econòmics com una maledicció que ens hem guanyat a pols perquè no som prou flexibles o prou dinàmics.

Què passa amb les mares que veiem preocupades com els fills i filles s’enfronten a un futur incert, o amb els jubilats que passem el matí d’obra en obra supervisant les noves edificacions on s’hi vendran pisos a ¿40, 50, 60 milions?

El que tens entre mans pretén ser un espai de comunicació entre aquells i aquelles que passem el dia entre bastidors, vol reflexar les realitats que passen a Esplugues i que mai sortiran a EL PONT, també vol donar veu als que es resisteixen a la hipocresia institucional amb petites lluites quotidianes.

Trencar aquest espectacle miserable per convertir-nos en actors i directors de les nostres vides, i si és de manera compartida molt millor

aquesta edició especial (núm. 0) és flexible, intermitent i precària com la realitat que se’ns imposa. per tant depèn de la teva col·laboració, implicació i interès que sigui possible un futur número 1.

Una salutació des dels camerinos de redacció
Mira també:
http://www.entrebastidors.info

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more