Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Torna a vèncer la lluita al carrer! Gran satisfacció per l’absolució dels tres companys de Gràcia
25 abr 2006
Gràcies a la mobilització popular i a la conscienciació ciutadana hem aconseguit aquest resultat. Les autoritats espanyoles són conscients que empresonar als tres joves en lluita, innocents i estimats a la seva terra, hagués suposat una resposta popular molt contundent al seu barri i arreu del país.
Ahir al migdia ens va arribar la notícia que els tres joves de Gràcia, membres de la CAJEI i activistes incansables al seu barri, van ser absolts després que la Fiscalia de l’Estat espanyol no trobés proves per acusar-los dels delictes que se’ls imputaven.

En primer lloc volem agrair la gran tasca de solidaritat i de suport que ha dut a terme la Coordinadora Antirepressiva de Gràcia, així com a totes les persones i entitats de la Vila de Gràcia i d’arreu dels Països Catalans que hi han col·laborat. Volem fer també una especial menció a tota la militància de la CAJEI que s’ha bolcat en la Campanya Nacional 2005, dedicada a la defensa dels tres joves injustament encausats.

Però la manca de proves i la innocència dels tres nois no són cap novetat per nosaltres. Des del primer dia s’ha tractat d’un procés-farsa impulsat per les FSE i pel poder judicial amb la col·laboració dels grans mitjans de comunicació, que van presentar els tres joves com a “terroristes catalans�, criminalitzant el moviment juvenil independentista i combatiu a la Vila de Gràcia i al nostre país. A més, durant tots aquests anys s’han estat silenciant les accions, protestes i mobilitzacions de caràcter veïnal o nacional en favor de l’absolució i la llibertat pels joves.

És per nosaltres una gran satisfacció i, en especial, pel jovent de la Vila i per les famílies dels afectats, poder tornar a abraçar els nostres companys sabent que ja no seran segrestats per l’Audiència Nacional espanyola ni enviats a cel·les de càstig per la seva tasca política i social a l’Assemblea de Joves de Gràcia i en el teixit associatiu del barri.

Però tampoc hem d’oblidar que l’estratègia repressiva i de desgast de l’Estat espanyol ha aconseguit que durant gairebé 4 anys bona part de la nostra tasca al carrer es dediqués a reclamar la innocència i la llibertat pels tres de Gràcia. Han aconseguit que centrem els nostres esforços en la lluita solidària cap a tres joves que tothom sabia que eren innocents, a més de víctimes de les tortures a comissaria encobertes pel poder judicial i del complot mediàtic contra ells i contra tot el moviment independentista i dissident al nostre país. Però, com ja sabem i com hem repetit centenars de vegades, per cada persona represaliada en sorgeixen deu de solidàries. L’exemple de tres joves que segueixen lluitant a la seva Vila mentre se’ls intenta anul·lar a través de la violència i l’amenaça de presó, ha fet revifar la nostra solidaritat i, per extensió, la lluita pel nostre poble per sobre de qualsevol obstacle.

Gràcies a la mobilització popular i a la conscienciació ciutadana hem aconseguit aquest resultat. Les autoritats espanyoles són conscients que empresonar als tres joves en lluita, innocents i estimats a la seva terra, hagués suposat una resposta popular molt contundent al seu barri i arreu del país.

Gràcies al poble i al jovent català per defensar els nostre companys.

Envers les agressions espanyoles seguirem aixecant el cap i mirant cap al futur

Ara més que mai, la lluita continua, amb en Txolo, en Josep i en Bote al carrer!

Països Catalans, Independència i Socialisme

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Torna a vèncer la lluita al carrer! Gran satisfacció per l’absolució dels tres companys de Gràcia
26 abr 2006
VISCA! salut i força i que això us faci encara més invencibles

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more