Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Convocatòries desde Berga(Isanta Ni Oblit Ni Perdó)
25 abr 2006
Els dies 26, 27 i 28 a partir de les 9:30 del matí, es convoquen concentracions davant el jutjat de menors de Barcelona en suport als agredits durant els fets de Patum 2005
Demà comença el judici dels menors pels fets de Patum 2005, en que un grup d'energúmens van assasinar en Josep Maria Isanta Caselles i van ferir diverses persones, durant el concert de Patum organitzat cada any en l'espai de barraques per col.lectius socials de la comarca. S'ha convocat una concentració a les 9.30 davant el jutjat de menors de Barcelona (c/Roger de Flor 62-68)per donar suport a la familia d'en Pep, i la resta de persones i col.lectius agredits, i rebutjar l'actitut d'agressors i còmplices.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convocatòries desde Berga(Isanta Ni Oblit Ni Perdó)
25 abr 2006
A Berga s'ha convocat una concentració demà a les 20:00 a la Plaça St.Pere
Re: Convocatòries desde Berga(Isanta Ni Oblit Ni Perdó)
25 abr 2006
Pero no haviem quedat en que tothom es bo i maco, "energumens van assessinar" i la pressumpcio d'inocencia?
Que passa que tot el que entra a la carcel es una victima de la societat a menys que es fiqui amb vosaltres.
No tenia tothom dret a la reinsercio, per quin motiu es aquesta concentracio?, no sera per presionar al jutge per tal que fulminin al presumpte assessi?
Sou una colla d'hipocritas i l'Isanta es una victima inocent de la vostra hipocresia.
Voleu una festa sense presencia de Policia, ja la vau tenir...
Repetim?
Re: Convocatòries desde Berga(Isanta Ni Oblit Ni Perdó)
25 abr 2006
molt bé, doncs anem a concentrar-nos per exigir la llibertat sense càrrecs d´aquests nois, encara que hagin apunyalat a un altre noi, encara que portin temps traficant amb grans quantitats de dorgues, amenaçant a gent de la comarca sense més ni més i apallissant a tot akell ke els hi vulgui recriminar els seus comportaments agressius i la seva violència gratuïta i irracional, si no sabeu de ke parleu més val ke calleu i una mica de sentit comú cap al ke diem la gent del Berguedà ke som les ke hem patit i patim a akests personatges i la seva família.
Akesta gent van anar a reventar les barrakes pk eren fetes per col.lectius independentistes, anarkistes i autònoms, i no els va importar ASSASSINAR a una persona i ferir-ne unes kuantes emportant-se pel davant tot el ke fes falta,
sincerament trobo patètics els dos comentaris anteriors, és ke té collons la cosa, resulta ke ara hem de defensar als assassins!!! aneu a pastar fang colla d´intoxicadors de merda, o sou policies o sou escòria de Barna i rodalies ke no s´entera de res pk en sa puta vida ha sortit del seu gueto marginal superrevolucionari i sepercoherent i supermarginal sempre, així de bé us va per Barcelona, amb perdó per tota akella gent sana i coherent ke realment s´ho curra de l´eskerra independentista, de l´anarkisme, del moviment okupa...etc, però es ke esteu rodejats de podridura amb individus com els ke han escrit missatges tan miserables com akests! apa salut a tothom menys a akests desgraciats de dalt,

JOSEP Mª ISANTA, NI OBLIT NI PERDÓ!!!
Re: Convocatòries desde Berga(Isanta Ni Oblit Ni Perdó)
26 abr 2006
Sr "comor?" Tothom es mereix una segona oportunitat, però hi ha gent que n'hi han donat moltes i no les han sabut aprofitar. Per acabar li diré que la ignorància és el pitjor enemic i vostè en te molta, si no, no s’explica el que escriu. Dediqui el temps a lluitar contra la seva pròpia ignorància que li farà més profit que lluitar contra les persones que busquen justícia.
Re: Convocatòries desde Berga(Isanta Ni Oblit Ni Perdó)
26 abr 2006
Pel picoleto o simplement gilipolles que no sap llegir i vol fer mal, la noticia diu:
"Els dies 26, 27 i 28 a partir de les 9:30 del matí, es convoquen concentracions davant el jutjat de menors de Barcelona en suport als agredits durant els fets de Patum 2005"

Per tant es convoca per això. La majoria no creiem ni esperem Justicia del poder judicial i ni tampoc creiem en les presons i ens caguem en tu i en la policia i en la mare o pare que va arribar a parir tot aquest sistema de merda. Sabem que la Justica que volem no vindrà de cap poder. I què! Anirem igualment a donar suport als companys que han d'anar a testificar. Explico això no per respondre't a tu sinó per intentar aclarir els dubtes que pretens aixecar amb el teu comentari. Molta mala llet és el que tens, però "arrieros somos y en el camino nos encontraremos".

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more