Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
Jutjat per diferents accions entre el 2000 i 2003.
El ex militante de Terra Lliure reconoce los atentados y los reivindica en nombre de la 'kale borroka' catalana



El ex militante de Terra Lliure Guillem Godó, al que la Audiencia de Barcelona juzga desde hoy por explosionar diez artefactos de fabricación casera en seis sucursales bancarias, en una delegación de Hacienda y en un repetidor de televisión y comunicaciones de Barcelona entre 2000 y 2003, reconoció la autoría de los atentados y los reivindicó en nombre de la 'kale borroka' catalana, en apoyo al movimiento de liberación nacional vasco.

Cuatro personas sufrieron lesiones leves y otra más resultó herida de gravedad a consecuencia de las deflagraciones. Se da la circunstancia de que Godó ha sido condenado firmemente al menos en cuatro ocasiones por delitos de terrorismo, estragos y falsificación de documentos. En 1990 le condenaron a nueve años de prisión y a dicha sentencia le siguieron otras tres que supusieron penas de cárcel menores.

El ex miembro de Terra Lliure, no obstante, quedó en libertad en 1996, tras permanecer en prisión durante ocho años. Según explicó durante el juicio, desde entonces se ha dedicado a ofrecer apoyo político y militar al movimiento de liberación nacional vasco.

Godó reconoció que durante su pertenencia a Terra Lliure adquirió los conocimientos necesarios para fabricar artefactos caseros y admitió haber colocado las diferentes cargas explosivas.

QUIERE SER JUZGADO POR LA AUDIENCIA NACIONAL.

No obstante, antes de que la fiscal pudiese continuar con el interrogatorio, Godó dijo al Tribunal que quería ser representado por los abogados que se encargan de defender al movimiento de liberación nacional vasco, 'que ya me están reclamando al Gobierno de la Generalitat', y pidió a la Sección Séptima que se inhibiera a la Audiencia Nacional para poder ser juzgado allí.

'Yo trabajo para el movimiento de liberación nacional vasco y, por tanto, los hechos por los que se me juzga son actos de terrorismo', se justificó. La presidenta de la Sala, Ana Ingelmo, respondió al procesado que la causa ya había sido remitida a la Audiencia Nacional y que ésta la devolvió por no ser competente.

Además, según la juez, si Godó hubiese querido cambiar de abogado podría haberlo hecho antes de la celebración de la vista oral, ya que tuvo tiempo suficiente para ello. 'Esto no es un foro político, la Sala es competente para juzgarle', le avisó Ingelmo.

La defensa de Godó, no obstante, solicitó la suspensión del juicio, petición que fue denegada por la juez atendiendo a la doctrina del Tribunal Supremo. A su entender, 'las alegaciones efectuadas por el acusado no son justificadas'. Según Ingelmo, 'las manifestaciones de tipo político no tienen cabida en este procedimiento y lo único que pretende el acusado es una dilación no justificada'.

'ME HAN APLICADO EL PROTOCOLO DE LA MUERTE'.

Ante la negativa de la juez, Godó optó por reconocer los hechos. 'Asumo todas las acciones de la 'kale borroka', gora ETA', le espetó a la Sala antes de entonar el llamado himno del soldado vasco o 'Eusko Gudariak', seña de identidad entre la llamada izquierda abertzale.

La juez se vio obligada a llamar al orden al acusado, que se negaba a permanecer en la sala. 'No voy a reconocer la autoridad de este Tribunal', advirtió el acusado, que aseguró haber sido sometido a torturas en la cárcel de Brians durante un año en aplicación de la Ley Antiterrorista.

'Me han aplicado el protocolo de la muerte, me han amenazado con inyectarme sustancias para que llegue en estado de enajenación mental y me han dicho que acabaría como Lasa y Zabala', aseguró.

LA JUEZ LE EXPULSA DE LA SALA.

'Sólo hay un imperio, el de la ley', apuntó Godó. 'Ustedes están cometiendo prevaricación y encubrimiento, son la vergüenza de la carrera judicial', dijo a la Sala. 'Si vendiera a mis compañeros a la Policía me llevarían a la Audiencia Nacional, ¿verdad?', añadió.

Según Godó, 'un montón de políticos catalanes están implicados en esta organización' y ahora él supone 'una molestia' para ellos. La intervención del acusado terminó cuando el primer agente del Cuerpo Nacional de Policía, miembro de la Brigada de Información, entró en la Sala para prestar declaración. 'Qué valientes que sois', le espetó el procesado.

En ese momento, y tras llamarle al orden en varias ocasiones, la juez decidió expulsar a Godó y mandarle de vuelta al calabozo por no guardar la compostura e insultar 'gravemente' a la Sala. 'Podrá volver cuando muestre una actitud adecuada', le indicó. El acusado no volvió a hacer acto de presencia.

CARGABA LOS ARTEFACTOS CON METRALLA.

Hoy también declararon los agentes del CNP que han intervenido en la investigación del caso, algunos de los vecinos que sufrieron desperfectos en sus viviendas a consecuencia de las explosiones y el representante legal de 'La Caixa', entidad que fue objeto de la mayoría de los atentados. Todos los afectados ratificaron los daños sufridos y reclamaron ser indemnizados.

Los hechos se remontan a las 0.30 horas del 1 de octubre de 2000, cuando el procesado presuntamente se acercó a una sucursal de 'La Caixa' y colocó en una ventana de la misma un artefacto explosivo al que había adosado un petardo tipo 'trueno' como carga iniciadora. Godó supuestamente prendió fuego a la bomba, pero en este caso no llegó a causar daños personales y materiales de relevancia, ya que el artefacto principal no llegó a explosionar.

A partir de entonces y hasta agosto de 2003, el acusado hizo estallar otros siete artefactos caseros en cuatro oficinas de 'La Caixa' y en una de Barclays Bank que provocaron desperfectos en las entidades y en los edificios colindantes.

Además, cuatro peatones sufrieron lesiones leves por el efecto de la onda expansiva y un vecino resultó herido grave tras ser alcanzado por los cristales que salieron despedidos de las ventanas a raíz de la explosión. La víctima tuvo que ser hospitalizada y tardó un año y medio en curar de las lesiones.

Además de atentar contra sucursales bancarias, en mayo de 2002 Godó presuntamente explosionó un artefacto en un repetidor de televisión y comunicaciones situado en un terreno rural de Montcada i Reixac (Barcelona). En este caso, no se produjeron daños personales ni materiales.

La última acción por la que el procesado está siendo juzgado se produjo en una delegación de Hacienda del barrio barcelonés de Sants, donde Godó hizo estallar un artefacto que provocó desperfectos en la entidad y en los edificios contiguos. El acusado fue detenido el 22 de septiembre de 2003 y permanece en prisión provisional desde entonces.




En sus conclusiones provisionales, la fiscal solicita un total de 15 años de prisión y 44.000 euros de multa para Guillem Godó por un delito de tenencia y fabricación de artefactos explosivos e incendiarios, seis delitos de daños, cuatro delitos de daños en grado de tentativa, dos delitos de lesiones y cuatro faltas de lesiones.




También reclama que indemnice a las personas que sufrieron heridas o daños materiales en sus viviendas a consecuencia de las deflagraciones y que abone a 'La Caixa' la cantidad que se determine en ejecución de la sentencia. La defensa, por su parte, pide la absolución del procesado.

El juicio continuará mañana con la declaración de más afectados por las explosiones y con la práctica de las pruebas periciales.



Terra Actualidad - Europa Press

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
En Guillem necesita tractament psiquiàtric
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
totalment d'acord.

Aquest tio es un gilipolles.

"Yo trabajo para el movimiento de liberación nacional vasco y, por tanto, los hechos por los que se me juzga son actos de terrorismo"--> Llegint aquest frase l'unic que entenc es que aquest individiu només vol passar a a ser un martir de la revolució quan en realitat només a fet que el ridicul ficant bombas i a sobre reconeix que qeu treballa per el moviment d'alliberació basc, com si fos un putu mercenari, que en veure la seva lluita fracasada l'unica solució que veu es fer veure que li interesa l'altre i a sobre enganyarse pensant que es un redader terrorista.

Vaia inutil.
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
Per inútil tu, capullo.

Estaràs més d'acord o no amb el tio, pots qüestionar si es troba en plenitud de totes les seves capacitats mentals... però aquest tio s'ha xupat ens quants anys de presó per Catalunya, mentre tu encara anaves en dodotis o t'estaves en qualsevol racó unflante a canutos.

Una altra cosa que hauries de saber és que el fet d'estar-te molts anys en una presó pot deteriorar molt les teves capacitats mentals a part de les físiques, que d'allí dins en pots sortir desquiciat sobretot si la situació a l'exterior i la solidaritat no funcionen, com va ser en el seu cas.

Tant sols una mica de respecte abans de jutjar.
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
estic d'acord que el Guillem no està bé, però com a mínim és de les poques persones conseqüents amb les seves idees.

A pesar de todo, la luchA sigue siendo el único camino
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
A sobre que dona la seva vida i perd la salud per la causa hi ha fill de la gran puta que es dediquen a insultar-lo, si vosaltres haguéssiu patit tantes tortures i persecussions ja veuríem com estaríeu, el més segur es que haguéssiu entrat a ERC com van fer molts botiflers a l'època d'en Colom. Menys garrulisme i opinions sense saber de què es parla!
Remeto una entrevista feta a sa mare, a vore si així us entereu d'algo borrokas de postal!!
Guillem Godó, Libertat!

Guillem Godó és un dels molts lluitadors que ha patit la repressió d'aquest estat en la seva pròpia pell. Va estar empresonat durant vuit anys per la seva militància en l'independentisme i després l'han sotmès a una persecució absoluta: control policial, seguiments pels carrers, telèfons punxats, detencions d'un o dos dies... La seva activitat molestava molt: després de tornar de l'Iraq, on va fer d'escut humà, el van retenir tres dies a Madrid per saber què havia fet i amb qui havia estat. Ara l'han tornat a detenir i li atribueixen atacs contra seus bancàries i una oficina d'hisenda. La seva mare, Carmen Blasco, ens explica com va ser la detenció i quina és la seva situació actual.

LI.Quan i com el van detenir?
R.En sortir de la feina , a les dues del migdia, després van fer un registre a casa d'en Guillem, on viu amb la seva àvia. El registre va durar des de les onze del vespre fins a les quatre de la matinada.

LI. De què l'acusen exactament?
R. No ho sabem del cert. A la comissaria volien que s'autoinculpés de tots els atemptats que hi ha hagut aquí, des de que va sortir de la presó el 96. Ell ho va negar tot davant la polícia i després davant del jutge. Ara el cas està sota secret de sumari. Dijous que ve l'advocat ha d'anar a Madrid, i potser aleshores sabrem quins càrrecs concrets hi ha contra ell.

LI. ¿Quin tracte va rebre a la presó i a comissaria?
R. En Guillem va patir tortures a les dependències policials de la Via Laietana: van aplicar-li tres vegades la bossa al cap fins perdre el coneixement i el van tenir en una habitació pintada de blanc amb focus, dret, durant més de setze hores diàries. Quan queia el pegaven fins que s'aixecava. Van obligar-lo a fer flexions fins a l'esgotament, el van despullar i el van arrossegar pels cabells, li van pegar cops i puntades... ell va avisar el metge forense, però només va certificar un cop al colze sense importància. En Guillem va denunciar les tortures davant del jutge.

LI. Vas denunciar a la premsa "assetjament" contra el teu fill.
En Guillem es va negar a acceptar les mesures anomenades de reinserció. Va passar-se vuit anys a la presó complint condemna. Això no li han perdonat i l'han perseguit tot aquest temps, amb pressions de tota mena. Un exemple, ell va estar a l'Iraq durant dos mesos, com a escut humà a la refineria d'Al'dhora, i així que va baixar de l'avió a Barajas, la policia el va detenir i va estar-se tres dies als calabossos a Madrid. Van registrar-lo i van fotocopiar tots els papers que li van trobar. Quan va passar a disposició judicial va quedar en llibertat i sense càrrecs. Hem interposat una denúncia per detenció il·legal. Un fet més, a la revetlla de Sant Joan del 2002: per un accident fortuït a la terrassa de casa, un petard que no va explotar va caure en un pati veí. Vam arribar a judici i el jutge va sentenciar dos anys de presó. Cada vegada que succeeix alguna cosa a Barcelona està la policia a casa, preguntant al porter i als veïns sobre en Guillem.

LI. En Guillem havia denunciat pressions de la policia perquè actués com confident.
R. Va fer públic a TV3 que quan estava detingut en la comissaria li havien fet propostes que treballés per a ells. Al cap de cinc dies va arribar la detenció actual.

LI. Como està de moral?
R. Amb la moral alta, esperant que s'aclareixi tot i sortir en llibertat.

LI. Què li diria a la gent que ens llegeixi i ens escolti?
R . Que lluitin per aconseguir la seva llibertat i la de tots els presos polítics. El mateix jutge del Olmo, que instrueix el cas, reconeix que té seriosos dubtes sobre si els fets que la policia imputa a en Guillem justifiquen l'aplicació de la legislació antiterrorista. Això suposa que han de traslladar immediatament a Catalunya. Aixó esperem.
Re: Judici a Guillém Godó
05 abr 2006
guillemglobets.bmp
comisaris.bmp
Jo vaig coneixer al Guillem perque va ser un dels integrants de la primera caravana del grup d'escuts humans per al poble iraquià.
Va estar present a les primeres reunions preparatories a barcelona i a l'irak vam passar amb ell gairebé 3 setmanes. Degut a una serie de discrepancies amb polítics del ministeri d'interior del règim de Sadamm Hussein nosaltres vam decidir de marxar (i/o ens van expulsar segons com es miri) pocs dies abans dels primers bombardeijos pero en Guillem, que va acceptar les propostes governamentals es va quedar a l'Irak fins al "final" de la guerra (em refereixo fins que van entrar les tropes de la coalició). Concretament va estarse fent d'escut humà a la refineria de Daura, juntament amb altres activistes internacionals contra la guerra, defenenent la causa i explicant la seva postura a qui fes falta -recordo que una coneguda reportera espanyola (no recordo el nom i no se si era del diari El Pais) el va entrevistar i les seves paraules tb van quedar reflexades en un dels llibres que es van editar poc després sobre la guerra de l'irak (pro tampoc recordo el títol)..

Bé, jo com dic sols el vaig coneixer els dies abans a la guerra, desde mitjans de Febrer de 2003 fins a primers de març. L'únic que se dir d'ell es que em va semblar un noi molt passat de voltes, amb una gran afició per tot allò que era "bèlic"; un noi evidentment ja molt grandet pero amb una personalitat molt infantil en aquest sentit. Al preparar l'equipatge per partir cap a l'Irak ell es va portar una maleta enorme amb material de "supervivencia", tipus Indiana Jhones on volia incloure armes de defensa personal (i vam tenir una gran discussió amb ell al respecte d'aquest motiu) i moltíssims utensilis mèdics i medicaments. Ens va explicar sense tallarse un pel que havia format part d'un comando de Terra LLiure i presumia de que era l'únic militant no es va arrepentir com havien fet altres per aconseguir reduir les seves condemenes, pero ho deia -reitero- amb un to com bastant infantil. Fanfarronejava d'haverles passat putes en la vida, de que molts altres eren cobards i es notava que li agradava (o necessitava) pensar això. Obviament també si en alguna conversa entre nosaltres sortia alguna questió política ell de seguida sortia amb el tema vasc i es declarava totalment partidari de la "lluita armada" d'ETA contra el govern opresor d'espanya i ho defenia, es clar de manera rigurosa. Si li portavem la contraria en això ho defenia aferrisadament, pero tot paraules, he de dir que mai se li en va anar la mà. ...A diferencia precisament d'uns altres, representa que molt més normalets i correctes, uns peridistes mexicans amb qui vam tenir uns merdés que ara no obstant, no venen al cas.

Al Guillem dons, el vaig notar una persona molt sensible. Si. Comunicatiu en uns aspectes, absent en d'altres. Més enllà de les seves causes de "lluita" possiblement en els seus sentiments era molt introvertit, pero no se, prefereixo deixar-ho en un "potser" perque el vaig coneixer solsament superficialment i a mi tampoc es que m'agradi anar preguntant coses personals a la gent així com així. Respecte al que va venir a fer amb nosaltes a l'Irak no tinc clar quin era el seu objectiu si un objectiu diguem-ne "èpic" acord amb la seva personalitat o realment un objectiu concret tal com salvar el poble iraquià dels bombardeijos, costés el que costés. Si no sortia el tema polític o alguna cosa que l'interessés molt sovint en Guillem no participava de les reunions dels Escuts Humans i anava a la seva buscant altres camins. Al igual que part dels periodistes que venien amb nosaltres, pero potser ell d'una manera més descarada va utilitzar el grup d'Escuts Humans (es a dir, nosaltres) com una mitjà (o una eina) per poder venir a l'Irak amb uns permisos d'entrada i aprofitant una infrastructura que d'altre manera haurien estat difícils d'aconseguir. No participava (i/o no s'identificava) amb les nostres assamblees de grup, anava -com he repetit- força a la seva. Per això també va ser l'únic que, entre altres coses, va decidir quedarse a Bagdad durant els mesos de guerra.

Adjunto dues fotos d'ell quan vam fer una visita al Hospital Sadamm. Una clínica especialitzada en tractar nens i nenes malalts de càncer degut a les elevades taxes de radioactivitat de la zona on vivien, fruit de les razzies de bombardejos "selectius" fets per avions nordamericans durant la guerra del golf del 1991 i la posguerra subsegüent. Parlar dels efectes de l'Urani empobrit es un tema que es molta i molta atenció pero ara sols em centro amb el paper del Guillem. Va ser una anècdota potser, que recull la part més tendre (o una de les que més) de la personalitat del Guillem, el qual impresionat per els rostres llastimosos dels infants carcinogènics, alguns d'ells fins i tot nadons, va sortir de l'Hospital i va tornar al cap d'una estona amb tot de globus que havia comprat al carrer i els va repartir entre els infants-nadons de la clínica.
En una imatge surt parlant amb uns comisaris policies iraquians els quals li estaven dient de que aquest acte seu no era procedent.

I bé; això es tot. Ara sembla que la "justicia espanyola" se li tira a sobre i li receptaran uns quants anys més de presó... Ho trobo molt contraproduent. La presó no es el que necessita aquest home i no es tampoc el que és mereix.
Evidentment que estic en contra de que col.loqui un petard en un repetidor de tele perque m'agrada veure la tele (ho dic amb una mica de sarcasme) i estic en contra (i sense sarcasme) de que coloqui bombetes que trenquin vidres i que aquests vidres fereixin greument a un transeunt que passava per allà; pero crec que acusar de terrorisme al Guillem es pasarse una mica molt.
Cert que en Guillem es declarava en favor d'EtA -i em repugna, igual que em repugnen tots els fatxes de l'altre cantó- pero que jo sàpiga en Gillem no ha fet explotar cap cotxe bomba ni a matat a cap familia ...Si haguessim de posar a la presó a tots aquells simpatitzants d'HB que verbalment han apoyat a ETA (entre ells el Xirinacs) no donariem l'abast i aleshores si que ens tornariem bojos tots plegats.

Bé; he fet tots aquests comentaris i aquestes explicacions del Guillem simplement perque potser qui llegeixi la premsa pensarà solsament que és un "terrorista" i tal i qual, pero si se li posa aquesta ètiqueta (sigui acertada o no segons com l'entengui cadascú) pero també és bo en tot cas que es coneguin altres aspectes humans menys beligerants de la seva personalitat.

En Guillem no necessita més presó, possiblement requereixi molta atenció psicologica i/o de rehabilitació ..Això si; ara bé ...la societat que l'ajusticia tb necessitaria una mica de pedagogia o de psiquiàtria perque si el mon està com està de malament no es per culpa d'uns quants "bojos terroristes" molt i molt dolents com en Guillem ...sino per culpa dels crims legals de molts tipus, de les avaricies considerades "sanes" (com ara per exemple especular..) i fins i tot dels "consensos" de les majories socials de les que formem part, que per activa o per pasivament comporten violència estructural cap a moltes minories.

Hem d'intentar parlar amb el Guillem, més que no pas posarlo entre reixes.. i proposarli d'alguna manera un marc de cohabitació política i si cal de rehabilitació psicològica; al igual que hem de parlar amb l'indigent "incívic" i permetreli elevar el seu nivell de vida enlloc d'aprovar per idiota majoria la llei del incivisme. I alhora paral.lelament hem de canviar aquestes lleis i hem de canviar la justicia i hem de canviar als personatges retrògrads que més s'hi oposin. Amb els dolents "legals" no els hem de posar bombes, els hem de "desarmar" i els hem de fer dimitir si cal. No els hem tampoc d'empresonar, els hem d'invitar a fer una una mica de rehabilitació social amb un equip de psicòlegs asesors i entre tots posant-nos d'acord per conviure i fernos entre nosaltres el menor mal possible.

Utopia? si, potser si, la de sempre ...Pero cal continuar intentant-ho, oi? Per que sino que? Més policia, més jutjes, mes idiotes i presons?

Salut
Mira també:
http://agora.ya.com/markllum/epis/epis.htm
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
En Guillem no està bé, ho sabem però tampoc cal fer-ne escarni, ni tampoc calia penjar aquí aquest tema per tal d'evitar que enteradillos i borroquilles del tres a quatre, es poguessin riure una estoneta a costa seva i a costa de les seqüeles, que tot sistema penitenciari pensat per a la destrucció física i mental dels presos, executa.

I segur que els que se'n foten són els que es fan més palles amb els bascos i la kale borroka que en Guillem, que l'únic que devia voler era intentar col·lar-se al grup de presos polítics bascos a veure si cau alguna amnistia amb els temps que corren.

Ell almenys no és un radicalillo d'internet i té un parell de d'allonsis. Aneu tots a cagar...
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
Jo tambe conec al Guillem, vaig estar al 92 amb ell a la crta. Alcora Km.10.C.P.C.S.
Ratifico lo que has dit tu:
"En Guillem no està bé, ho sabem però tampoc cal fer-ne escarni, ni tampoc calia penjar aquí aquest tema per tal d'evitar que enteradillos i borroquilles del tres a quatre, es poguessin riure una estoneta a costa seva i a costa de les seqüeles, que tot sistema penitenciari pensat per a la destrucció física i mental dels presos, executa."
Totalment d,acord amb tu.(!)
Al 92 el varen torturar els carceleros perque no volía que el canviasen de modul(estaben amb el pres.o.s. d,eta) d,alló fa 14 primaveras y aquest no es el sitio mes adecuat per explicar ré de ré:Fills de puta y enteraillos del tres al cuarto hi han molts...un altra cosa es pasar...pasar-ho.
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
Guillem Godó es uno de los muchos luchadores que han sufrido la represión de este estado en su propia carne. Estuvo encarcelado durante ocho años por su militancia en el independentismo y que derivó después en una persecución absoluta: control policial, seguimiento por las calles, teléfonos pinchados, detenciones de uno o dos días... Su actividad molestaba mucho: después de volver de Iraq, donde actuó como escudo humano, le retuvieron tres días en Madrid para saber qué había hecho y con quién había estado.


¿Qué trato recibió en la cárcel y en comisaría?(última detejncion)-
R. En las dependencias policiales de la Via Laietana, Guillem sufrió torturas: le aplicaron tres veces la bolsa en la cabeza hasta perder el conocimiento y lo tuvieron en un cuarto pintado de blanco con focos, de pie, más de dieciséis horas diarias. Cuando se caía le pegaban hasta que se levantaba. Le obligaron a hacer flexiones hasta agotarlo, le desnudaron y lo arrastraron por los pelos, le pegaron golpes y patadas... él llamó al médico forense, pero éste sólo reconoció un golpe en el codo sin importancia. Guillem denunció las torturas ante el juez.

p-Denunciaste a la prensa un "asedio" contra Guillem.
R-Guillem se negó a aceptar las medidas que llaman de reinserción. Pasó ocho años en prisión cumpliendo condena. Esto no se lo han perdonado y le han perseguido todo este tiempo, con presiones de todo tipo. Un ejemplo, él estuvo en Iraq durante dos meses, como escudo humano en la refinería de Al'dhora, y nada más bajar del avión en Barajas, la policía lo detuvo y estuvo durante tres días en los calabozos en Madrid. Le registraron y fotocopiaron todos los papeles que le encontraron. Cuando pasó a disposición judicial, quedó en libertad y sin cargos. Hemos interpuesto una denuncia por detención ilegal. Un hecho más, a raíz de la verbena de Sant Joan del 2002: por un accidente fortuito en la terraza de casa, un petardo que no explotó, cayó en un patio vecino. Llegamos a juicio y el juez sentenció dos años de prisión. Cada vez que sucede algo en Barcelona está la policía en casa, preguntando al portero y a los vecinos sobre Guillem.

LI. Guillem había denunciado presiones de la policía para que actuara como confidente.
R. Guillem hizo público en TV3 que cuando estaba detenido en la comisaría le habían hecho propuestas para que trabajara para ellos. A los cinco días llegó la detención actual.

LI. ¿Cómo está de moral?
R. Con la moral alta
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
Això demostra que els militants de Terra Lliure que no van entrar a ERC només van ser els freaks desquilibrats...
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
Aixó el que demostra es que el sistema penitenciari i judicial es ceba contra els qui no claudiquen. I demostra lo important que es la solidaritat quan algu resta empresonat, com a suport psicologic i afectiu, cosa que a ell potser li va mancar, pq l'esquerra independentista feia aigues i eren temps de renuncies.

I el teu comentari demostra que ets un capullo mes dels que ronden per aqui, ras i curt,i que no tens respecte per a res ni per a ningu, amb lo que podriem arribar a la conclusio que a part de capullo ets tambe un sac de merda.
Guillem
05 abr 2006
"Això demostra que els militants de Terra Lliure que no van entrar a ERC només van ser els freaks desquilibrats... "
Tu eres tonto del culo (por una parte).
Por otra:
El sistema ademas de cebarse,tiene preparada una seríe de estrategias encaminadas todas ellas a la "neutralizacion"(pòr asi decir) de ciertos individu ARROBA s...Godó uno de ellos.
Much@s mas por otra parte.

Ver por ejemplo:
OPS
Godó absolució!!
P.d.-NI UN PASO ATRAS!!
Re: Judici contra Guillem Godó
05 abr 2006
Líder de la PUA-Endavant?
Per què no el defensa Rescat?
Re: Judici contra Guillem Godó
06 abr 2006
La persona que firma com a jejeje, i se'n fot dels que no van acceptar el xantatge del vostre estimat Colom no està bé del cap, a part de ser un botifler i un sectari d'ERC, perquè com es pot alegrar de les desgràcies dels altres que lluiten pe l'alliberació dels PPCC? a mi no m'agrada la repressió que pateixen els ciutadans dels PPCC ja siguin exmembres de TLL o d'Erc o qualsevol persona, que per cert aquest Colom si que era un Frack i a+a+ un transfuga, ara és de CIU i la Rahola del PSC, ja!ja!ja! això si que fa riure!!JA!JE!JA!JI!JI!JI!
Sindicato Sindicat