Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
"Si ets de Massachussets, 400 euros de multa"
05 abr 2006
>Condemnat un nord-americà, el primer jutjat pels incidents del macrobotellot

El jutjat d'instrucció número 16 de Barcelona ha condemnat a pagar una multa de 400 euros el jove nord-americà que va destrossar amb una patada el vidre d'una cabina telefònica, en la primera sentència contra un dels 54 detinguts pels incidents del 'macrobotellot' del passat 18 de març.

Per al jutge, la multa de 400 euros imposada és l'adequada donada la situació econòmica de Justin Richard D., perquè "malgrat que no consten ingressos exacte, "sí es coneix que té nacionalitat nord-americana i és natural de Massachussets, un dels estats més rics dels Estats Units, que ha viatjat a Espanya i resideix aquí, almenys temporalment". Segons el jutge, aquest fet indica, segons la sentència, que el condemnat "disposa de mitjans suficients per pagar-se el viatge d'avió, malgrat que no té un treball conegut, que aquests mitjans li permeten viure a Barcelona i, fins i tot, viure en un carrer tan cèntric com el carrer Vilamarí".

En el primer judici ràpid pels disturbis del 'macrobotellot', el consistori va demanar una multa de 20.000 euros, la pena màxima, mentre la fiscalia va sol·licitar que tingués una condemna monetària de 200 euros per una falta de danys.

>L'ordenança del civisme costarà 32 milions enguany
Segons publica La Vanguardia, aplicar l'ordenança del civisme té un cost de 32,4 milions d'euros enguany. Les dades que seran presentades a la comisió de Presidència i Hisenda, suposen un pressupost més elevat que els 25 milions que va presentar el quart tinent d'alcalde, José Cuervo, poc abans que la normativa entrés en funcionament.

Notícia extreta de www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Si ets de Massachussets, 400 euros de multa"
05 abr 2006
Llàstima, em sembla poc, espero a més que l'exulsin i el deportin al seu país. De toca-collons, peluts, ocupes i bruts ja en tenim prou a casa nostra com a per fer-nos càrrec de tot el que ens arriba. Però la culpa la té el propi ajuntament amb la seva política de que Barcelona és una ciutat per a ocupes.
Re: "Si ets de Massachussets, 400 euros de multa"
05 abr 2006
I d'idiotes civics com tu també en sobren, a tu que et deportin a les illes Kurils.
Re: "Si ets de Massachussets, 400 euros de multa"
05 abr 2006

Que deportin amb l'idiota cívic també el mosso d'esquadra que va abusar sexualment, dins de la comisaria, d'una noia de 18 anys.

Re: "Si ets de Massachussets, 400 euros de multa"
05 abr 2006
"li permeten viure a Barcelona i, fins i tot, viure en un carrer tan cèntric com el carrer Vilamarí"
Una dita diu " A Barcelona, tota cuca hi viu" i tenim de tot als nostres barris, cert, però:
QUIN DESPRECI ALS BARCELONINS QUE FEM TOT ELS ESFORÇOS PER NO MARXAR DEL NOSTRE BARRI I QUINA PREPOTÈNCIA!!!
La justícia es pensa que a l´Eixample som tots burgessos? Fins i tot a Sarrià n´hi han treballadors amics. No ens fareu fora de la nostra ciutat. D´on heu sortit? Que llegiu? Esteu equivocats amb els vostres raonaments,i si a sobre, vosaltres sou els encarregats d´impartir justícia... Anem molt malament
Sindicat