Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Universitat de València < PUA >
30 mar 2006
Un miler de concentrats a la Universitat de València contra les agressions feixistes
Un miler de manifestants s'han aplegat a migdia al Campus dels Tarongers de la Universitat de València per protestar contra les agressions feixistes d'aquestes últimes setmanes al País Valencià. Convocats per la Plataforma Universitària Antifeixista, no solament hi havia estudiants de tots els centres de la ciutat, sinó també professors, personal d'administració i serveis, i membres del rectorat i del deganat de les facultats del campus.

El manifest llegit durant la concentració exigeix una implicació dels àmbits extrauniversitaris contra els atacs, que són una vulneració clara de la llibertat d'expressió. El darrer episodi es va esdevenir el 9 de març d'enguany, quan un estudiant de la Facultat de Ciències Socials fou agredit per un grup d'individus que intentaven de boicotar l'exposició sobre el camp de concentració de Mauthausen. La mostra havia estat cedida desinteressadament pel Fòrum per la Memòria del País Valencià.
1810606_6895.jpe
PUA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Universitat de València < PUA >
30 mar 2006
PUA PUA PUA la lluita continúa!
Re: Universitat de València < PUA >
30 mar 2006
PUAJ PUAJ PUAJ
A trincar entre el 3 i el 24 (%).
Re: Universitat de València < PUA >
30 mar 2006
hi ha més imatges??

de puta mare companys!! ànims!
Re: Universitat de València < PUA >
30 mar 2006
ànim! valència antifa!
Re: Universitat de València < PUA >
30 mar 2006
Endavant l'antifeixisme a València. No sabia que la PUA havia tornat. jeje
pua (putas unidas analfabetas)
30 mar 2006
Normal que consigais que 200 desgraciados os apoyen..porque solo han sido eso, entre 200 y 250 desgraciados, la mayoria no sabian ni por que estaban, asi me lo ha dicho mi amigo Paco, "..estabamos en el bar y nos vienen unos diciendo, yeee, que hay fiesta en el patio dels tarrongers...acudir y os invitaran a birra"...y mi amigo Paco ha ido a ver donde estaba la birra....al final ni birra ni ostias.
Por si fuera poco las coacciones y amenazas que desde el decano hasta los subnormales de CEPC hacen al resto de estudiantes ya esta a la orden del dia.
Eso si, si despues de los palos que los amigos de los etarras como sois vosotros, estais recibiendo solo conseguis reunir a 250 personas...es de risa...la BATALLA la teneis PERDIDA.

Esta claro que sois unos mataos, fuera de la UNI no sois nadie y eso ya lo habesi demostrado mas de una vez.
Re: Universitat de València < PUA >
30 mar 2006
Buff.. aixó de que tingues un amic no cola.
Re: Universitat de València < PUA >
31 mar 2006
Y tu amigo paco (jusjus) que tal mea?

nazis id, ya, al psicólogo.
Re: Universitat de València < PUA >
04 abr 2006
Bueno, la verdá es que había muchos que no sabían qué hacían allí, y la verdá es que al final la pandilla nacionalista no pudo resistirse a sacar sus banderas a relucir... A vore (i canvie al català per a que ningú pense malament), si això és un acte contra les agressions de caire polític, què collons pinten les reivindicacions nacionalistes?

hala pues, así normal que luego lleguen descerebraos fachas y nos tomen a coña
Sindicato Sindicat