Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Les plataformes veïnals protesten conjuntament
29 mar 2006
>Una desena d'entitats organitzen aquest dimecres manifestacions per demanar "diàleg" a l'Ajuntament

"Més diàleg i participació ciutadana" és el que reclamen entitats com la plataforma gracienca Salvem Vallcarca. Aquesta conjuntament amb altres entitats de la ciutat com la plataforma AVE pel Litoral, l'Associació de Damnificats del Carmel, El Forat de la Vergonya, Salvem Vallcarca, Horta-Parc de l'Amistat, Raval Sud i els afectats pel pla dels Tres Turons han plantejar de forma conjunta les seves reivindicacions a les 20 hores d'aquest dimecres 29 de març. Un total d'11 manifestacions omplen aquest vespre els carrers de la ciutat perquè els veïns i veïnes consideren que l'equip municipal "no escolta ni satisfà les nostres reivindicacions".

Sense manipulació política
El portaveu de la plataforma AVE pel Litoral, Pedro Vallejo, que ha demanat disculpes als ciutadans de Barcelona davant "el caos circulatori" que es pugui registrar a la capital catalana arran de la convocatòria d'aquestes 11 manifestacions, ha negat que aquestes plataformes responguin a un color polític. Segons Vallejo, en declaracions a Diari de Barcelona, el Govern municipal "quan té un problema, en comptes d'escoltar els veïns, desvien l'atenció" i "ho atribueixen tot a la dreta o a la cultura dels ciutadans de no voler certs equipaments al costat de casa seva".

Tan Miquel Cárdenas com Enric Lahóz, membres de Salvem Vallcarca, es mostren molt optimistes amb en nombre d’assistents a l’acte i convergeixen a opinar que cada cop serà superior. “Cada vegada vindrà més gent perquè els veïns estan molt cremats de la manera de fer de l’administració i sortir al carrer és l’única forma de canviar-ho�, afirma Cárdenas.

www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les plataformes veïnals protesten conjuntament
29 mar 2006
entre aquestes entitats hi ha la org. fatxa que està en contra de la narcosala no?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more