Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
La Policia d’Isral agredeix a l'ambaixador de Veneçuela a la mesquita d’Al Aqsa
19 mar 2006
JERUSALEM, Palestina, 12 de març de 2006 (IPC)


Policies de l'ocupació israeliana van copejar violentament dissabte a l’Ambaixador de la República Bolivariana de Veneçuela S.E. Dr. Rafael Leal, en l'encreuament d'una entrada a la mesquita d’Al Aqsa, rebregant-lo amb força i obstruïnt-li l'accés a la mesquita, però la immediata intervenció dels guardians de la mesquita va portar a una aturada del tracte abusiu.

Llavors la comissió de la Dotació Religiosa Islàmica (Waqf) a Jerusalem el va portar ràpidament a l'interior de la mesquita d’Al Aqsa. Ell la va recórrer i després es va reunir amb Adnan Al Hussaini, Cap del Consell Suprem Musulmà, el cos oficial que guarda la mesquita i el Haram Al-Sharif (Santuari Noble) de Jerusalem.

A un comunicat de premsa, la Institució Al Aqsa per a la Reconstrucció dels Santuaris Islàmics, va al•ludir a l'ambaixador veneçolà dient " estem contra tal comportament dolent de la policia, que no és en absolut gratuït."

L'ambaixador veneçolà que és un musulmà, que parla àrab, estava en companyia de la seva dona i els seus quatre assistents quan visitava la mesquita d’Al Aqsa.

Visitar la mesquita d’Al Aqsa, com el tercer lloc sant i primer Qibla (direcció d'oració) musulmà, és un precepte i la policia israeliana no té cap dret d'impedir-li a qualsevol musulmà realitzar la seva veneració a l'interior de la mesquita.


Traduït de l'espanyol al català per a Tlaxcala per Àlex Tarradellas. Aquesta traducció es copyleft.
Mira també:
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=28369

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Policia d’Isral agredeix a l'ambaixador de Veneçuela a la mesquita d’Al Aqsa
19 mar 2006
Donde está la queja diplomática? El jede diplomático que no embajador de Venezuela no se llama relamente así , sino muy parecido: ANGEL RAFAEL TORTOLERO LEAL . No es musulmán
No hay constancia de esta noticia más que en rebelión ( no se cita de donde se traduce) y además ... ¿cómo es que un diplomático visita la mezquita sin acreditación?
Si alguien conoce al explanada sabrá que no hay soladados en la Mezquita ni en la explanada sino en los accesos a la explanada..

UNA TROLA FALSA
como tantas qiue publica Rebelión
No se trata ya de puntos de vista sobre una noticia , sino de inventarse noticias

Si se hubiera golpeado a un diplomático aun por error , hoy habría una crisi que saldría en primera plana de los periódicos.
Re: La Policia d’Isral agredeix a l'ambaixador de Veneçuela a la mesquita d’Al Aqsa
19 mar 2006
rebelion es una verdadera joya! xDD
Re: La Policia d’Isral agredeix a l'ambaixador de Veneçuela a la mesquita d’Al Aqsa
20 mar 2006
De tant en tant SI que entren policies a l'esplanada!! D'altra banda, que collons importa l'afer de l'ambaixador dels nassos? Coses mes greus succeixen a mitja orient (I a Veneçuela)!! I citem les notices si vos plau!!
Salut
Re: La Policia d’Isral agredeix a l'ambaixador de Veneçuela a la mesquita d’Al Aqsa
25 mar 2006
ES MUY TRISTE QUE HAYA EN EL MUNDO QUIEN POR IGNORANCIA SE PRONUNCIE SIN TOMARSE EL TIEMPO NECESARIO PARA EVALUAR LAS CIRSCUNTANCIA Y VERIFICAR LOS HECHOS.
AL RESPECTO LE PUEDO DECIR, QUE EN EFECTO S.E DR. ANGEL RAFAEL TORTOLERO LEAL NO ES EMBAJADOR SINO ENCARGADO DE NEGOCIO DE VENEZUELA EN ISRAEL O LO QUE ES LO MISMO JEFE DE MISION Y POR TANTO REPRESENTANTE OFICIAL DE VENEZUELA ANTE EL ESTADO DE ISRAEL.
ADEMAS SI FUE AGRADIDO POR LA POLICIA ISRAELI LA CUAL CUSTODIA LAS PUERTAS DE LA MEZQUITA AL AQSA,PUES LA NOTICIA EN VENEZUELA LA DIO EL MISNISTERIO DE RELACIONE EXTERIORES DE VENEZUELA Y NO COMO PRETENDE LA NOTA ESCRITA POR Es-Israel.org, EN LA CUAL SE PONE EN DUDA EL LAMENTABLE HECHO.
LOS POLICIAS AGREDIERON AL DIPLOMATICO Y SU FAMILIA Y LO PEOR ES QUE ESTE COMPATRIOTA SE ENCONTRABA EN ISRAEL, NO EN PALESTINA. PUES LA MEZQUITA AL AQSA ES UNO DE LOS TEMPLO QUE SE ENCUENTRAN EL LA CIUDAD VIEJA DE JERUSALEM.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more