Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : xarxa i llibertat : pobles i cultures vs poder i estats
Per una Consulta Social Paral.lela al Referendum
13 mar 2006
l'estatut català aprovat per la ponència, què votaríeu en el referèndum?
L'únic referèndum que hi haurà ara serà sobre l'Estatut autonòmic. Ãs un Estatut que no satisfà i cal dir NO ?o no¿. Un NO a l'Estatut deixaria fora de joc als nostre polítics (tots els qui donin suport al Sí) i aleshores ens haurien d'ESCOLTAR finalment.

Per això crec que estaria bé aprofitar el dia del referèndum per fer una consulta popular paral.lela que no tindria valor jurídic però si un gran impacte. A la consulta hauríem de preguntar alguna cosa com això: VOLDRIEU QUE CATALUNYA ES CONSTITU�S COM UN ESTAT, JA SIGUI LLIUREMENT ASSOCIAT A ESPANYA O COMPLETAMENT INDEPENDENT?

Cal polir la frase potser, però estaria bé que La Plataforma pel Dret a Decidir (per exemple) organitzés aquesta consulta popular paral.lela (ja s'ha fet abans una altra consulta popular aprofitant eleccions i va funcionar, doncs ara toca preguntar això!).

Si el resultat al Referèndum fos No, i a la consulta popular fos Sí, deixaríem ben clar què volem. I aleshores tots els polítics hauríen de prendre nota i portar-nos a aquest referèndum d´autodeterminació que desitgem! Ens avançaríem a dir-los que volem (per si després del NO a lâEstatut no saben que fer). A més sâesvaeix el pretexte de la por de votar com el PP (quedaria clar que un No a lâEstaut és majoritàriament un Sí a la independència), i permetria als qui volen votar Nul, dir Independència però sense perdre vots per dir No a lâEstatut de la Moncloa (si no surt No a lâEstatut, els polítics no en faran tant cas que diguem Sí a la consulta independentista).Ja vam dir ben clar a la mani que som una Nació i tenim el dret a decidir, ara cal tornar a deixar-ho ben clar i dir que volem! Als nostres polítics a lâestat espanyol i a tot el món!!!

Visca Catalunya Lliure !!!!(passa-ho)

salut a tothom i fins un altra!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per una Consulta Social Paral.lela al Referendum
13 mar 2006
Es una buena idea!
Re: Per una Consulta Social Paral.lela al Referendum
13 mar 2006
És una bona idea, però si al final del teu text poses: "Visca Catalunya Lliure !!!!"... vols dir que no és una miqueta tendenciós? Ho dic per, habitualment, l'organitzador d'un referèndum és neutral, hauria de ser-ho, un àrbitre. Si tu dius "Catalunya independent, sí o no?... i Visca Catalunya Independent!" perquè ho preguntes?
Re: Per collons
13 mar 2006
o visca jugoslavija independent...

endavant cossacs!

Mariscal = Tito
Sindicat Terrassa