Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació al Prat
12 mar 2006
Ahir dissabte 12 de març a les 16:00 hores el col·lectiu "Joventut Okupa Prat" va okupar una vivenda del carrer Msn.Cinto Verdaguer del Prat de Llobregat
okupacion_negro.gif
Un grup de joves del Prat denominats "Joventut Okupa Prat" van okupar ahir, dissabte 12 de març, una vivenda al carrer mossèn Cinto Verdaguer del Prat de Llobregat. Al terrat de la mateixa van colocar una pancarta on es podia llegir "gent sense kases, kases sense gent, qui ho enten?" signada pel col·lectiu.

Mentrestant una trentena de persones donaven suport a l'acció al davant de la mateixa repartint octavetes que explicaven als veïns els motius de l'okupació. La policia nacional no va trigar gaire temps en arribar, de dos cotxes es van baixar uns cinc números demanant als joves que feien al davant de la casa, aquests el contestaren que donar suport a l'okupació que s'havia produit, i ells alegaren que tenia que veure això amb la casa que es trobava al davant. La situació era surrealista, els policies deien que a ells els havien cridat uns veïns, va quedar clar per la seva estupidessa quins, dient que s'havia fet soroll i que per això venien i que a ells lo altre els semblava "de puta madre" però que si us plau no es fes soroll. Alguns van confessar que potser havien cantat una mica, i d'altres que efectivament alguna veu havia sonat més alta que una altra però van prometre irònicament no continuar. Entre les rises i comentaris per la situació hilarant van marxar els nacionals de nou a comissaria.

Poc temps després arribaven de nou, ara eren tres furgones i un cotxe de la policia local, llavors ja es va baixar encapçalant la comitiva un nacional que va denominar-se el responsable i va demanar identificar-se a tothom que estava allà. Suposem que un cop van arribar els anteriors policies els va llegir la cartilla. Davant la negativa de la gent a fer-ho raonant que podiem estar allà i que estavem donant suport a un acte d'okupació pel qual no cometiem cap delicte, va amenaçar amb detenir a tothom que no volgués identificar-se i que tenia potestat per demanar documentació a qui volgués. La cosa anava pujant de to, un policia es passejava amb la porra per la vorera del davant que finalment va haver de guardar davant la demanda dels concentrats.

Els policies deien que s'havia okupat una vivenda habitada, cosa que era evidentment falsa només veient les finestres tapiades de la mateixa. Al final van ser identificades la majoria de persones que allà es trobaven veient que l'actitut policial era la de detenir-los en cas de negar-se, demanant per la seva part els números corresponents a cada policia.

La casa que feia anys es trobava abandonada i tapiada està sent habilitada per fer-la servir de vivenda. Actualment hi ha al poble cinc vivendes okupades i reivindicades com a tal i un centre social.

Gent sense kases, kases sense gent. Qui ho entèn?

Contra l'especulació. Okupem totes les vivendes buides.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació al Prat
12 mar 2006
Apreneu a redactar.. Pregunteu als vostres companys del KOP - Alta Tensió com es fa, pq un s'ha de llegir 3 o 4 vegades la mateixa frase.
Re: Nova okupació al Prat
12 mar 2006
Apren a colaborar. fes-te un retoc del text si el creus millorable i penja´l. Perque una ha de llegir cada 3 x 4 els mateixos comentaris estúpids?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more