Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Els primers Premis Ovidi Montllor volen potenciar els músics valencians
02 mar 2006
1764982_6895_2.jpg
vui s'han presentat els primers Premis Ovidi Montllor a la música valenciana, que s'atorgaran a músics valencians, independentment del lloc de residència o d'enregistrament del disc. Els promotors-organitzadors (Col·lectiu Ovidi Montllor-COM - Associació de músics i cantants del País Valencià, L’Avanç, Escola Valenciana i el Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi) volen que, més endavant, els premis abastin tota el domini lingüístic català.

De totes maneres, i a fi de contribuir a potenciar l’espai cultural i artístic del país, els organitzadors ja han instituït un premi, amb el nom de Muixeranga, al millor disc en català de tota l'àrea lingüística.

Els premis, que es lliuraran el mes de maig, consistiran en nou mencions diferents per als treballs editats des del 2001: millor disc, millor cançó, millor lletra, millors arranjaments i orquestració, millor disc pop-rock, millor disc de cançó d’autor, millor treball de folk, noves músiques i grup revelació.

L'organització lamenta que la promoció de la cultura valenciana depengui exclusivament de les entitats cíviques i que siguin aquestes que hagin de fer la tasca que correspondria a la Generalitat Valenciana.
1764982_6895_3.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: no respecteu res...
02 mar 2006
En Ovidi li feria fastic que s'el utilitzés ara que és mort per fer cultureta.

On éreu quan anava a cercar la seva dosi d'heroina al barri xinés voltat només per camells, gitanos, ionquis, xarnegos i putes?

Aneu a cagar!
Re: Els primers Premis Ovidi Montllor volen potenciar els músics valencians
03 mar 2006
virgili deixa l'heroina.
Re: Els primers Premis Ovidi Montllor volen potenciar els músics valencians
03 mar 2006
i tu ves amb ta mare
Sindicat