Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Idioma Valencià ....
19 feb 2006
Els grans catalans k van votar contra la unitat de la llengua
analfabets-750298.jpg
...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Idioma Valencià ....
19 feb 2006
...nosaltres a Girona, estem pensant seriosament en crear el gironí. És que clar, el català ens està oprimint descaradament i això ja no es pot suportar més! :)
Re: Idioma Valencià ....
19 feb 2006
xno estàs tan equivocat.

prou d'imperialismes i centralismes gironins.

al baix empordà tenim la nostra llengua cullons, baixempordanès.

prou opressió!
Re: Idioma Valencià ....
19 feb 2006
Valencia, de tu puta tierra, tan sumisa, tan catolica TAN FASCISTA.Txakurra Kampora!! Gehiago irakurri >>
Te suscribes?
BIZKAIA GARRAIO VALENCIA.
Valensiano
20 feb 2006
Vaya, menudos demócratas... ¿y porqué no dejáis que los valencianos digan y hagan lo que quieran? Os recuerdo que allí manda el PP porque gana las elecciones.
Re: Idioma Valencià ....
20 feb 2006
quin chiste neng, i qui serien els democrates, els del PP?
caciquisme i tupinades et sonen d'alguna cosa?
Re: Idioma Valencià ....
20 feb 2006
A Ponent, el Ponentí! No confondre amb el Balaguerí, que ni entre ells s'entenen. Ah! També hi ha tot un dialecte parlat per la gent immigrada del Vallès, que en podriem dir el matxembrat, que és un intent de ponentí amb patinades.
El nostre Valencià, el Català de tots!!!
Salut!
juasss....
20 feb 2006
Juasss, te gustarán más o menos, pero la gente les ha votado.. Ah, espera, que sus votos no valen, solo valen los tuyos...
Re: Idioma Valencià ....
20 feb 2006
a alacant no ens agrada ni el valencià ni el català, açi parlem el alacantí!!
Re: Idioma Valencià ....
20 feb 2006
tot depen de com arribes a tenir els vots, que en penses de la victoria de Hamas? t'ho dic perque han guanyat unes elecions i ningu els hi reconeix.
el cas del pais valencia, i de les balears, es diferent. en aquests casos hi va haver una recolonitzacio de militars i gent de l'aprell del regim franquista durant els anys 50 i 60 amb el benvolgut milagro turistico. ves a controlar qui te a les mans tot el sector turistic i de la construccio, trobaras matutes, zaplanas i altres perles de l'estil.
repeteixo, saps que vol dir caciquisme i tupinada?
Re: Idioma Valencià ....
20 feb 2006
y entrando en harina,yo pido que el andaluz sea un idioma seperado del castellano porque suficientemente diferente el uno del otro y porque lo digo yo y ole....
vamos es que yo soy menos que els franquistes del pp
visca catalunya lliure i socialista
Re: Idioma Valencià ....
20 feb 2006
juasss, perdona pero no sé si te entendido bien ¿me estás diciendo que en Valencia gana el PP porque les votan los colonizadores que vinieron con el franquismo a Valencia? Me gustaría que me dieses más datos, porque supongo que estermos hablando de que se exterminó a la población valenciana de toda la vida para sustituirla con los que vinieron de vacaciones a Benidorm. Perdona que sea sarcástico, pero conozco gente de Valencia que votan al PP y te digo que son valencianos 'de pura cepa' (de todas maneras, que poco me gusta separa a la gente dependiendo cuantas generaciones llevan en esa tierra, pero eso es tema aparte)

En cuanto a Hamás, claro, han ganado unas elecciones democráticas.. También las ha ganado el PP... También las ganó Hitler... Eso sí, ganar unas elecciones no legitiman cualquier acto, pero es lo más parecido a la voz del pueblo.

Por cierto, soy castellanoparlante y pienso que el valenciano es muy parecido al catalán, y supongo que son la misma lengua, pero no soy lingüista. Lo que me apena muchas veces es la instrumentalización política de la lengua tanto por unos, como por otros.

un saludo.
Re: Idioma Valencià ....
20 feb 2006
vijca el baix-llobregatí! Baixllobregatí éj una llengua!
babo arraioa!
20 feb 2006
TATATATATATATATATA!!
Re: Idioma Valencià ....
21 feb 2006
chiste, si es clar i el Franco era gallego de pura cepa, i? i el pique es catala de pura cepa, i?
qui ha parlat d'exterminar els autoctons de valencia? dominant els sistemes de produccio i la industria del turisme ja en van tenir prou, els teus apunts em semblen simplistes mes que no pas sarcastics
ah, i les eleccions, si les guanyes quan tens els mitjans de comunicacio darrere no se si obeeixen a la veu del pobloe o a la veu dels amos dels mitjans de comunicacio
i parlant de linguistica, a nivell cientific, esta demostrat que es la mateixa llengua, o sigui que et confirmo que les teves suposicions son certeses. i qui l'esta utilitzant politicament es qui vol disgregar la unitat cultural del catala, o valencia, digues-li com vulguis, la questio es que es la mateixa llengua.
Re: Idioma Valencià ....
21 feb 2006
gràcies a aquesta bona gent i als amics del PP, de cop i volta parlo més de 30 llengües: mexicà, argentí, peruà, gatemaltenc, tortosí i un llarg etcètera que convertirà el meu currículum en un dels millors!!! moltes gràcies!!!
Re: Idioma Valencià ....
08 mar 2006
Jo soc Alcoià i Valencià i parle desde que vaig naixer en català!!!!!!!!! i si no, que m'expliquen a mi com collons puc entendrem en la gent del principat si parle una llengua diferent? o com puc vore tv3 en total normalitat?? ai!!! cuanta ignorancia, o mes be, kuan interes economic hi ha per part d'espanyolistes!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more