Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: globalització neoliberal : mitjans i manipulació : guerra
Al-hamama: el primer documental fet al Marroc sobre l'11M.
16 feb 2006
Divendres 17. Nit. Canal 33. Taller.doc. 00:15 i 04:40

Al-hamama explora altres punts de vista entorn a l'11M des de l'altre cantó de L'Estret.
portada copy.jpg
La veritat és només el que sembla...
Mira també:
http://www.al-hamama.net
http://www.tvcatalunya.com/ptvcatalunya/tvcPrograma.jsp?seccio=tvcat&idint=171285239

This work is in the public domain

Comentaris

Aqui una altra viso "alternativa" del 11M. Que cadscu trie la que mes li agrade
16 feb 2006
http://www.libertaddigital.com/php3/opi_desa.php3?fecha_edi_on=&num_edi_
Un mica més d'informació
16 feb 2006
Té bona pinta el documental. He mirat a la pagina i no hi ha res apart del logo pero a la pagina de TV3 surt un resum del primer capítol i unes cuantes dades sobre el projecte que serveixen per fer-se'n una idea:
"El documental es va gravar al gener de l'any 2005. Al-Hamama és un projecte que sorgeix com iniciativa de Zouhair El Hairan. Aquest jove originari de Tetuan, al Marroc, es va sentir sorprès al vincular-se els atemptats del 11-M amb l'islam i al saber-se que els presumptes autors materials eren molts d'ells també marroquins, especialment després de la explosió de Leganés on van morir set d'ells, cinc de Tetuan com en Zouhair. Es va fer amb un equip molt petit de tres persones com a projecte final d'estudis de la UPF. Els objectius principals eren conèixer al mateix lloc de procedència d'en Zouhair i cinc d'els presumptes autors, Tetuan, la suposada vinculació dels atemptats amb l'islam, combatre els prejudicis i el desconeixement que hi ha a l'Estat espanyol sobre la societat marroquina i l'islam així com conèixer també els barris y la realitat quotidiana de l'entorn social d'aquestes persones, les seves motivacions d'actuació, la seva família... Sinopsi: Després de l'11-M va explotar a Leganés un pis amb els presumptes autors materials dels atemptats que suposadament havien actuat en nom de l'islam. Hi havia cinc, molt joves, de Tetuan, la mateixa ciutat d'origen de Zouhair El-Hairan. Per això és que torna a Tetuan sorprès per aquesta vinculació dels atemptats amb la seva ciutat i amb la seva religió. A partir de converses espontanees amb diferents personatges de la ciutat, Al-Hamama aporta reflexions sobre la relació entre els atemptats i l'islam. El principal autor i personatge conductor és en Zouhair El Hairan. En Zouhair és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF i actualment estudia un doctorat en comunicació social on investiga el tractament que donen els mitjans de comunicació de l'islam i del terrorisme que ells han denominat "islamista". També en aquests moments està desenvolupant un altre projecte documental juntament amb la productora Alea centrat en Jamaa Mezwak, el barri més pobre de Tetuan, del que eren originaris tres dels nois morts al pis de Leganés després de l'11M. Isaac Lupiañez i Fontanet és tècnic superior en imatge i so i llicenciat en Comunicació Audiovisual. A part d'Al-Hamama, ha realitzat un documental intern per al programa de desintoxicació de la Generalitat de Catalunya. A més ha estat director del curtmetratge de ficció en 16 mm SeveroReves i guionista d' Homenatge a Calders, de Lluis Galter. Óscar Vega és tècnic superior d'imatge i llicenciat en comunicació audiovisual per la UPF. Anteriorment ha treballat als documentals Lluvina i Medrana dirigits per Juan Luis Ruiz i Lucía Herrera. El documental ha estat escollit per els festivals internacionals de cinema de Sitges i Xixón."
Re: Al-hamama: el primer documental fet al Marroc sobre l'11M.
17 feb 2006
bueno Zouhair ya lo miraré. Estos del taller.doc que ponen unos horarios de mierda para cosas que podrían ser interesantes. Mejor dicho el C33, decide cuando lo pone; poco se atreven tortajada y compañía a programarlo en horas más decentes (y ser fiel a los subtítulos que desea el director ;) ¿verdad?).

Chicos con vuestro permiso me lo grabaré del C33. Ala que siga yendo bien!!

Salud

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more