Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
El CAC demana a TV3 que es disculpi en públic per unes declaracions de Rubianes
30 gen 2006
El CAC demana a TV3 que es disculpi en públic per unes declaracions de Rubianes
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya ha demanat a Televisió de Catalunya que presenti excuses a les persones que es van sentir ofeses per les paraules de Pepe Rubianes en una entrevista al programa 'El Club'. El ple del CAC considera que les declaracions de Rubianes, amb què criticava la unitat d'Espanya, 'van ser ofensives per a segments de l'audiència' i, per això, demana que es llegeixi per antena un comunicat amb les disculpes.

El CAC conclou que el presentador del programa, Albert Om, no va plantejar a Rubianes les normes deontològiques pertinents per a impedir que s'expressés tal i com ho va fer en el programa, emès el proppassat 20 de gener.
1721505_6895.jpe
http://www.vilaweb.com/
Mira també:
http://www.vilaweb.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Aquest post ja està penjat
30 gen 2006
Aquest post ja està penjat en un altre dels articles. La pàgina és:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/233266/index.php
Re: El CAC demana a TV3 que es disculpi en públic per unes declaracions de Rubianes
30 gen 2006
disculpes
Re: El CAC demana a TV3 que es disculpi en públic per unes declaracions de Rubianes
30 gen 2006
30 de gener de 2006
NOTA DE PREMSA

EL CAC DEMANA A TV3 QUE PRESENTI EXCUSES PER ANTENA A LES PERSONES QUE ES VAN SENTIR OFESES PEL PROGRAMA EL CLUB

El Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en sessió tinguda avui dilluns, dia 30 de gener, ha acordat demanar a Televisió de Catalunya que presenti excuses a les persones que es van sentir ofeses pel programa El Club del passat 20 de gener. L’acord demana a l’operador la lectura per antena del comunitat següent:

«En el transcurs de l’entrevista al Sr. Rubianes efectuada en l’edició del programa El Club del divendres 20 de gener, es van formular unes opinions i expressions sobre la unitat d’Espanya que, pel seu to, van resultar ofensives per a segments de l’audiència. La reacció del conductor del programa, Sr. Om, va ser contemporitzadora i va desatendre l’establiment dels límits que són exigibles en una televisió pública.

Encara que en el cas que ens ocupa es tracta de l’opinió d’un convidat a un programa en directe, l’operador i el conductor del programa tenen la responsabilitat de plantejar als seus col·laboradors i convidats les normes legals i deontològiques a respectar. En aquest cas això no es va produir satisfactòriament. Per aquesta raó, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya insta l’operador i el conductor responsables del programa a inserir-hi la lectura d’aquest comunicat i a la petició pública d’excuses a aquelles persones que es vagin sentir ofeses.»
Re: El CAC demana a TV3 que es disculpi en públic per unes declaracions de Rubianes
31 gen 2006
Si me sudaba la polla la unidad de españa, no te imaginas lo que me la suda el CAC. Que se lo metan por el culo !
CAC o com disfressar el poder de control i gestió de lo públic
31 gen 2006
Resulta commovedor veure com es preocupa el CAC per la sensibilitat de segments d'audiència quan algú des de dalt els toca el crostó... Recordem que aquest organisme que es diu independent consta de membres anomenats a dit pels partits i que fins ara - tot i que hauria de vigilar pel respecte al dret a ser informats i INFORMAR, de tota la societat - s'ha mirat prou de tocar els interessos dels grups mediàtics grossos i petits. De fet ha funcionat i funcionarà com a coartada democràtica d'un sistema blindat de control del sistema audiovisual català. A partir d'ara li donaràn competències en l'atorgament de freqüències (i aixì el govern de torn s'escaqueja d'assumir responsabilitats polítiques directes, tal com passa a França... ja s'ocuparàn els seus homes i dones - independents - dins del CAC a que el repartiment hagi d'anar com ells volen) i no estaria malament que comencessim - començant per les associacions de professionals de la informació - a exigir-li que diguin clarament en què i qui s'inspiraràn els seus criteris de concessió.
Re: El CAC demana a TV3 que es disculpi en públic per unes declaracions de Rubianes
01 feb 2006
solidaritat amb el Rubianes

tu si que vals, nen!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more