Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Girona] Emancipació: Futur en Venda
22 gen 2006
Aquesta nit, un centenar llarg de joves i no tan joves han participat en la dormida popular organitzada per Maulets a Girona. Lâacció, emmarcada dins la campanya nacional de Maulets âFutur en vendaâ?, contra lâespeculació i la destrucció del territori, ha consistit en una acampada sota el pont de Pedra de Girona, on els joves han estat des de les 19h dâahir dissabte fins a les 10h del matí dâavui diumenge, per reivindicar el dret de tothom a lâhabitatge digne. Si els i les joves dels Països Catalans tenim pràcticament impossible poder-nos independitzar en condicions dignes, haurem dâemancipar-nos anant a viure sota els ponts.
publillargpolitics.gif
Quan l’acció tot just començava, la policia municipal ha fet l’habitual acte de presència, per reclamar que es retiressin les pancartes. Davant la negativa dels i les assistents, han identificat a un dels manifestants. Al llarg de la nit i matinada han passat per sota el pont de Pedra un centenar de persones, i s’han plantat cinc tendes on poder dormir. S’han penjat pancartes informatives i s’han repartit fulletons explicatius a la gent que passava per la zona. Finalment, unes 20 persones s’han quedat a dormir, patint la fred i la humitat.

Molts gironins i gironines, sobretot veïns i veïnes de la zona, han passat per l’acampada per mostrar el seu suport als i les joves. També s’han afegit a la protesta un grup de companys i companyes sense sostre que han agraït als i les manifestants el seu compromís i reivindicació pel dret a l’habitatge per a totes i tots.

Maulets, el jovent independentista revolucionari, seguirem denunciant el fet que uns quants empresaris i immobiliàries, amb la complicitat de l’Ajuntament de Girona i del Govern de la Generalitat principatina, negociïn, especulin i s’enriqueixin amb un dret, el de l’habitatge digne, que tenim totes.

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Assemblea comarcal del gironès
Girona, 22 de gener de 2005
emagirona2.gif
emagirona3.gif
emagirona4.gif
emagirona5.gif
emagirona6.gif
emagirona10.gif
emagirona11.gif
emagirona1.gif
Mira també:
http://www.maulets.org
http://www.politics-immobiliaria.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
22 gen 2006
a veure, podrieu mentir de forma menys descarada, un centenar de joves? i s'han posat tots en les 7 tendes que es veuen no? Si que són grans per dintre aquetses tendes tu...
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
22 gen 2006
tu hauries d'apendre a llegir... diu que un centenar de persones van anar passant i que una 20 es van quedar a dormirt, garrulo! Abans d'intoxicar LLEGEIX!
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
22 gen 2006
ale, amb els liders del teu partit a baixar-se els pantalons a madrid.
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
22 gen 2006
ei, primo punxat, que no veus els anuncis??

petit per fora
gran per dins

aix, fes els deures, torna a encendre la tele, i viu globalitzat en el món del consum.
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
22 gen 2006
I encara diria més:
Aprèn a llegir: han dit 5 tendes; què passa, que si no hi ha números no ho entens?

Ves a pastar fang

Felicitats per la campaya!

Visca la Terra!
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
23 gen 2006
"També s’han afegit a la protesta un grup de companys i companyes sense sostre que han agraït als i les manifestants el seu compromís i reivindicació pel dret a l’habitatge per a totes i tots."
Per què no m'ho crec?
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
23 gen 2006
Perque en la teva vida has fet una cosa així i no coneixes la solidaritat i els contactes que es fan espontàniament sense assemblees prèvies ni dirigismes.
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
23 gen 2006
Perque Maulets és un col·lectiu infantil i desacreditat.
Re: [Girona] Emancipació: Futur en Venda
25 gen 2006
i tu kè ets Lib? si fos ai´xi no serien l'organització de l'Ei amb més representació territorial i més assemblees i no estarien fent akesta campanya tant guapa...

A voltesn o sé si sou maderos intoxicadors o si preferiu donar pas a la vostra enveja i crtiticar a ki treballa. Et sembla bé que es denuncii la especulació o especules? què tries intoxicador rabiós?

Fora trolls d'indymedia!
Les nostres arrels no neixen del ciment!
Sindicat Terrassa