Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Ha sortit el Catalunya71
16 gen 2006
La revista de la CGT de Catalunya, el "Catalunya" surt al carrer en el seu número 71
Catalunya71.jpg
El número 71 inclou:

-Reportatge sobre la memòria història i el revisionisme que darrerament està afectant la interpretació dels fets històrics a Catalunya i la resta de l'Estat.

-Notícies laborals amb un espai especialment ampli per a la lluita de les treballadores i els treballadors de Seat, que inclou una cronologia del conflicte i una entrevista a la Secció Sindical.
-La lluita per la readmissió d'Àngel Luis a Atento i les trifulques de l'empresa per reduir plantilla i precaritzar la feina.
-Les lluites de les treballadores i treballadors d'Iberia, Autobusos de Barcelona, Remolcadors de Barcelona, guies turístiques de Barcelona, les últimes notícies de SAS, ACC, Unipost, l'Agència Tributària de Barcelona, el professat interí...
-Les darreres Eleccions Sindicals.
-L'enfrontament de CGT a la nova Reforma Laboral.

-Informacions sobre el Congrés de la CGT a Sant Joan Despí, entrevista amb la nova secretària general, Merche Sánhez.

-Notícies sobre les relacions de CGT amb el Nord d'Àfrica i la creació del Centre de Documentació Llibertària al Marroc.

-Aticles sobre què és l'OMC i com se li fa front.

-Articles dels columnistes Pep Cara, Carlus Jové, Jordi Martí, Josep Estivill, Joan Layret, Timanfaya, l'Assemblea d'Insubmisos de Barcelona, Pepe Gutiérrez, Carlos Undergroove...

-El discurs de Harold Pinter en la recollida del Premi Nobel complet, per primer cop editat en paper en català.

-Un article sobre l'anarqiusme a Valls i la repressió franquista de l'historiador Antoni Gavaldà.

-I molt més, és clar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya71
17 gen 2006
en l'últim nº apareixia un article força imprecís i carregat de mala bava barata contra la revolució bolivariana, amb imprecisions, falta de perspectiva històrica i un to lleugerament alliçonador des de l'Europa blanca (no apareixia en cap moment les org populars, les seves demandes i el control popular que estan exercint). Estaria bé veure algun dia certa autocrítica sobre l'ezln, els objectius que ha aconseguit i les seves derives, o això no és políticament correcte?. A veure si en aquest els articles son més interessants.

un afiliat
Re: Ha sortit el Catalunya71
17 gen 2006
En l'anterior Catalunya (no el que dius tu sino l'anterior) sortia un reportatge de dos planes sobre la revolució bolivariana.
Tu mateix
Re: Ha sortit el Catalunya71
17 gen 2006
El reportatge i l'article dedues pàgines junts ens poden donar perspectives properes a la realitat. Si no optem per un periodisme complex però obert a les diverses sensibilitats i defugint els insults i tot això, és a dir cenbtrat en dades i en confrontació d'idees, estarm fent un pamflet i no és la intenció, lamenys de moment. Gràcies per llegir-nos.
Sindicato Sindicat