Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
[Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
16 gen 2006
Desenes de joves arreu del país s’emanciparan el proper dilluns 16 de gener de 2006 (València, Alcoi, Barcelona, Sabadell, Vilassar, Manresa...). Degut a l’increment dels preus de l’habitatge i la impossiblitat d’emancipar-se en un pis o casa, els i les joves dels Països Catalans ens haurem d’emanipar en places, ponts i carrers. Amb aquesta acció Maulets volem donar a conèixer la nostra campanya per un habitatge digne i per la defensa del territori i denunciar els culpables de la situcació.
Fa més de dos mesos que Maulets el jovent independentista revolucionari ha engegat una campanya en defensa del territori i contra l’especulació. Aquesta campanya ens serveix d’eina per denunciar la greu situació del jovent català i de la població catalana en general a l’hora d’emancipar-se. Per aquest motiu diverses assemblees de Maulets passaran la nit del 16 de gener de 2006 al ras en diverses poblacions catalanes. Places, carrers, ponts i tot allò que visualitzi la precarietat del jovent català a l’hora de trobar un habitatge en condicions serà útil per a les accions.

L’Ajuntament de Barcelona ha demostrat centenars de vegades que en la lluita per un habitatge digne ha escollit el costat dels especuladors. El Pla de l’Estació de Sants, que convertirà l’estació en un macro centre comercial i que no soterrarà les vies del TAV, el Fòrum 2004, una excusa per especular amb el barri de la Mina i colar-nos una central tèrmica i una ampliació del port, la conversió de les Arenes en un macro centre comercial lluny de fer els equipaments demanats, i un llarg etcetera de casos demostren que el tripartit prefereix enriquir Don Piso, Ferrovial o Sacresa i defugir els problemes del jovent (i de tothom) a l’hora d’emanipar-se.

En les darreres dècades la destrucció del territori i l’especulació amb el sòl ha estat una constant de l’economia dels Països Catalans. Constructores, immobiliàries, promotores, ajuntaments i governs han estretat lligams i han fet bons negocis. Això ha suposat que en els darrers 10 anys el preu del m2 s’hagi arribat a multiplicar per 8 o 10 en algunes poblacions catalanes. Les màfies immobiliaries directament lligades als aparells dels partits polítics institucionals han basat el seu creixement econòmic a base de construir de manera irracional.

Aquest creixement urbanístic ha fet que les ciutats es vegin desbordades i han forçat una nova expansió de les zones metropolitanes. Les noves zones construides, però, han de patir el fenòmen de les urbanitzacions on, pel mateix preu d’un pis a la ciutat pots viure amb jardí i piscina. Ara bé, el resultat d’això són milers de pobles sense els serveis i equipaments necessaris, zones naturals, parcs i boscos destrossats, augment del nombre de cotxes censats i la pèrdua d’identitat dels pobles que veuen com acaben sent uniformitzats per la lògica absurda de la construcció de xalets adosats en qualsevol punta del país o d’europa.

Per tot això, Maulets fem una crida al jovent català a rebel•lar-se contra un sistema econòmic que ens precaritza cada dia més les condicions de vida i que ens nega el dret a l’habitatge. Cal organitzar la resposta per fer front a les immobiliàries, als contractes milionaris entre partits polítics (CiU, PP, PSOE, ERC, BNV, ICV, UM...) i promotores-constructores que destrossen els nostres pobles, ciutats i medi per fer-nos dia a dia més precàries.

[> FUTUR EN VENDA > > el jovent : en peu de guerra >]
Mira també:
http://www.politics-immobiliaria.com
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
16 gen 2006
M'agradaria veure quants de vosaltres dormiu aquesta nit al ras, plovent i amb el fred que fa...
Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
16 gen 2006
tranquil que ja tindrem botellas per calentar-nos i un bon equip de música per fer les nostres festetes encara que siguin dins la tenda...com tant ens agrada....però això si 1 dia solament....

salut i a seguir forts...
Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
16 gen 2006
Bona protesta! el jovent no pot emancipar-se: preus dels habitatges elevats, condicions econòmiques, laborals i estudiantils precàries...el jovent no ens podem emancipar per moltes coses: taxes universitàries, contractes precaris, preus abussius...

Països Catalans: FUTUR EN VENDA...emancipació impossible.
Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
16 gen 2006
jo no podré emancipar-me aquesta nit amb vosaltres, he seguit algunes notícies de la campanya que heu iniciat i m'hi afegiria, tot el meu suport a una iniciativa tan interessant!
Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
16 gen 2006
doncs possa't en contacte amb la gentd e la campanya a través delweb i segur que podran fer-te col·laborar d'alguna manera!
Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
16 gen 2006
maulets jovent revolucionari, juas juas juas
Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
17 gen 2006
k passa t'has encostipat?
Re: [Maulets] 16 de gener >> eljovent ens emancipem
06 feb 2006
Seguiu aixi, tot el meu suport cap a Maulets!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more