Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Comentari :: ecologia
Crònica II setmana transgènica
14 des 2005
Èxit de convocatòria i de desenvolupament dels primers actes de la II setmana de lluita contra els transgènics organitzada per la Plataforma Transgènics Fora!.
Dilluns 12 a la tarda tingué lloc a la Torna el primer acte de la II setmana contra els trangènics. A la xerrada-debat, que va contar amb la presència dos destacats membres de la Confederation Paysanne francesa, Duntze i Kastler, van asistir unes 40 persones. Després d'introduir el programa de la setmana i la trajectòria de la PTF! els companys de la CP van oferir el seu testimoni de la lluita francesa contra els OMG i van explicar com s'havia gestat l'important moviment de 'Segadors Voluntaris' d'OMG, que conta amb una base social d'unes 10.000 persones, així com les campanyes de destrucció de camps transgènics que han protagonitzar els darrers anys.

Dimarts al matí, a la Sala d'actes de la Facultat de Ciències de la UAB, unes 70 persones van gaudir de la magistral exposicó de J.P. Berlan, enginier agrònom, economista i director d'investigacions de l'INRA (Institut de recerca agroalimentaria francès), la qual va consitir en la decosntrucció de totes les mistificacions pseudocientífiques que s'amaguen darrera el malson transgènic i l'argumentació detallada de perquè és més apropiat anomenar les cínicament batejades 'Ciències de la vida' com a 'Ciències de la mort' o necrotecnologies de la dominació, així com perquè l'agroecologia és la única alternativa a la societat suicida, industrial, capitalista i necrotecnològica en la que malvivim. (en la web http://www.ogmdangers.org/intro/biblio/Berlan_guerre.htm podeu accedir a textos d'en Berlan on explica, entre d'altres coses, que els transgènics són la consecució d'un projecte de guerra total a la vida iniciat fa unes 200 anys i protagonitzat durant el segle XX per les multinacionals agrotòxiques, biocides i asesines.

Mort als transgènics, al mal i al capital!!!

PTF!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat