Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Crònica de la 3ª jornada de la Lliga de Campions i Campiones del Casc Antic
12 des 2005
El dissabte 10 es van disputar dos partits més en els que van jugar La Falcata contra La Gàbia i l’Ocell Negre contra la CGT.

La jornada va ser molt intensa i va transcòrre sense incidents, en contra del que va succeïr en les dues anteriors en que dos persones van lesionar-se.
El primer partit, La Falcata contra La Gàbia va acabar amb una victòria de 13 gols dels i les falcateres amb un únic gol de La Gàbia. Val a dir, que ambdós equips no complien el "cupo" per jugar, amb la diferència que l’equip de La Gàbia va fitxar companys i companyes solidàries amb La Gàbia i La Falcata no. La Falcata, després de perdre la setmana anterior, aquesta no volia repetir la mateixa sort, i per això, va aconseguir quatre fitxatges de 2 metres i amb coneixements professionals de futbol. La Gàbia s’està pensant d’impugnar el partit.

D’altra banda, l’Ocell Negre també va vèncer per 7 gols de diferència a la Unió Esportiva CGT. El resultat va ser de 12 a 5. La UE CGT, que fins ara s’havia caracteritzat per la seva prepotència, i que havia agossarat dir-se "Unió Esportiva Col·lem Gols a Tots", està pensant en canviar-se el nom per "Unió Esportiva ens Col·len Gols Totes". Aquesta setmana vinent faran una assemblea en la que decidiran si es canvien el nom o es retiren de la competició. D’altra banda però, l’equip de l’Ocell Negre, tot i arrasar en els dos partits que ha disputat de la lliga, mostra certa preocupació. Tenen clar que probablement guanyaran la lliga però no saben a qui li ensenyaran la copa.

A l’acabar els partits es va fer un vermut al CSA La Maranya.

La setmana vinent participaran a la 4ª Jornada:
La Falcata contra Endavant
La CGT contra La Gàbia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de la 3ª jornada de la Lliga de Campions i Campiones del Casc Antic
12 des 2005
Més informació: http://www.suportponent.net/
Re: Crònica de la 3ª jornada de la Lliga de Campions i Campiones del Casc Antic
12 des 2005
Què carai és això?
Re: Crònica de la 3ª jornada de la Lliga de Campions i Campiones del Casc Antic
12 des 2005
Això és un torneig entre els colectius socials, casals, sindicats i algun bar del rotllo de lleida.
Què si t'interessa es disputa els dissabtes pel dematí a les 11, al Estadi de la Republica Independent del Cas Antic, Lleida (PPCC).
Re: Crònica de la 3ª jornada de la Lliga de Campions i Campiones del Casc Antic
12 des 2005
xicotetes de Lleida proposo una selecció de moviments socials... És la única manera de guanyar a l'imparable Ocell Negre F.C... SOM UN SENTIMENT!!!
Re: Crònica de la 3ª jornada de la Lliga de Campions i Campiones del Casc Antic
12 des 2005
Fonts fiables informen que en l’equip de la Falcata jugaven infiltrats agents de la CIA. Escapats de l’aeroport del Prat, agents de la CIA es van infiltrar en l’equip de la Falcata per crear el confunsionisme dins els moviments socials de ponent i per afeblir la vanguardia revolucionaria de la Gàbia. Recordem però que Els cinc herois (coneguts arreu del mon) i jugadors de l’Ocell Negre ja van derrotar l’equip ciísta en la primera jornada. El cacic del barri sr. "tira millas" ja tem que els sentiments que desperta el casal (SOM UN SENTIMENT!!!) puguin arrebatar-li el seu domini hegemonic sobre el barri. La maranya ja està plantejant-se professionalitzar-se en el tercer temps dels partidets (el vermut, vamos...) donat que enquestes realitzades confirmen que les seves capacitats en aquest sentit superen les futbolístiques. Endavant, que cada setmana va més endarrera, veu que com si no el tiren a terra (jornada rera jornada) el tirarem nosaltres (l’imparable ocell)
Sindicato Sindicat