Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Alcalde Baron: on són les cartelleres?
09 des 2005
El tripartit multa l’expressió del jovent >
Un militant de Maulets és multat per enganxar cartells (?)
instància 2000.jpg
multa 1 2005.jpg
multa 2 2005.jpg
Davant lâarribada dâuna multa a un militant de Maulets, des de lâassemblea de Mataró creiem necessari denunciar a lâopinió pública, les dues cares del tripartit (i, alhora, denunciar lâactitud del govern de començar a multar, abans dâhaver solucionat el tema de les cartelleres públiques).

Parlem de les dues cares, ja que sempre mostren lâamable, la social, la participativa, ... i ens diuen que ells són diferents i de debò. Doncs vet aquí que, des de ja fa més de quatre anys, quasi cinc, des de lâassemblea de Maulets ja vàrem constatar que sâenretiraven les velles cartelleres públiques i que, passat el temps, no en posàven de noves; veient-nos obligats a enganxar en espais no destinats a aquest ús, per tal de poder difondre les nostres activitats.

Preveient futures sancions per enganxar en llocs on no és degut, vàrem entrar una instància a lâajuntament demanant la col·locació de cartelleres noves per a resoldre la situació alarmant de falta dâespais (exceptuant les sempre mòbils tanques dâarbres, on habitualment se nâhi pengen, i els mítics âpirulosâ? de la plaça Sta. Anna) el dia 1 de març de lâany 2000 (adjuntem còpia). Al cap dâun mes aproximadament, rebem resposta de lâajuntament dient que ho tenen en compte, ja que contemplen posar-ne de noves.


Passen els anys, i de cartelleres seân posen de noves, però de pagament. De les antigues cartelleres públiques (aquelles destinades a entitats, no a empreses) que havíen de ser renovades, res de res. Lâajuntament sembla que té clar qui pot fer ús de les cartelleres (que nosaltres, com a entitat no lucrativa, no hi tenim accés) també sap que la funció de les antigues cartelleres ha quedat sense solucionar; i davant dâaquesta manca de solució, prefereix sancionar aquells qui ja fa cinc anys demanaven espais adequats on poder difondre les seves activitats.


Aquesta és lâaltra cara del tripartit; multar per expressar-se, i no escoltar i donar solucions a un problema que ha quedat pal·lès que existeix dâençà de la retirada de les primeres cartelleres ara fa cinc anys.

Demanem la instal·lació de cartelleres públiques arreu de la ciutat i, alhora, la retirada de les multes posades per enganxar cartells per lâinexistència dâespais on fer-ho.
Mira també:
http://mataroviu.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alcalde Baron: on són les cartelleres?
09 des 2005
Sou uns freaks, qualsevol organització rep multes per encartellar però no recorre a un victimisme tan patètic. És com queixar-se pel fet de rebre una multa per fer una pintada, tots sabem els riscos que suposa, i sinó esteu disposats a acceptar-los qudueu-vos a casa
Re: Alcalde Baron: on són les cartelleres?
09 des 2005
va, ajs ves a fer una birra i calla, que tots sabem que quina placa portes a sota la camisa.

El combat Maulet continua!
Re: Alcalde Baron: on són les cartelleres?
11 des 2005
maulets no s'havien dissolt?
Re: Alcalde Baron: on són les cartelleres?
11 des 2005
si em sembla que sí juas juas colla de ninyatos futurs erquis convergents
Sindicat Terrassa