Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : immigració : guerra
Participa a la Conferència Mediterrània de Nacions sense Estat
18 nov 2005
Participa a la Conferència Mediterrània de Nacions sense Estat

www.cmnse.org

Els propers dies 24, 25 i 26 de novembre tindrà lloc la 1a Conferència Mediterrània de Nacions sense Estat.

www.cmnse.org

Aquesta conferència de Nacions sense Estat neix amb la voluntat de crear un fòrum de debat i deconstrucció d'alternatives socials, politiques, econòmiques i democràtiques per les Nacions sense Estat de la Mediterrània.
http://www.cmnse.org
A partit de la interrelació entre totes elles i per sobre de les artificials divisions estatals. Des de la certesa que les arrels culturals i les aspiracions de llibertat comunes, i el gran nexe de comunicació que és la Mediterrània, configuren les bases sobre les quals crear nous referents mundials de respecte democràtic, de desenvolupament sostenible i de solidaritat.

En la conferència hi pendran part del 24 al 26 de novembre independentistes corsos, sards, kurds, cabils, palestins, sicilians, catalans i sahrauís que durant tres dies debatran sobre la vertebració econòmica de la mediterrània, el pas de l'autonomia a l'autodeterminació i el paper dels joves i els sindicats en els respectius moviments d'alliberament nacional. Les conferències seran obertes a tothom i us convidem a participar-hi.

El punt culminant d'aquestes jornades tindrà lloc el proper divendres 25 de novembre a les 9 del vespre al Passeig del Born de Barcelona on tindrà lloc un concert gratuït on hi participaran els grups MESCLAT, l'històric grup combatiu de polifonia corsa ARGUSGI, i el grup sard TANCARUJA.
www.tancaruja.it

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa