Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: sexualitats
una sexualitat natural
16 nov 2005
Una sexualitat natural
És un fet natural indiscutible que hi ha un percentatge de persones homosexuals en la població; la naturalesa humana està constituïda d’aquesta manera. En un fet natural no cal trobar-hi causes; ni genètiques, ni educacionals, ni de cap tipus. Davant d’aquesta realitat, com és que en tota la història de l’Era Cristiana ha estat un tabú constant i condemnable?
Potser, més que mirar les causes de l’homosexualitat, ens hauríem de plantejar les causes del seu tabú. A partir del segle IV o V, l’Església va anar imposant el model reproductor de família; el sexe només es concebia en la reproducció; així, el sexe per plaer estava prohibit, tant en les relacions pre-matrimonials, com en les de sexe oral, com en relacions homosexuals; era sexe il•lícit. Es va anar produint un discurs de la sexualitat reproductor, discurs que hem mantingut fins fa ben poc, i que alguns encara s’aferren a mantenir, lluny de la realitat humana.
La nostra educació encara respon a aquesta moral reproductora. És un fet constatable que l’homosexualitat és un problema social, no biològic. Potser ja és hora que afrontem la naturalesa humana tal com és.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: una sexualitat natural
16 nov 2005
també miraven al principi la menstruació de la dona com una cosa errònea i impura (llegiu l'antic testament) o la masturbarció com un pecat diabòlic.

El catolicisme, amb cultura, desapareixerà.
El Vaticà és el càncer del progrés humà.
Re: una sexualitat natural
17 nov 2005
Absolutament acord amb el que es planteja a aquí.

Jo, però, crec que si hi ha causes en els nostres comportaments.
Res és "natural". Aquesta és una paraula massa ambigua. Que és natural i que no ho és? En certa mesura tot ho és i no ho és. L'esser humà és canviant davant el medi. Per tant, poques caracteristiques naturals hi ha. És tant en quan el rodeja.
Jo si trobo necessari preguntar-me el perque de les conductes del esser humà.
Per tant, proposo que tinguem un pensament crític (que no vol dir criticar sino explicar i raonar sense dogmes ni complexos) i arrivem al fons de la qüestió.

Apa

Mort a l'esglesia, salut i molt sexe per tothom!!
Re: una sexualitat natural
17 nov 2005
Follem , follem , que el mon s'acaba .
Sindicato Sindicat