Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
EUiA de Lleida amb els joves detinguts a Torà
15 nov 2005
EUiA de Lleida amb els joves detinguts de ToràArrel de la compareixença judicial dels tres joves detinguts de Torà, pels fets ocorreguts el 2003, Esquerra Unida i Alternativa de Lleida emet la següent resolució:1er- La mesura de jutjar els tres joves per aquest tipus de delicte és pròpia de èpoques passades, on el govern del Partit Popular volia imposar, a través del control que exercia sobre el poder judicial, els seus postulats polítics i de criminalització de tota expressió de protesta.2on- El nou marc polític a Catalunya i especialment a Espanya, és propici per acabar amb aquest tipus de mesures judicials que pretenien elevar a accions terroristes, accions que corresponen a altres figures delictives que sí que s’ajusten a la realitat dels fets.3er- EUiA ha dipositat sempre la seva confiança en la Justícia, però igualment no dubta en condemnar rotundament la manipulació del poder judicial, per la qual cosa demana fermament que el cas no sigui jutjat pel delicte de terrorisme.4rt- Aquesta mateixa confiança en la Justícia, fa que exigim que s’investiguin i siguin aclarides qualsevol tipus de sospita o denúncia de tortura soferta pels detinguts i denunciem qualsevol tipus d’acció policial que comporti un menyspreu a la integritat física i psíquica de qualsevol persona detinguda.Lleida, 14 de novembre de 2005
Mira també:
http://www.euia.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EUiA de Lleida amb els joves detinguts a Torà
15 nov 2005
ves a fer propaganda de partits politics (de govern) al Palau de la Generalitat, o Sant Jaume si vols.
Es una merda el programa del teu partit, i encara mes la realpolitik. A pastar fang, stalinistes!

EUA recolza l'Estat de dret, acata la llei antiterrorista sense plantar cara, calla davant el feixisme, participa del parlament i el congrés... ecs! No vingeu a "recolzar" o fer-vos els amics dels enemics de la llei i l'ordre burgesos, no us feu pasar per rebels quan sou aprenents de politics farsants.

"confiança en la justícia"!! Au va, a cagar!
Re: EUiA de Lleida amb els joves detinguts a Torà
15 nov 2005
Desconfiançka, tan de bò li cremin el cotxe al teu pare, el ric de Pedralbes!!
Re: EUiA de Lleida amb els joves detinguts a Torà
15 nov 2005
El que esta clar es que es que aixo nomes son paraules, declaracions de bona fe. Pero de que serveix aixo? Si realment s´amoinesin pels joves de tora, ells que tenen diners y contactes podrien posar un bon advocat i començar a remoure el debat per la reforma de la llei. Que demostrin la seva solidaritat y convoquin a tots els seus militants a una manifestacio devant els jutjats durant el proces.

Mentre no faiguin alguna cosa de aquestes sera pura hipocresia.
Re: EUiA de Lleida amb els joves detinguts a Torà
15 nov 2005
extret dels documents de la tercera Assemblea d'EUiA:

"hem participat en campanyes en defensa de la democràcia i les llibertats exigint el diàleg al País Basc, denunciant la Llei Antiterrorista, la Llei de Partits o el caràcter plurinacional de l’Estat davant la política espanyolista i uniformadora del PP"

El comunicat d'EUiA de LLeida ha estat traslladat per mail a tota la militància d'EUiA. Si no hem fet més, segurament, és per les nostres pròpies limitacions i també per la desconfiança d'altres.

Salut!
Re: EUiA de Lleida amb els joves detinguts a Torà
16 nov 2005
EUiA ANEU AVUI A LA PÇA PAERIA DE LLEIDA A LES 18H HI HA CONCENTRACIO PER ELLS.
Colera camping CNT