Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: laboral
Comunicat del PSUC viu davant la presentació del ERE a SEAT
09 nov 2005
TOTHOM A LA MANIFESTACIÓ AMB SEAT
DIJOUS, 10 DE NOVEMBRE
10 HORES - PLAÇA UNIVERSITAT – BARCELONA
COMUNICAT DEL PSUC VIU DAVANT LA PRESENTACIÓ DE L’ERE A SEAT


El PSUC VIU manifestem la nostra solidaritat amb totes les persones que, directa i indirectament, estan amenaçades per la presentació de l’ERE a SEAT.

Són, en primer lloc, les 1346 persones de SEAT, però, a continuació, si es dóna un ajust a la baixa en la producció d’automòbils de forma estructural, es produirà un efecte d’arrossegament sobre al conjunt del sector de l’automoció, i més enllà, també, de tots els sectors de logística i serveis relacionats.

Aquest ERE no és de rebut, per tot allò que ja han explicat els sindicats, perquè la situació de SEAT és conjuntural i no estructural. Perquè sembla possible mantenir la producció si les xarxes comercials de SEAT desenvolupessin polítiques comercials més eficaces i, a més, tot el grup WOLSWAGEN li dóna suport amb tota la seva xarxa comercial.

Estem amb tots els treballadors, les treballadores i sindicats en contra de l’ERE presentat, i donem ple recolzament a la lluita per el rebuig i la retirada del mateix.

Emplacem al Govern Tripartit de la Generalitat a prendre en les seves mans la defensa dels interessos de les persones treballadores de SEAT, de tots els seus llocs de treball, que són la millor garantia de continuïtat del projecte industrial de SEAT a ple rendiment, a més de ser la base de tots els llocs de treball i empreses auxiliars. Plantegem, per tant, que és indispensable que l’administració rebutgi l’ERE.

Seria realment escandalós que aquesta empresa, on tants diners públics s’han invertit durant aquests anys, acabés essent premuda per la voracitat d’una multinacional que només mira els seus interessos, fins i tot a costa dels llocs de treball dels seus empleats.

SEAT és la única empresa de l’automòbil a Espanya de caràcter integral, incloent el disseny, la producció i muntatge i la distribució comercial amb la seva pròpia xarxa. Això facilita una solució si hi ha voluntat política per a aplicar-la.

La Generalitat ha de reclamar i exercir el seu dret i deure de protegir els interessos dels treballadors i de les treballadores, que són també ciutadans i ciutadanes i contribuents, i als que el Govern es deu por sobre dels interessos mercantils.

El PSUC VIU considera necessària la intervenció de la Generalitat en l’empresa, prenent una part significativa de les seves accions, com la millor aposta para consolidar el futur de SEAT i del sector de l’automoció relacionat.

Aquesta és la realitat de WOLSWAGEN i moltes altres empreses a Alemanya i creiem que no es podria dir que allò que és bo a Alemanya no pot ser bo per a Espanya.

8 de novembre de 2005
Mira també:
http://www.psuc.org
http://www.jovescomunistes.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more