Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Indymedia veta a la gent a boleo!!
09 nov 2005
Fins els collons!!
Indymedia es dedica a vetar a la gent a boleo, si poses més de no sé quants missatges en no sé quan temps et veten perquè es pugui fer un bon ús d'indymedia, no m'hi oposo, però si després els hi escrius un mail explicant-los que t'han vetat i que si us plau corregeixin el que s'hagi de corregir perquè es torni a acceptar la IP no et foten ni cas, és per això que vull manifestar el meu cabreig. Aquest post el penjo des d'un altre ordinador. Si us plau que es corregeixi l'error ja!

This work is in the public domain

Comentaris

Indymedia veta a la gent aborrida!!
09 nov 2005
Per què no aprofites el temps en crear coses en lloc d'estar tot el dia davant l'ordinador ?!
Re: Indymedia veta a la gent a boleo!!
09 nov 2005
kom tu no?
La gent es queixa a boleo!!
09 nov 2005
Molt desafortunat el títol i el missatge d'en Kender. Com si els encarregats de fer funcionar Barcelona.IndyMedia fossin els teus servents. A veure quan canviem la manera de pensar, doncs moltes vegades tractem a la gent que porta el manteniment d'espais com aquest, com si fossin alguna mena de funcionaris de serveis públics. Hi han moltes maneres de dir les coses i queixar-se.
gent a boleo¿?
09 nov 2005
...y no solo eso...no solo.
todo se andará!
deu!!
Re: Indymedia veta a la gent a boleo!!
09 nov 2005
Entenc que et cabregi no poder publicar, però a indymedia hi ha voluntaris que hi treballen i que a vegades ho han de deixar de fer. Llavors s'han de buscar noves persones i no totes les tasques es poden atendre amb la mateixa rapidesa. Estem intentant arribar a tot i el tema ja s'ha posat sobre la taula.
Una cosa sí, Personalment demanaria més col.laboració i menys cabrejos. Si vols col.laborar només ens ho has de fer saber.
I per cert, el títol és molt desafortunat i fals.
Re: Indymedia veta a la gent a boleo!!
09 nov 2005
...voldria preguntar si hi ha problemes per penjar notícies, a la publicació oberta, en format HTML.

La darrera setmana ho vaig intentar i sempre em sortia "Fora Trolls d'Indymedia", fin que vaig canviar a "Text plà"

Saluts y endevant, companys/es!
Re: Indymedia veta a la gent a boleo!!
11 nov 2005
kender: entenc q estigas enfadat. pero recorda q el manteniment d la web es molt d curro i q fem errades. jo no recordo el teu email. probablement ho vas enviar aqet estiu q erem molt poca gent i es va perdre en un munt d'altres.

ara som molta mes gent i mirarem d solucionar el problema tan promte com pugam.

jo crec q si veus q algo es fa malament es q es necesite gent. i la solucio es donar un cop d ma, no insultar a qi te te q ajudar, no? on es el teu agraiment a tantes hores q fiqem a aqesta web? jo, probablement, tambe tindre q esser en agraiment per noticies q has ficat i q m'han agradat.

per q en volta d insultar i donar per suposat la maldat no fem el principi d'inocencia? ho demanem sempre per a nosaltres, pero ho apliqem amb els altres?

a ja que estem: pots ficar l'url del article q anomenes?
Sindicato Sindicat