Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Manifestció pels encausats el 4 d'oct 2004
08 nov 2005
Manifestació el proper disabte 12 de Novembre de 2005 a les 5 de la tarda a la plaç Universitat
Manifest:
La matinada del 4d'oct de l'any passat, tres joves van ser detinguts acusats de participar en l'atac amb coctels molotov contra la comiseria de la policia nazional del barri de Sants que es va realitzar en protesta pel desallotjamant del csoa la Hamsa.
Durant la seva detenció els tre joves van patir tortures, amenaces i vexacions per part dels agents de la policia nazional i de la Brigada Provincial d'Informació fins que van aconseguir la inculpacióde dos dels tres joves en els fets i la implicació d'una quarta persona. Malgrat les evidènciesde les tortures, el jutge Ramírez Suñer va decretar l'ingrés a presó dels dos joves de L'Hospitalet i la llibertat amb càrrecs del jove de Cornellà. Els dos joves de L'Hospitalet es van passar més de dos messos a la presó de la Trinitat Vella a l'espera d'una resolució de l'Audiencia Provincial que va decretar la seva lliberta sota fiança de 2000 euros per cada un d'ells i la condició de anar cada dilluns a un jutjat de guardia a firmar.

Ara l'instrucció ha quedat tancada amb una acusació d'atemtat, desordres i danys i una petició fiscal de 8 anys i mig per cada un d'ells, 6000 euros de multa dels quals 4700 s'han de pagar abans de la cel.lebració del judici. El quart jove inplicat a les declaracxións obtingudes sota tortura ha quedat absol sense càrrecs.

El judici contra els tres joves és cel.lebrarà el proper 12 de gener a les 9.30 del mati el jutjat penal de Barcelona. Per contra, de les tres denúnciesper tortures presentades pels tres joves, dues han estat arxivades i l'altre admesa a tràmit i per qual ja van haver de declarar alguns policies dels quals van participar en la detenció.

Des de l'assemblea de grup de suport els 4 del 4 manifestem que no volem ni judici ni presó i denúnciem la complicitat de l'estament judicial amb la Brigada Provincial d'Informació, la tolerància i permissivitat del tripartit davant les tortures i vexacions policials que es pateixen cada dia a les comissaries i centres de detenció i la presó com a instrument repressiu encargat de perpetuar la poibresa, la marginació i silenciar les veus cr´tiques i desobedients contra aquest sistema injust i pudent, i recordant als nostres companys i companyes presses i pressos, en Zigor, la Carol, en Fer, la Laura, en Rafa, en Juanrra i tan d'altres que resistexen a les clavagueres de l'estat torturador, aqui, a Ialia, Euskalherria, Galicia, Valencia, i a qualsevol lloc dfel món.

I us convoquem a la manifestació proper dissabte dia 12 de novembre de 2005 a les 5 de la tarda a la plaç. Universitat contra els abusos policials, i l'absolució dels encausats el 4 d'octubre de 2004.

LES REIXES MAI ENS FARAN CALLAR ELS NOSTRES CRITS DE LLIBERTAT
PROU EMPRESONAMENTS
NI JUDICI NI PRESÓ
ABSOLUCIO ENCAUSATS 4 D'OCTUBRE.

Location:
Manifestació el proper disabte 12 de Novembre de 2005 a les 5 de la tarda a la plaç Universitat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestció pels encausats el 4 d'oct 2004
08 nov 2005
ABSOLUCIO PELS DEL 4OCT


Si ets jove i rebel estas al seu punt de mira!
Re: Manifestció pels encausats el 4 d'oct 2004
08 nov 2005

Podeu veure provisionalment la pre-release 0.9 de la web a: www.04octubre04.tk3.net


Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more