Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
El APPA a favor de la MAT
25 oct 2005
Appa considera imprescindible la interconexió amb França per a la implantació de les energies renovables.
El productor energètic de Banyoles AGRIENERGIA és membre d'aquesta associació.
agrienergia.jpg
APPA CONSIDERA IMPRESCINDIBLE LA INTERCONEXIÓN CON FRANCIA PARA LA IMPLANTACIÓN DE LAS ENERG�AS RENOVABLES

La Asociación de Productores de Energías Renovables (APPA), considera que para el correcto desarrollo y la implantación de las energías renovables en España es imprescindible incrementar las interconexiones con Francia.
El aumento de la interconexión –que debería ser, como mínimo, del 10% de la capacidad de generación de cada Estado miembro de la Unión Europea– garantizará que el sistema eléctrico español admita mucha más energía eólica sin poner en peligro su seguridad y permitirá con ello el cumplimiento de los objetivos de potencia asignados, tanto estatales como regionales, a esta y a otras fuentes de energía renovable

Nota: El productor energètic de Banyoles AGRIENERGIA és membre d'aquesta associació.
Mira també:
http://www.agrienergia.com/
http://www.appa.es/

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: El APPA a favor de la MAT
27 oct 2005
Què + hem de fer? Quantes manis són necessàries xk algú ens escolti i ens faci cas? Vaig assistir farà ara 2 mesos a la manifestació organitzada a la Jonquera en contra de la MAT, i amb mi, centenars de catalans i francesos reclamem i se'ns ignora. I x això vull imformar + sobre el tema, x ki no ho sàpiga, x fer veure k això de la MAT ens afecta a tots, no no+ "als de muntanya". La MAT (línia de Molt Alta Tensió 400.000v x2) és un monstre disfrassat d'ajuda, és un acord econòmic entre un país on hi ha exedents d'electrecitat (França) i un altre on en falta (Marroc); i ara pregunteu, i k hi pinta Catalunya en tot això? Doncs Catalunya serà el medi de transport a través del qual viatjaran aquets 400.000v x2. I aquí és quan l'acord pren excuses i es vesteix "d'ajuda" al nostre país pel TGV, ajuda per paliar la manca d'electrecitat a les comarquesººººººººººººººººººººººººººº gironines..(entre d'altres). Entenc que hi ha països q sempre cal ajudar-los però, cal destruir-ne d'altres? Cal trepitjar un paisatge (un dels pocs) que quedava + o - verge de Catalunya com és l'Alt Empordà? És que no ni n'hi ha hagut prou amb la destrossa medioambiental que està provocant la construcció del TGV? M'agradaria tenir respostes a totes aquestes preguntes, m'agradaria poder dir a les families de la Vajol, Agullana, Figueres, Maçanet de Cabrenys i tots els altres pobles per on passarà la Mat que això es pot solucionar, que es pot evitar.. Però no puc. I demano als qui sí que poden que facin alguna cosa x entendre aquesta gent, per ajudar-la, per no destrossal's-hi la vida.. Polítics, això va x vosaltres!
NO a la MAT!!!!!!!
Re: El APPA a favor de la MAT
02 gen 2006
Un altre membre de l'APPA:

Associació de Serveis Energètics Bàsics Autònoms
http://www.seba.es/

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more