Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Els pescadors bloquen els grans ports del país
25 oct 2005
Els pescadors de les Illes decidiran demà si s'afegeixen a les protestes
Després que les negociacions amb el ministeri d'Agricultura no hagin acostat les posicions, els pescadors del Principat van decidir ahir continuar amb les protestes i blocar també un dels ports més importants del país: el de Barcelona. Els ports de Tarragona, Alacant, València i Castelló continuen tancats des d'ahir al matí, mentre que el de Barcelona no es va blocar fins ahir a les deu de la nit. Més de vint barques impedeixen que s'hi entri.

(Vilaweb)

Ànims "pirates", fa molt que us volen desaparèixer però vosaltres seguiu al mar!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els pescadors bloquen els grans ports del país
25 oct 2005
Ja està bé de confondre, això no és una vaga, com tampoc ho era la dels camioners, això és un LOCK-OUT (un tancament patronal) on els treballadors fan el que els hi diu el patró.

Jo no veig clar perquè els ciutadans hem de subvencionar el gas-oil dels vaixells pesquers (o dels camions) quan és un benefici per empresaris particulars (no per la societat), quan està demostrat que el petroli no és etern i contamina, quan està provat que els fons marins esten sobreexplotats, la flota pesquera sobredimensionada, ...
Re: Els pescadors bloquen els grans ports del país
25 oct 2005
Ah, m'oblidava.

A més les confreries de percadors catalanes esten plenes de fatxes (m'ho va comentar un amic que va fer un treball sobre elles i que va entrevistar dirigents). Sense anar més lluny l'altre dia es va veure a la televisió un enfrontament entre un dirigent de la confraria de Tarragona i un de la d'Adra (Almeria) i el de Tarragona li retreia, entre altres coses, que portava un pin amb la bandera republicana.
Re: Els pescadors bloquen els grans ports del país
25 oct 2005
Es tracta de Esteve Ortiz, un destacat simpatizant del PP a tarragona.
Re: Els pescadors bloquen els grans ports del país
25 oct 2005
Dien Bien Phu, em pregunto si tens un hortet a casa i una piscifactoria pròpia o vas al super a comprar com qualsevol altre. Sense benzina no hi ha menjar perquè la benzina ho mou tot (PER DESGRÀCIA).

Salut
Colera camping CNT