Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
23 oct 2005
Barcelona, 21 d’octubre de 2005

Avui dia 21, la direcció local del Partit Socialista Unificat de Catalunya viu de Badalona ha convocat una roda de premsa a la que han assistit el Secretari General del partit, el secretari local i el regidor de la coalició ICV-EUIA de Badalona Francesc Fernàndez Marcobal. El motiu de la mateixa ha estat informar de la preocupació del partit a la localitat davant la nova reestructuració del grup municipal i les tasques dins del govern municipal, al qual ICV-EUiA hi participa amb PSC i ERC.

El secretari general del PSUC viu, Albert Escofet, ha remarcat la voluntat a nivell local i nacional de treballar amb les forces de progrés i dins d’EUiA, i remarca la preocupació del partit davant de la possibilitat que el nou regidor, Francesc Fernàndez, hagi de assumir la seva tasca dins la nova regidoria de Medi Natural sense comptar amb els recursos necessaris que, dins d’EUiA, se’ls hi ha negat. Escofet ha manifestat que desitja que aquesta situació es resolgui d’una manera que pugui satisfer a totes les parts.

Francesc Fernàndez ha manifestat, per la seva banda, que quan a mitjans d’agost se li va comunicar que assumiria la regidoria de Medi Natural, va acceptar en funció de que podria comptar amb els mitjans necessaris, pressupost i suports, i que donada que aquesta regidoria nova s’encarregaria de treballar a la façana marítima i a la Serralada de Marina, la seva existència podria ser lògica. Fernàndez ha dit, tanmateix, que va ser una negociació en la qual no va poder participar, i que li sorprèn l’actual posició de la coordinadora local d’EUiA en negar-li els recursos necessaris per dur la seva tasca dins de Medi Natural, concentrant-los en altra àrea de govern.

Per finalitzar, el secretari local del PSUC viu, Juan José Expósito, ha manifestat que des de la fundació d’EUiA, tant a la localitat com a Catalunya, els principis que han regit aquesta organització han estat el del consens i no el de l’imposició de les majories sobre les minories. Expósito considera que tant part de la direcció local d’EUiA com la seva coordinadora no afavoreixen el consens, davant les reiterades peticions d’arribar a una solució consensuada. Expósito, per acabar, ha expressat el seu desig de solucionar aquest problema que no facilita, en les seves paraules, la consolidació d’un espai d’esquerres a la localitat que treballi per solucionar els problemes de la ciutadania, sinó que més la debilita. En aquest sentit, i com mesura de protesta, Expósito ha anunciat que el seu partit no assistirà a l’Assemblea d’EUiA de Badalona convocada pel mateix divendres i que el seu partit iniciarà converses amb les altres forces d’esquerres de la ciutat per desbloquejar aquesta situació.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
23 oct 2005
EUiA tiene que funcionar como un Movimiento político y social. No como la platafroma del PCC.

Difícil de entnder a la Coordinadora de EUiA. de Badalona. Aparatich del PCC de toda la vida y de una incompetencia realmente asombrosa.
Re: Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
23 oct 2005
yo preferiría que las miserias de grupos y grupúsculos partidistas no tuvieran reflejo en indymedia.

digo "preferir" por decir algo suave: si uno lee la descripción de las bases programáticas de los indymedia de todo el mundo, explicitan que indymedia no va a ser un espacio donde dar visibilidad a las corrientes o ideologías de partidos políticos.

sinceramente, vuestras peleas por repartos de cacho y por demostrar quién es más auténtico, cansan. hace al menos 70 u 80 años que cansan.
Re: Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
23 oct 2005
Lo que cansa es este anarquismo apolillado, sectario, que no llega ni siquiera a grupúsculo. Miseria humana, sin alternativa política.
Re: Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
23 oct 2005
"si uno lee la descripción de las bases programáticas de los indymedia de todo el mundo, explicitan que indymedia no va a ser un espacio donde dar visibilidad a las corrientes o ideologías de partidos políticos"

NO TE HAS PARADO A PENSAR QUE IGUAL INDYMEDIA ES UN MEDIO PARA TENER CONTROLADITOS A LOS "REVOLUCIONARIOS"? Apartemonos de los partidos y los sindicatos, claarro, que son instrumentos que hace 80 años que no sirven para nada....por eso, han sido punteados con la espada por el poder económico. Desde hace al menos 80 años...
Re: Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
23 oct 2005
el psuc viu son los mismos que pidieron el voto a favor de la constitucion. el psuc viu no es mas que el resentimiento de garrulos por los cargos inferiores que les ha tocado, el psuc viu no es mas que la traicion historica dolida no por no tener el exito literario de sergi pamies: consciencia de ser la claca que compra los libros del hijo del jefe tu expartido (gregorio lopez raimundo y teresa pamies), el psuc viu son gente que no tiene valor para tirarse al metro despues de traicionar con monsergas respecto a las
ventajillas con la letra pequeña,
Re: Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
25 oct 2005
Aparte que no se eniende nada de tu escrito, por tener un evidente problema de construcción gramatical, sólo decir a nivel informativo que Gregorio Lopez Raimundo, es miembro de la Dirección del PSUCviu, formando parte de su Comité Central.
Re: Comunicat del PSUC Viu davant la reestructuració del grup municipal de Badalona
25 oct 2005
REHABILITACIÓ INTEGRAL DEL PARC DE LA CIUTADELLA
Aquesta intervenció no comporta el tancament del parc, tot i que hi haurà zones a on els visitants no hi podran accedir.
L’operació consisteix a renovar el mobiliari, plantar nous arbres i crear noves zones

Aquests dies s’han iniciat les obres de la rehabilitació integral del parc de la Ciutadella, uns treballs que estaran enllestits al final del proper mes de març. Aquesta intervenció, que permetrà millorar l’estat general de tot l’espai, no obligarà a tancar el parc, tot i que hi haurà zones a on els visitants no hi podran accedir.

Les actuacions més destacades són la substitució d’una part del mobiliari urbà, la creació d’una nova àrea de joc infantil, la renovació de la xarxa primària de rec, la millora dels camins i l’adequació de guals, entre d’altres.

Concretament, el nou mobiliari urbà que s’instal·la al parc consta de més de 400 bancs, 206 papereres i 20 unitats d’aparcament per a bicicletes. També s’habiliten nous espais de serveis com la nova àrea per a gossos, ja finalitzada, i l’àrea de joc infantil. Pel que fa a qüestions de manteniment, també s’actua sobre les àrees de joc que ja hi ha ara, sobre els camins, i s’instal·la una tanca de seguretat al voltant de llac.

La vegetació també es millora amb la plantació de 179 exemplars d’arbres, 3.800 arbustos i 25.000 unitats de planta. Es planten, a més, 300 arbres i palmeres a l’Hivernacle. Pel que fa a la gespa, s’apliquen tractaments per millorar l’estat general dels parterres que restaran tancats durant l’execució d’aquesta operació. La rehabilitació es completa amb el canvi de tota la xarxa primària de rec.

El parc de la Ciutadella, el primer parc públic que va tenir Barcelona, és un dels espais verds més utilitzat per la ciutadania, on tenen lloc un gran nombre d’activitats al llarg de l’any. Forma part del patrimoni històric de la ciutat i acull edificis emblemàtics com ara el Parlament de Catalunya, el Museu de Zoologia, el de Geologia, l’Hivernacle i l’Umbracle.
Sindicat Terrassa