Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
NO ens MATeu
17 oct 2005
èxit de la manifestació anti THT-MAT
pancartaMANImat.jpg
NO ens MATeu

Dissabte 15 d'octubre de 2005, un bon nombre de ciutadans i ciutadanes dels Països Catalans, es van manifestar a Barcelona per tal de dir no a la política energètica de la Generalitat de Catalunya i dels governs de l'estat espanyol i francès.

El no anava adreçat als polítics autonòmics que acaben d'aprovar un pla energètic, que no té res de sostenible perquè deixa via lliure a la construcció d'una línia d'alta tensió de 40000 volts, amb l'excusa del seu tren d'alta velocitat i amb la falta d'energia a les poblacions de Girona.
A més a més la creació d'un parc eòlic a les terres de l'Ebre (a la Terra Alta). Aquest pla energètic, és simplement un pla especulatiu.

A la manifestació d'ahir, la CUP del Masnou va participar-hi activament, junt amb entitats ecologistes (NON THT, de la Catalunya Nord, Terra Alta-Terra Digna), d'altres de polítiques (Maulets, Cajei, etc.) totes sota el lema de l'eliminació de la MAT i per una nova cultura energètica.

Des de la CUP demanem als governs català, francès i espanyol, que deixin d'enganyar-nos i que aturin un pla energètic que l'única cosa que vol és especular i destruir més el territori català d'ambdues bandes de la ratlla fronterera.

PROU D'AGRESSIONS AL TERRITORI.
PER UNA NOVA CULTURA ENERGÈTICA.
Mira també:
http://www.cupelmasnou.org
http://mataroviu.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: NO ens MATeu
17 oct 2005
Us felicito per participar en la mabilització, aixó si, i només si accepteu la creitica...
No trobeu que és una mica fetixista posar més gran el nom de la CUP que el lema de la pancarta?
Intentant ser constructiu, us diria que és evident que l'esquerra independentista en les seves multiples expressions ha de recolzar la feina de la gent que lluita contra la MAT, però tothom sap que el pancartisme entès com ho reflexa la foto, no fa que ens apropem a aquests moviments socials, és molt millor ( i desconec si ja ho feu!) treballar conjuntament amb ells per montar la mobilització i evidentment dur la pancarta el dia de la mani, si pot ser amb un lema ben gran, amb logo feu el que us sembli millor.
Re: NO ens MATeu
17 oct 2005
cerdos
Re: NO ens MATeu
17 oct 2005
Doncs no va ser intencionat. Ens vam trobar per fer la pancarta sense saber què hi posariem.Un dels companys va fer aquest dibux en paper i després el vam passar al plàstic. Ho vam fer el millor que vam saber i per la teva informació el logo de la CUP el copiem d'un que ja tenim fet i totes les pancartes tenen la mateixa mida de logo.
No és l'única acció que hem fet, també hem penjat pancartes pel nostre poble, no et pensis que només hem anat a la manifestació a ensenyar el nostre logo, vas molt equivocat/da
Com és que el dia de la manifestació no ens vas dir res?
Poder és que no hi erats?
Pensa que en la foto no es veu bé el dibuix perquè era bastant difícil de fer, allà a la manifestació molta gent ens va felicitar.
Per cert, més hauria valgut que haguessis escrit sobre els que no hi van anar i no dels que si que hi vam ser i que a més estem fent accions en el nostre poble.
Re: NO ens MATeu
17 oct 2005
Fas pena autora ta fet un comentari constructiu i tu ja la titlles de ves a saver que per no assistiri, per cert en món no s'acaba en el pancartisme les pintades i els cartells, haviam si fem una mica de analisis de les coses i de les vostres lluites.
Re: NO ens MATeu
17 oct 2005
No era la meva intenció polemitzar, ni amb l'autora, de la qual em crec la versió ni de "Jo".
Totes hem de lluitar.
Si he parlat de la vostra foto és perque és el que he vist, doncs jo no hi vaig poder ser fisicament, per motius laborals, ja m´hagues agradat.
Ànims a la gent del NO a la MAT!
Re: NO ens MATeu
18 oct 2005
La seua pancarta estava molt bé. Les altres pancartes´d'altres grups també duien el logo molt gran, és el que normalment es fa.
L'important és que fan alguna cosa.
Sindicato Sindicat