Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats
12 d’octubre: Reivindiquem la solidaritat entre els pobles
09 oct 2005
12 d’octubre: Reivindiquem la solidaritat entre els pobles



Arribat el mes d’octubre, Destorb Col·lectiu de Lliçà d´Avall vol denunciar la celebració del 12 d’octubre com a “Día de la Hispanidad� o “Día de la Raza�. El 12 d’octubre no hi ha res a celebrar.



Fa ja 511 anys del mal anomenat descobriment d’Amèrica, data que encara celebren els qui consideren aquest fet com una fita en la història de la humanitat. Per a nosaltres aquesta data suposa el començament de la colonització d’Amèrica per part del poder i del diner, amb l’inici de l’extermini de les poblacions autòctones. Però malgrat hagin passat tants anys de barbàrie, les resistències existeixen i creixen. Avui, en tot el continent americà es manifesten en contra dels plans d’un poder dominador i tirà que entén el món com un lloc per al negoci i l’explotació, i desenvolupen noves propostes per un món més just i més digne. Resisteixen i lluiten contra una nova colonització i expoli d’Amèrica per part de les grans multinacionals i les institucions mundials com l’FMI i el Banc Mundial, que amb l’excusa del desenvolupament imposen unes polítiques als països que són en contra de la voluntat de les seves poblacions.



Nosaltres,volem manifestar el nostre suport a totes aquelles lluites per un món on càpiguen tots els móns i per la justicia social, i ens manifestem també en contra dels qui fan apologia de l’exclusió, de la prepotència i de l’arrogància,



Per tot això realitzarem aquest 12 d’octubre un mural per reivindicar la solidaritat envers a tots els pobles que lluiten.en contra de la concentració del poder econòmic, polític, social i també mediàtic- i en contra del pensament únic. Sumar el nostre esforç en defensa de les llibertats i del territori, i en contra de la dictadura del capital, que posa en pràctica una guerra global permanent contra els pobles i les persones a tot el planeta.



Encara hi ha moltes coses per les quals lluitar, per això Destorb Col·lectiu juntament amb altres col·lectius comarcals hem organitzat les Jornades Internacionalistes per reivindicar i donar a conèixer les lluites que s´hi estan donant en diferents punts del nostre planeta.



Contra la seva globalització: Solidaritat internacionalista!!!



Destorb Col·lectiu

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more