Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Els negocietes del "yerísimo"
06 oct 2005
Mai està malalment saber de tant en tant algo sobre aquesta gentussa...
Agag s'enriqueix gràcies a Fernando Alonso

Joan Escofet (laMalla.net)





Fernando Alonso és el nou campió de la Fórmula 1. L'esport dels monoplaces i dels pneumàtics cremats ha irromput amb força als televisors de l'Estat de la mà del pilot asturià. Però no hem d'oblidar que darrera de l'esport es mouen molts milions. Un que està augmentant, com un bòlid, el seu compte corrent és Alejandro Agag, el gendre de l'expresident José María Aznar. Agag manté una estreta relació amb el capitost de Reanult Flavio Briatore i ara recull els rèdits d'haver apostat per Alonso en el seu moment. Com ? L'empresa d'Agag té els drets de retransmissió a Espanya de les curses de la Fórmula 1. Tele 5 li donarà més de 80 milions d'euros fins el 2008.

Agag i Flavio Briatore (amic personal del primer ministre italià Silvio Berlusconi) són, en paraules de l'italià, "un dels tàndems més rendibles del món de la Fórmula 1". I és que el gendre d'Aznar és un dels cervells de l'empresa que controla les retransmissions esportives del Circ tant a l'Estat com a la resta del món. I com Fernando Alonso ha revolucionat el panorama esportiu espanyol, el gendre d'Aznar para la mà. De fet, es calcula que la seva empresa rebrà 80 milions d'euros de Tele 5 per seguir tenint els drets de les curses.

Però Agag no en té prou. Asseguren que està preparant un equip xinès per a la Fórmula 1 que li reportaria molts cèntims. Les curses de bòlids entusiasmen al gegant asiàtic que de la mà d'Agag comptaria amb la primera escuderia de la història. Una escuderia que podria començar a córrer pels circuits del món d'aquí a un parell de temporades com a màxim.

A més, el gendre d'Aznar, que també controla el negoci dels SMS al voltant de la Fórmula 1, estaria en contacte directe amb el patró d'aquest esport, Bernie Ecclestone que seria una de les grans fortunes europees. No hem d'oblidar, tampoc, que Alejandro Agag ja cobra un bon sou com a director general del banc Portuguès de Negocis. Això sí, treballant des de Londres.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more