Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Encara te'ls creus?
01 oct 2005
x
jercpsoe.jpg
x

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Encara te'ls creus?
01 oct 2005
Home, jo penso que es te que ser una mica babau per a militar a les jERC sense assumir, realment, que estàs sumant-te al programa --real-- d'ERC i fent una mica de política-ficció d'entrenament a lo que es propiament jERC.

I dintre d'aquest política-ficció, després et trobes coses com aquestes ... Que la veritat, sobten bastant (...)
Re: Encara te'ls creus?
01 oct 2005
CAJEI= braç armat de l'Artur Mas.
Re: Encara te'ls creus?
01 oct 2005
Caf=militant-de-JERC(ei, un lluitador potser, eh)-encara-no-adonat-d'una-mentida-basada-en-l'electoralisme-i-utilització-d'unes-joventuts-per-portar-al-carrer-una-tasca-que-té-una-essència-acomodada.
Re: Encara te'ls creus?
01 oct 2005
caf= no militant de les JERC (ho sento)
Caf troba lamentable l'atac sistemàtic (i físic) a les jerc i la no menció, mai, de les jnc, per exemple, o, directament, del ridícul que suposa l'enfrontament entre independentistes quan l'enemic és al davant, fort, nombrós i ben organitzat i se'n riu d'aquestes imbecilitats de secta.
Re: Encara te'ls creus?
02 oct 2005
Aquí cadascí que treballi per la terra. Qui prefereixi donar la mà a espanya, allà ell.

Tinc molt clar que no es tracta de fotre'ns merda damunt nostre, però també tinc molt clar que, posats a escollir, la via d'ERC és, sota el meu punt de vista, la que menys em convenç. Ho respecto, però treballo per crear altres vies, lluny de la demagògia de la política elitista.

Endavant amb la lluita!
Salut i visca la terra!
Re: Encara te'ls creus?
02 oct 2005
Feia anys que no entrava a indymedia i veig que l'independentisme continua sent a internet una colla de subnormals, feu pena.
Re: Encara te'ls creus?
03 oct 2005
Té collons que la lletra E de les jerc sigui la bendera d'espanya!

ERC traïdors!

independència i socialisme
Re: Encara te'ls creus?
03 oct 2005
...perdona Joan, perdona Jovent....pero encara sembla que no us heu adonat de que es tracta d'un petit muntatge demagog pro catxondo per desacreditar la gent de la JERC....
es un simple apunt, eh
Re: Encara te'ls creus?
03 oct 2005
sou uns pesats!
clar que no ens els creiem, però no no ho hem d'anar dient cada dos per tres.
treute el punt de mira que hi ha vida més enllà d'ERC, sinó poca feina faràs.
Re: Encara te'ls creus?
03 oct 2005
eiii m'ha fet molta gràcia....sí senyor per tots els mitjans contra els butiflERCS !
Re: Encara te'ls creus?
03 oct 2005
Els jerkis sempre tendiu a identificar els moviments d'alliberament nacional que dissideixen de la vostra organització com a sabotajadors enviats per CIU (com allò que deieu de la CUP=CIU), quan en realitat som nosaltres qui us rebutgem pel fet que ens ataqueu sistemàticament. La pluralitat dins de l'independentisme és bo, nosaltres, a l'Esquerra Independentista som rupturistes amb el sistema i l'Estat, apostant - de moment - per una lluita municipalista i extraparlamentària. Això no vol dir que siguem irrealistes i exigim utopies, imposant-les davant del vostra "realisme", sinó que tenint en compte una base històrica afirmem que l'única solució per a l'alliberament nacional i de classe dels Països Catalans, no és a través dels pactes possibilistes. ERC podrà seguir el seu camí de mentides i manipulació "massmedia" legítim sempre i quant no ens intenti eliminar políticament com intenta fer des de fa anys. Llavors, sorgeixen fets com els de l'11S en què es demostra que JERC és un braç titella d'ERC, que no és més que una simple organització massiva i no "de masses". Amb això vull dir que un moviment no es pot qualificar quantitativament només, sinó per la càrrega ideològica i la tasca duta a terme tenint en compte els seus mitjans i la implicació de la seva militància. Però això és cosa seva!

Endavant amb l'Esquerra Independentista!
INDEPENDÈNCIA I REVOLUCIÓ SOCIALISTA
Re: Encara te'ls creus?
04 oct 2005
Cajeieru al fi una persona que parla amb una mica de rao!

Endavant amb l'Esquerra Independentista!(com anomenen alguns d'ells Revolucionària)

INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!
Sindicato Sindicat