Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
L'alcalde i el seu raig de pipí
21 set 2005
“no és l’Ajuntament qui els ha de solucionar el problema. Trobo profundament indigne que un ciutadà digui: ‘escolti, tinc ganes de pixar. On he de dirigir el raig?’. Què li demanem a la ciutat? Vostè creu que en la societat moderna, en alguna part del món, cada vegada que una persona té ganes de fer pipí li han de posar un lavabo al davant?�
Tenim un alcalde que no ens el mereixem. Al club de la comèdia tindria més futur! l'última perla l'ha ofert avui en una entrevista a catalunya Ràdio... davant la petició de posar lavabos públics al carrer ha respost: "“no és l’Ajuntament qui els ha de solucionar el problema. Trobo profundament indigne que un ciutadà digui: ‘escolti, tinc ganes de pixar. On he de dirigir el raig?’. Què li demanem a la ciutat? Vostè creu que en la societat moderna, en alguna part del món, cada vegada que una persona té ganes de fer pipí li han de posar un lavabo al davant?�

This work is in the public domain

Comentaris

això és la farlopa
21 set 2005
i a veure si paguem juanitu!
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
21 set 2005
akestes deklaracions son lamentables...

sobretot en el kontext en el ke l'oient de la emissora li va preguntar ke kè havia de fer la gent kuan estigues de festa de matinada (rekordem ke akest any es permet la festa durant tota la nit gracies al recinte forum) i tots els bars ja fossin tancats, i lalcalde li respon ke si akell senyor no es pot controlar la bufeta, ke no surti de casa!

vergonyos!

salut!

ElMoli
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
21 set 2005
Per tot això i més, cal que demà dijous a les set de la tarda anem-hi totes a la plaça Sant Jaume per demostrar a l'ajuntafems el nostre rebuig vers la seva política durant el pregó de la Mercè. les festes menys populars de la Mediterrània

L'alcalde sí que se'ns pixa a sobre...i la premsa diu que plou

Salut!
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
21 set 2005
El dia 22 hi ha una concentració contra les polítiques dels polítics i de l'Ajuntament a es 12:30 en la cruïlla de Llull amb Rambla Prim (Metro Fòrum L4). L'alcalde i uns quants dels seus inauguren un centre de dia de l'Hospital del Mar, ja se sap, per fer-se la foto de progre que "dóna" serveis en un barri marginal...
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
21 set 2005
avui l'alcalde acompanyat del sr tinent alcalde Xavier Casas i amb altres energúmens de la talla d'en Narvaez i gentussa varia, entre elles una arquitecta alegrement vidua i doblement enriquida, han inagurat oficialment el mercat de st Caterina amb total impunitat i tranquilitat.
oportunitat perduda per a tots aquells queixosos o simplement ultra-fans de clos com jo.
salut.
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
Jo ho tinc clarissim, si no hi ha lababo pixo on em roti que culpa es de la ciutat. I total amb el fastic que fa no es nota.

El dia que vaig veure que s'ha de ficar una combinació numerica per pixar al Burger king m'hi vaig pixar a la porta per cabrons.
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
Sembla una broma però l'altre dia, en unes festes majors de Barcelona, a una noia li van posar una multa per pixar al carrer...
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
Jo ho tinc clarissim, si no hi ha lababo pixo on em roti que culpa es de la ciutat. I total amb el fastic que fa no es nota.

El dia que vaig veure que s'ha de ficar una combinació numerica per pixar al Burger king m'hi vaig pixar a la porta per cabrons.
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
Collons, si que sou nets vosaltres. Segur que cap de vosaltres que us pixeu on vuleu, no heu de dormir sobre els vostres orins. Si ho teniu tan clarissim, per que no deixeu la vostra adreça, jo personalment aniré a pixar-me a la vostra casa, o a la dels vostres pares.
Si la unica protesta que teniu contra l'ajuntament es que multen per pixar al carrer, collons, esteu vençuts pel sistema. Un diu que han ficat una combinació per pixar al Burger King, i es queixa per això, en lloc de quixar-se per que un establiment de merda, doni merda als ciutadans, pagui una merda als empleats, i foti olor de merda per tot el carrer. I l'altre diu que sembla broma que possin multes per pixar al carrer, je, tio si veix a un paio o una paia pixant al meu carrer, t'aseguro que sortirà ple d'aigua.
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
el primer que van fer els sociates a l'arribar al poder va ser treure els lavabos publics que hi havia al centre de Barcelona, van pensar que en democracia no s'havia de pixar. L'altre dia em van fer fora d'un bar del carrer LLibreteria segon s'entra a la plaça del Rei, perque volia pixar sense consumir abans.
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
Ho sento però aquest cop té raò...xavalins no necessiteu sempre un pare-estat o mare-ajuntament que us solucioni els vostres problemes de bufeta...senzillament és força infantil i patètic. Les institucions públiques no han de ser omnipresents i fer-se càrrec d'absolutament totes les necessitats de la ciutadania..feu-se grandets i apreneu a pixar on toca..no costa tant. I això no dona dret a anar pixant al carrer ni defensar que es faci..són petites normes elementals que no necessiten d'expliació. Els comentaris que surten x aqui demostren un concepte de comunitat i persona força degradant, comunitat vol dir conviure plegats i respectar allò que és comú..es pot estar en deascord en moltíssims aspectes de com organitzem les nostres comunitats però hi han aspectes bàsics que no tenen volta de fulla, a no ser que caiguem en l'infantilisme més absolut..als anys 80 es van retirar els lavabos públics pel seu mal estat, per la inseguretat que comportaven i per la utilització d'aquests espais per la venda i consum d'heroina..la majoria de bars, normalment deixen utilizar els serveis..i qui ho negui senzillament menteix..hi han coses que senzillament no val la pena perdre-hi el temps, jo protesto a l'ajuntament per moltes coses, però aquest cop l'alcalde no s'ha equivocat..Visc a Ciutat Vella i n'estic fart que em pixin al portal, senzillament és un abús i tohom ho pot comprendre..i l'únic que podem fer els veïns són les galledes d'aigua al cap pels incívics, salut
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
No crec que ningú que ha escrit vilgui un pare-estat que li tregui les castanyes del foc tot el sant dia. però si la gent es pixa al carrer això vol dir que hi ha una necessitat objectiva. El perque és molt senzill. Hi ha moltissima gent que viu al/el carrer. Com diu el Manuel Delgado. la ciutat REAL esdevé un malson per a les autoritats (ja siguin polítics, com columnistes), que es veuen incapaces d'assumir i resoldre les grans contradiccions que generen les seves accions de poder. Quí viu al/el carrer? A part dels milions de turistes que visiten i patejen barna cada dia del any, doncs hi ha la gent que viu la ciutat durant tot l'any, la gent que es busca la vida i que es passa la major part del dia al carrer. També està la gent que està de festa, que gaudeix del carrer. Àmb tot això la responsabilitat de donar resposta a les necessitats dels ciutadans, tant dels que han de pixar com els que han de suportar el forum de pixats, vull dir, el ferum de pixats, la responsabilitat, deia, recau en l'autoritat competent. En aquest cas li ha tocat a aquesta mena de pastillero-buròcrata-pijo que tenen els pixapins d'alcalde.
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
22 set 2005
per al Joan... de xavalins res, els que mes necesiten pixar son les persones grans, per problemes de bufeta o de prostata, molts no surten a passejar perque no poden pixar, i amb la pensio de miseria no dona per anar a un bar cada hora. Tu llança galledes, que jo me pixare en la teva porta.
Re: L'alcalde i el seu raig de pipí
23 set 2005
Proposo una pixada popular a la porta de l'ajuntament

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more