Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Demà dissabte: solidaritat amb la vaga indefinida de la Grúa Municipal de Sevilla
09 set 2005

Demà dissabte, 10 de Setembre, a partir de les 13h aquest Sindicat organitza un acte popular, fraternal i solidàri per tal de difondre i recolzar la lluita dels treballadors de la Grua Municipal de la ciutat de Sevilla

Participa! Recolza la vaga!

Pots reservar els bons pel dinar al Sindicat, per fax/telèfon o per correu electrònic.

Ja són més de 4 mesos de vaga indefinida. La vaga més llarga de la ciutat de Sevilla. Els treballadors de la Grua Municipal estan en lluita per la readmissió de quatre companys acomiadats per participar en una anterior vaga.

Els antecedents de la darrera vaga es remonten a la Feria de Abril, on l'empresa va acomiadar un company per estar de baixa per una greu situació de salut. Al poder reincorporar-se aquest company, l'empresa li va rescindir el contracte. En vista de tal injustícia i atemptat a l'estabilitat laboral i la dignitat de la plantilla, aquesta va resoldre fer una vaga exigint la readmissió d'aquest company. Ho van aconseguir, però en represàlia l'empresa -i l'Ajuntament de la ciutat, qui controla també l'empresa- decideixen acomiadar a 4 companys i obrir 17 expedients disciplinaris.

Aquests són els antecedents de la vaga. Actualment, l'empresa ha acceptat la readmissió de dos companys per la pressió dels treballadors i la solidaritat del Sindicat. La justícia, després d'una lluita infatigable, va declarar dos acomiadaments improcendents i, el més curiós, un d'aquests dos acomiadats de forma improcedent encara no ha estat readmés.

El deliri surrealista de l'Ajuntament està fent que 20 famílies no puguin cobrar res, ja que la vaga no s'aturarà fins la readmissió dels 4 companys. El govern municipal, PSOE i IU, fan oïdes sordes davant el conflicte i només fan que insultar i ofendre als treballadors.

Les movilitzacions s'estan extenent, la solidaritat davant aquest conflicta és ja internacional, tant en mostres de suport, pressió a l'Ajuntament i l'empresa com en ajut econòmica.

Com es manté una vaga tant llarga, on 20 famílies no cobren res i han de subsistir? El Sindicat de CNT-Sevilla, on estan organitzats els treballadors, ha creat una Caixa de Resistència per a recolzar econòmicament la vaga. Perdent una vaga d'aquestes característiques, per qüestions econòmiques, perdem totes. Si una gent que està lluitant fins al límit per la seva dignitat perden, perdrem totes.

És per aixó que des del Sindicat d'Oficis Varis de Barcelona de la CNT-AIT cridem, de nou, a seguir recolzant aquesta vaga en totes les formes possibles. És per aixó, que realitzem demà un dinar popular i solidàri per aconseguir la major quantitat possible de diners per a la Caixa de Resistència; alhora que celebrem un acte fraternal.

Més informació a la nostra plana web.

¡Aquesta vaga és de totes i la guanyarem!

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://www.cnt.es/aussa

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Demà dissabte: solidaritat amb la vaga indefinida de la Grúa Municipal de Sevilla
09 set 2005
La vaga més llarga de la ciutat de Sevilla ha acabat:

http://www.nodo50.org/cnt/sevilla/ait/modules/news/article.php?storyid=9

El dinar es farà igualment. I celebrarem la victòria!
Sindicat