Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
La extrema derecha es muy útil al sistema. Nuestra clase política vive del antifascismo. Necesitan que el fascismo siga vivo y para ello los skins trabajan gratis.
ADECAF no ha criticado el antifascismo para defender, a continuación, el fascismo. Basta leer el artículo de referencia "Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha", que está colgado en la web de ADECAF en portada y en la sección Nova Crítica.

Lo que se ha dicho es que el antifascismo es la ideología oficial del sistema y que el sistema necesita mantenerla viva.

El sistema puede cometer todo tipo de crímenes, pero el fascismo es el mal absoluto, frente al cual todo el resto de los "males", todas las canalladas que una y otra vez cometen los políticos liberales, demócratas y brugueses, son RELATIVOS.

Pero el antifascismo aburre, el fascismo histórico queda muy lejos ya en la historia. Hay que mantenerlo vivo, hay que producir fascistas descerebrados que respondan al patrón de Hollywood. Estos son los skins, que hacen exactamente el papel que les han encargado. Y encima gratis.

El resto de la extrema derecha también resulta útil para que el ciudadano crea que los skins són sólo el brazo armado de algo que se está montando en la sombra, una amenaza diabólica frente a la cual el caso Casinos, el cas Treball y hasta Hiroshima o Dresde o Kolymà son poca cosa. En fin, el mal absoluto, como queda dicho. ABSOLUTO.

Y quién lo dice? Ellos, los que lanzaron la bomba sobre Hiroshima y otra de propina en Nagasaki, o que montaron el sistema concentracionario más criminal de la historia.

Dicen que se está montando alguna cosa terrible...

Y es cierto, se está montando alguna cosa, pero promovida por los propios poderes, como Le Pen, que entró en la palestra para que Mitterrand dividiera el voto de la derecha francesa (aunque el final la izquierda salió trasquilada y tuvo que votarle a Chirac...). Fue Miterrand, en efecto, quién le abrió el grifo de la TV francesa, y sólo entonces empezó a ganar votos.

En fin, el antifascismo, inventado por Stalin, ha asesinado a cien millones de personas, pero no vemos que los demócratas se sientan muy preocupados por ello. No vemos películas de Hollywood, a pesar de que el genocidio comunista fue mucho mayor que el de Hitler y ya no digamos que el de Mussolini (el cual, por cierto, no cometió ningún genocidio, que se sepa).

En cambio, el sistema democrático homenajea a Carrillo, un genocida, y pretende seguir dando lecciones de moralidad en el tema de Auschwitz. El sistema democrático recibe sin problemas al embajador chino, representante de un Estado que ha asesinado a 65 millones de sus ciudadanos.

Es que no lo veis, que esto del antifascismo es un gran montaje y que los idiotas de izquierdas que lo sostienen trabajan, en realidad, para el sistema igual que lo hacen los propios skins?

Empezamos a pensar?

Más información en

www.adecaf.com
Mira també:
http://www.adecaf.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
Realment feu molt de fàstig.

A voltes em pregunto si realment us creieu les bajanades que digueu o treballeu per algú.

No es pot afirmar :"a pesar de que el genocidio comunista fue mucho mayor que el de Hitler" i quedar-se tant ample, sense ni aportar una sola prova, una sola xifra.

És esperpèntic afirmar que: "el antifascismo es la ideología oficial del sistema" quan sabem se sobre el tracte que tenim els i les antifeixistes (detinguts, empresonats, etc...) i el tracte benevolent amb el que normalment compten els grupuscles feixistes.

Està clar (i crec que aquí tots coincidirem) que el sistema crea continuament focus d'atenció per a distreure la classe treballadora i amagar així els problemes reals, però d'aquí a afirmar que el sistema utilitza el feixisme per a amagar els seus mals... n'hi va un bon tros.

En fi, que no sou més que xusma amb una diarrea mental del clíbre 39.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
El que està clar és que la columna gris d'indymedia ja no funciona i la nova política editorial sembla haver passat a millor vida.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
koyons tu es nota que les neurones també se'n van de vacances...
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
Fora Intoxicadors burocratics!!!!!!
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
Ni una sola prova de què el comunisme ha assassinat més gent encara que el nazisme?

Llegeix "El libro negro del comunisme", publicat per professors d'esquerres francesos, on es dona un bon llistat de víctimes i es documenta la forma d'extermini.

Llegeix també "Gulag", "El pasado de una ilusión", "El fin de la inocencia", "Archipiélago Gulag" (reeditat aquest any).

Les xifres són clares:

4,5 milions de jueus
100 milions de víctimes del comunisme
(20 milions a Rússia, 65 milions a la Xina, i així ves comptant: Corea, Camdodja, on van assassinar la meitat de la població del país, etcètera).

Jo no sóc un intoxicador burocràtic, tu ets, en canvi, un transgressor cultracultural finançat, com tota la merda de la contracultura, negoci i pose barata de niñatos que no foten res i es creuen "antifeixistes", quan el que són és un consumistes pfills de puta que van a manis emporrats i porten roba de diseny "transgressor"...

Sou merda, esteu acabats.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
jo no sóc comunista, però no considero Stalin com a comunista. No crec que la URSS ni la Xina hagin estat estats comunistes.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
Per a la teva informació, no sóc cap ninyato que va a manis emporrat, ni porto roba de diseny transgressor, sols sóc una persona que pertany concientment a la classe treballadora.

Està molt bé que ens il.lustris... però jo almenys no caurè en la trampa de llegir llibres pel sol fet que estiguin escrits per "professors d'esquerres francesos".

Vosaltres si que sou merda, carcellers, funcionaris de la tortura i la vexació, il.luminats amb aires de grandesa que aneu de avanguarda quan no teniu ni un mínim de contacte amb el mon real.

Sou purria, tan de bó algun dia us poguem tornar tot allò que heu repertit.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
En la Unión Soviética también hubo campos de concentracción y exterminio. De hecho los ha habido en muchas partes más.

La diferencia con los campos de la la Alemania nazi es que esos pertenecian a una nación que perdió una guerra.

Quizá, si hubiera perdido la guerra la Unión Soviética, habría gente que diria que los nazis que hicieron los campos, no eran bien bien nazis. Que eran unos pseudo-nazis, etc. etc. bla bla. Pues el nazismo como ideología es algo extenso. Pero lo que queda, más después de una amplia y larga campaña durante la guerra fria, es que el comunismo y el nazismo son ideologías barbaras.

Como hoy para muchos lo és el Islam, y para muchos otros (antisistema) lo és... no se, el capitalismo, con todas la tendencias políticas que lo defienden.

Puede haber ideologías más o menos nefastas, pero lo que está claro es que la facultad del ser humano para cometer barbaridades es plenamente universal.

Salud
Stalin va treballar mai per la intauració de una societat comunista?
27 ago 2005
Stalin va ser el major assesi de comunistes i revolucionaris de la historia començant per particament tota la vella guardia boltxevic i acabant per la reproducció dels procesos de Moscou a Barcelona contra la gent del POUM.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
27 ago 2005
Con la extrema derecha se acaba con un par de cojones,FUERZA y organizacion.

Fijaos en Valencia,fue España2000 al barrio del Carmen y salieron a pedradas y botellazos y echando sangre como cerdos Y LLORANDO A LA POLICIA.
Tuvieron que juntarse 40 ciclados y un puñado mas de nazis para estar tranquilos en un barrio cuya resistencia eran cuatro yonkis y cuatro kostras,pues imaginate si se junta toda la penya antifascista de Valencia aquella noche...NO SALEN.


¡Eh Miguelito como te abrieron la cabeza puto subnormal nazi de mierda y tu padre el Cojo tb se llevo un PALO en la cabeza!


ASI SE COMBATE A LA EXTREMA DERECHA.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
28 ago 2005
El último post es una prueba aplastante de que fascismo y antifascismo son lo mismo.

Respecto a los que dicen que Stalin y Mao no eran comunistas, le pregunto: eran comunistas Pol Pot, Kim il Sung, Ceaucescu?

Es que resulta que ninguno de los regimenes comunistas sería comunista. Es como decir: no considero que el equipo que entrena actualmente Rikhjard sea el Barça, es que no considero que la ciudad donde esta la Cibeles sea Madrid, es que no considero que el inventor de la teoría de la relatividad sea Einstein...

Tu puedes "considerar" lo que quieras.

Yo considero que tu no eres un ser pensante, sino un cínico comisario comunista dispuesto a repetir el mayor genocidio da la historia de la humanidad.
Re: Guspira Roja
28 ago 2005
Sí, el major assassí de comunistes que abans habíen assassinat 3 milions de kulaks i que van anar a la mort pel mateix camí que les seves víctimes. I tots plegats, tots, acusats de "feixistes"...
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
28 ago 2005
buenas, s'ha de fer autocritica, lo del titol es una broma, es cert que stalin va assassinar mes que hitler, pero bueno, no us cregueu, els regmis comunistes han matat mes gent perque han existit durant mes temps i en concret stalin i els xinos tenien un pais mes gran i per tqant mes gent per matar, no va ser pas perque hitler fos una millor persona...
el que no podem negar es que els regims comunistes han estat un fracas, pero no ho oblidis mister adecaf, la democracia i la llibertat i el benestar en el que vivim te un gran gulag que es diu africa, un altre que es diu asia i un altre que es diu america llatina, perque ja no val dir que aquests paisos no es desenvolupen perque tenen guerres ni polles d'aquestes, el tercer mon es una necessitat del sistema, igual que els gulags ho eren pels rusos i la estabilitat d'stalin i els laogais pels xinesos. Aixi doncs, la democracia tambe es demencial i es un fracas... (perdoneu que escrigui sense accents es que estic a irlanda i aqui els teclats no se on els tenen)
D'altra banda dius que no podem considerar que stalin no era comunista perque sino hitler tambe podriem dir que no era nazi... pero es que hi ha una petita diferencia, al capital de karl marx no hi diu que s'hagi d'exterminar a ningu ( estarem d'acord que es el llibre "fundador del comunisme" ) i resulta facil imaginar un comunisme sense gulags, mentre que al mein kampf de hitler si que es fa referncia a la necessitat d'exterminar els jueus i totes les races que no siguin germaniques, de manera que no et pots imaginar un nazisme sense camps de concentracio.
Jo personalment no em declaro comunista, soc mes aviat llibertari i anarquista, estic d'acord que a carrillo no se la d'homentjar es un grandissim fill de puta, pero em de recordar que va matar molts anarquistes, aixi que adeu que se macaba el temps del cyber, hasta luego
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
28 ago 2005
ARRIBA ESPAÑA COÑO
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
28 ago 2005
arriba el coño españña
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
28 ago 2005
ARRIBA EL COÑO ESPAÑA

espanya no existe, como se os tiene q decir para q lo entendais?
Re: Stalin my friend
28 ago 2005
Cert, els comunistes van governar més temps i més territori, i això explica que hagin matat més gent.

Però hi ha petits matisos que ignores.

Per exemple, Mussolini va muntar un règim feixista, però no va provocar cap genocidi.

Tots els règims comunistes han provocat genocidis.

TOOOOOOOOOOOOOOOOTS!!!!!!!!

Hitler no parla a Mein Kampf de matar els jueus. Si us plau, cita i pàgina.

En canvi, Marx sí que justifica l'extermini a la "Crítica del programa de Gotha".

Els nazis, l'any 43, encara pensaven enviar els jueus a Madagascar.

Zinoviev, l'any 1918, ja parlava d'assassinar 10 milions de russos (al final van ser entre 30 i 60).

Els comunistes van inventar les cambres de gas i els feixistes no han fet una altra cosa que "imitar el leninisme" contra el leninisme fins a les darreres conseqüències (Zinoviev era jueu).

Es cert que el tercer món és un genocidi, però a mi no m'ho expliquis, que jo no defenso el sistema. Més aviat, quan sols tenia 20 anys, vaig penjar uns cartells que deien:

40 milions de persones moren a l'any de fam

LA MASSA ES CULPABLE

ENSPO

Pots trobar-ho al "Diccionari de Partits polítics de Catalunya", entrada ENSPO. No m'esxpliquis el que ja sé des de fa 25 anys, llest.

La massa és culpable, sí, la massa, has llegit be. Perquè el que passa al tercer món no seria possible sense les vacances pagades, la segona residència i el cotxe per a tots els treballadors occidentals. I això inclou el luxe d'internet.

I ara no em diguis que jo també tinc internet, perquè jo no vaig de progre com vosaltres. Sou vosaltres els qui us conseidereu amb dret de jutjar tothom, entre porro i porro, i de torturar qui calgui en nom de la fraternitat i l'antifeixisme.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
28 ago 2005
Que els els estats stalinistes s'auto-proclamesin democracies populars, no els converteix en democrates.

Que els stalinistes és s'auto-proclamesin comunistes, no els converteix en comunistes.

L'aspiració a una societat sense clases i sense estat (la societat comunista) és incompatible amb la glorificacció de l'estat i el culte a la personalitat.

Qui volgui veure comunistes, que no busqui entre la gent del PC oficial (PSUC). A Catalunya que els busqui entre la gent del POUM en la seva variant marxista i en la CNT en la seva vesant llibertaria.

ON ÉS NIN?
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
29 ago 2005
Va ser Marx qui teoritzà la dictadura del proletariat. Van ser Lenin i Trotksy els qui van legitimar i posar en marxa aquesta dictadura. Stalin es va limitar a continuar el que Marx, Lenin i Trotsky començaren.

I ara surt un idiota, anomenat Guspira Roja, que decideix pel seu compte el que és el comunisme. Ho decideix ell solet i vol esmenar-li la plana a Marx, Lenin i Trotsky, tot per no reconèixer la veritat del genocidi marxista: 100 milions de morts.

La teva jugada és per a nens petits. Llegeix una mica de marxisme, idiota, i després parla de comunisme.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
29 ago 2005
Està molt bé fé debats històrico-filosòfics debatint sobre ideologies, dictadors, camps d concentració, etc. També està molt bé debatir sobre sociologia, jutgant qui te dret de manifestar-se amb segons quina bandera segons la seva posició social. Fins i tot podem debatir sobre el cinema america, sobre la seva visió de les ideologies. Qué divertit! Però sabeu que podem fer també? Podem ser pràctics, i parlar sobre qui, avui dia, a l'ANY 2OO5 parla d'eliminar inmigrants, homosexuals, discapacitats, gent que no pensa com ells, GENT DIFERENT.
Crec que la resposta és obvia. Dit això, si no pensem com aquets iluminats, està clar a quina trinxera hem d'estar. Més igual sota quina bandera.
I per acabar, recordant el títol que m'ha fet escriure, el feixisme (o extrema dreta més igual) encara és viu avui dia i a casa nostra. Seguirem discutint sobre Stallin o Hitler (que per si algú em pren per idiota, tinc una opinió al respecte però que pel pragmatisme que propago em reservo)o actuarem contra questa gentusa?
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
30 ago 2005
No se puede acabar con la extrema derecha por que al igual que la vida necesita la muerte la extrema izquierda necesita a la extrema derecha y reciprocamente para conseguir más adeptos a sus ideologias
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
01 set 2005
o sigui que hitler era una bonissima persona que no volia exterminar a ningu, nomes enviarlos a madagascar..., t'he de recordar el que va fer amb els seus opositors?, no els va enviar a madagascar, i amb els jueus? tampoc els vas enviar a madagascar, no et puc citar cap pagina perque no tinc el mein kampf aqui pero quan pugui et dire unes quantes pagines on hitler parla de la seva solucio final, per cert, jo t'he tractat amb molt de respecte en el meu missatge, cosa que tu no has fet, de manera que jo ara perdre el respecte per tu, no defenso ni a Lenin ni a cap Boltxevic crec que ho vaig deixar prou clar en el; primer missatge. Lo que et volia dir es que ets una mica gilipolles, primer ens dones a tots les llisons que fan falta de etica sobre el comunisme, que si assassins que si noseque i tel carregues, pero despres em justifiques que tu pots tenir tots els luxes a costa de l'explotacio del tercer mon, nomes perque tu no vas de progre, aixo si, quan tenies vint anys vas penjar un cartell molt bonic. mira, ets un idiota, ho tinc molt clar, Marx, a mes, on tu dius que justifica el genocidi, nop ho fa, el que passa es que Marx no era bon escriptor i va escruire una cosa molt vaga, que es pot interpretar de diferents maneres, tots els comunistes ho han interpretat de la mateixa, puc matar a qui vulgui pel fet de no pensar com jo per la revolucio. Mala interpretacio, que no erronia, tens rao, els comunistes sempre han estat uns fills de puta. Per altra banda, cerc que la historia i molts filosofs han demostrat sobradament que ningu fins ara ha posat en practica el marxisme en practica estrictament com va dir Marx, pero es igual, tampoc penso que el que va escriure Marx fos la millor manera d'arribar a una societat justa, el que tinc molt clar es que la societat que tu no critiques perque no ets un progre ( a pesar d'haver penjat un cartell quan tenies vint anys, ets tot un heroi...) no es la mes justa, i ni tasnt sols es tant justa com la que Marx proposava. De totes formes ja et dic que no vull defensar ni a Marx ni a cap comunista. Vaig dir de sobres que jo soc convensudament anarquista, de manera que no crec en tots ells.
D'altra banda pero, cal que reflexionis sobre el que dius de mussolini, per una part tens rao: Mussolini no va fer cap genocidi. Definicio de genocidi (mes o menys): Matar a un colectiu de persones distingits per una certa caracteristica, principalment racial.
Es cert, mussolini no va perseguir ningu per la seva rasa ni tan sols per la seva religio, pero va perseguir i matar milers d'assassins comunistes i anarquistes al seu pais, pero bueno, eren assassins no? Franco tampoc ve perpetrar cap genocidi, nomes es va cargar a mig pais i va fer callar l'altre mig, pero bueno, com que les xifres no arriben a desenes de milions, no es un genocidi, es una simple dictadura dolenta oi? a mes, Mussolini per si sol no va perseguir a ningu, va deixar que els nazis li fessin la feina....
Per cert, fidel castro te un regim comunista i no ha fet cap genocidi llest de merda, potser que no ens estiguem a l'any 45 i ens fixem en l'actualitat...
Ja que tu em demanes cita i pagina, fesme la cita (si no et suposa molta feina) de on Marx justifica el genocidi, en serio, quan pugui et poso lo de Hitler.
En fi, se m'acaba el temps al cyber, perque jo no tinc internet, i per cert, no fumo porros, ni m'agrada anar emporrat a les manifestacions, i em dona molt pel cul que a la gent d'esquerres li poseu aquesta etiqueta, i per cert, si em mostres respecte en el seguent missatge jo et mostrare respecte en el meu seguent missatge, gracies, adeu.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
08 set 2005
¿Estas cosas que decis os la creeis de verdad?
Es que lo dudo mucho ...
¿Por qué será que el Sistema siempre nos presenta como el mal absoluto y a vosotros aunque hagais delitos os presentan como chavalines rebeldes buenos?
Explicadme ...
Porque esas patrañas son dificiles de tragar
Y el término "ultraderecha" se suele utilizar con todas las voces disidentes al $istema
La verdadera ultraderecha es el PP, Blas Piñar, Fuerza Nueva, los Neocons, etc Y NO NOSOTROS.
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
08 set 2005
y quien sois vosotros?
Re: Cómo acabar de una vez por todas con la extrema derecha
14 set 2005
Joder, catalan e Ingles ,...pero que gilipollas sois

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more