Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : educació i societat
Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Les Festes de Gràcia són una vergonya més. Volum de música brutal (a veure quin carrer reclama més), alcohol a quantitats industrials (la Damm patrocina arghh), sumem-hi drogues (mira, perquè són il·legals... però qui sap...). Jo no sé quina gràcia té ser gracienc davant de tanta barbàrie, m'explico. Primerament aclarir que respecto tota conducta responsable amb drogues i alcohol. A Gràcia no és ben bé això. La festa diuen que acaba a les 2:30, bah, mentida, s'allarga fins a les 4:00 hores cada nit i encara passen borratxos cridaners després. No hi ha déu que dormi, se't foten a casa teva i pobre de tu. Total, si ets pobre i has de passar l'agost a Gràcia et fots! És així de simple.
Abans no era així perquè
1/ La festa era per a la gent del barri i abans la gent es controlava més, justament si venien de fora més prudència, lògic no?
2/ Els altaveus no eren tan potents i bé que ballaven! Es podia dormir comenten els més grans. És a dir, llibertat per a tothom!
3/ La festa no era una excusa per vendre cervesa i fer calés. S'hi bebia cervesa és clar però als matins l'aire era net i no fotia tuf de pixum i de caca.
4/ Es respectaven els horaris.

En resum, és un problema d'educació. Abans la gent tenia moltes mancances però es controlava molt més, és a dir les Festes de Gràcia eren entre ciutadans responsables. Ara tot això ja no existeix. No és estrany que davant aquesta degradació de l'ésser humà tot sigui possible. I no gens estranya la violència planejada des de fora.

Molts veïns n'estem fins al cap damunt d'aquest barri que cada vegada és menys el que venen que és! La llibertat no és això.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Doncs ara et diran que les festes són de tothom, que la llibertat és això, i a qui havien de controlar son a la policia i d'altres.... que no entens el que és la llibertat i la lluita de clases i que ja basta de criminalitzar certs moviments socials....

La mateixa cantinela de cada dia i nosaltres els del barri a patir-los
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Amados hijos, Corderos del Señor : bienaventurados vosotros que conceís la verdadera libertad, dejad que los jóvenes gasten sus energías juveniles en todo tipo de fiestas. No hay mejor vacuna contra los verdaderos males que acechan la sociedad, que son los que se derivan de las infamantes, denigrantes y blasfemas y completamente falsas ideologías comunistas y libertarias que pregonan una falsa libertad. No hay libertad más falsa ni justicia más engañosa que la que se disfruta alejada de Nuestro Señor el Capital. Sólo los que siguen como sacrificados corderos el camino del Altísimo Capital, conocerán la verdadera libertad, la verdadera justicia. Aquella que viene del Señor Capital. Alabado sea El y sus Ministros y Santos y Laicos que lo sirven. Todas las fiestas que se alejen de tales falsas doctrinas son designios del Altisimo para servirle mejor.

Amen

Joseph de la Fe y la Multitud
AWACS, Köln
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
A les Festes Majors de tots els pobles hi ha orquestres varis dies fins a les tantes (7 o 8 del matí), la gent s'emborratxa, normalment hi va molta gent de pobles del costat, hi ha soroll...però son un cop l'any i la gent ho disfruta i s'ho passa bé. Doncs les festes de Gràcia el mateix; no s'ha de ser tant amargat!
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Jo crec que el que et passa és que estas una mica amargat. Tranquil que les festes per desgracia passaran i tu tornaras a gaudir de la teua merescuda tranquilitat :).

Per a soportar millor el que queda de festes et recomano:

1.- Surt a ballar, beure i sociabilitzar tota aquest frustació una mica.

2.- En comptes de estar tot el dia connectat al Interne, aptrofita per dormir durant el dia.

3.- Comprat uns taps per les orelles.

4.- ....

I per a que no tornes a tindre aquestos problemes en el futur:

1.- Canviat de barri. O millor dit, replantejat si vols viure a una ciutat "moderna" i plena de gent com barcelona.

2.- Apren a acceptar que el que per tu es insoportable a lo millor es una forma de divertirse del teu vei.

....
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Dani, ja m'has tret una de les opcions :). Aixi que als pobles tambe hi ha soroll ... :P

Doncs molt me sembla "gracienc" (que no graciós) que tindras que optar per anar a a viure al camp ben lluny de tot rastre de civilització. Igual alli te mosquejes amb el pardalets per que te pisen al terrat o te desperten pel mati pero al menys no tindrem que soportar que estigues tot el dia enviant aquestos missatges desesperats a un lloc de suposada informació alternativa com Indymedia.

Bona nit.
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Voler fer d'altres activitats, com dormir, no és ser amargat, Dani. Hi ha gent que treballa a l'endemà... I hi ha gent gran que per a ella aquest xivarri es un suplici i no és perquè estiguin amargats, és simplement que necessiten dormir. Simplement hi ha moltes maneres de fer les coses sense trepitjar els drets dels altres. Jo tinc molt clara una cosa, aquesta gent que es comporta infrahumanament és molt més amargada que jo, no cal saber gaire psicologia per reconèixer certes sortides violentes pròpies de gent reprimida.
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Nos, bienaventuramos todas las fiestas y a todas las "unas" del mundo porque ellas sonb la mejor forma de convencer a los débiles de espíritu como tú de los males de la revolución. Así, todos los pobres de espíritu que pudiérais caer en las garras de la revolución comunista y libertaria, podeís aprender con estas fiestas y estas "unas" a alejaros de la perfidia revolucionaria y a desear el orden divinocapital de la burguesía.

Amen.

AWACS, Köln
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
ple de borratxo pijos anglesos etc... culpables del aderulls- prou criminilització moviment okupa
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
xe , per una vegada a l any ke son les festes s han de fotre per culpa de kuatre amargats ?
pos ke s aguanten ke ja pasaran. i lo dit per una punyetera vegada a l any ke son... si aixo pasara tots els caps de setmana ho entenc ... pero coi es nomes una vegada a l any .au sortiu de casa i disfruteu de la festa , ke fins l any ke ve no en hi haura mes
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
durante un año la gente q qiere dormir tiene preferencia (incluso pueden llamar a la policia). durante una semana, es mucho pedir q aguanten el ruido?
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
un gracienc k no s'estima les festes del barri potser només viu a gracia, pero no es gracienc.
Jo soc del barri, i a les 4 encara vai borratxo pels carrers, son festes, moment de pasar-ho bé, k l'any es molt llarg i tb s'ha d divertir un.

La violencia es culpa d la policia, ni més ni menys, així d simple.
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Està clar que per un cop a l'any no passa res, i si tant poc t'agraden les festes doncs t'agafes les vacances llavors i ja està. S'ha de ser solidari i si durant l'any té preferència la gent que vol dormir, per un setmana que tingui preferència la xerinola....I parles dels pobres iaiets que els molesta el soroll, però els carrers de Gràcia són plens de gent de totes les edats (també molta gent gran) gaudint de les festes i de la vida, que és el que s'ha de fer!

Estic d'acord en l'opció de que vagi a viure al mig de la montanya, però segurament si que llavors resultaria que els grills que fan soroll són okupes i els pardalets són uns borratxos. Posats a criminalitzar...
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Veig que estem sumant forces sanes en la Lluïta per a crear un Front Interclassista Per A L'Erradicació de les Festes de Desgràcia 2006.

Company gracienc, sàpigues que el Costat Clar de la Força esta començant a bastir la seva primera victòria.

Ni Tv3, ni okupes, ni Upas, ni indepes, ni ERC, ni PSC, ni bongopijus del carrer Verdi podràn aturar-nos.

GRÀCIA O MUERTE!
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Fins aquí podiem arribar! Qui és el desgraciat que li ha recomanat al dormilega del gracienc que vgi a viure fora de Barcelona! Ni se't passi pel cap, que et rodarà per terra si vens a comarques a tocar-nos els perots. Per culpa de barcelonautes fustrats, als pobles cada vegada ens retallen més actes, més pressupost, més horari. No heu entès que ací al Mediterrani, a Catalunya, la festa (i la més gran és la Festa Major), és el més gran espai de socialització, de coneixement veïnal, de compartir unes hores junts... No t'hi has feixat encara, gracienc, la d'il·lusions, somnis, alegries, plors de desconsol que ocasionen unes vesprades de múisca i ball al carrer?
Au, després donaràs lliçons de què és viure i què no...
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Grasienc, estic amb tu. Xavals és molt alternatiu i antisistema beure Damm i anat fumat fins les 4 del matí, molt...
Madureu, que el sistema ja us ha contaminat i sense voler-ho heu caigut a les urpes del capitalisme i el faixisme. Una cosa son les festes, els concerts, els amics i unes quantes birres, una altra ben diferent és no deixar dormir ni a les 4 del matí el que s'ha de llevar per currar, trobar-te el portal de casa ple de pixum de gent ultra "guai" antisistema. Xavals! que no es pot estar fora del sistema i si ho voleu us aneu a meditar al Nepal!
La lluita contra el sistema és parar la manipoulació de les grans companyies, que no ens venguin guerres contra el terror, que no em maregin amb una merda d'estatut, que la meva avi tingui una pensió digna, etc... Però si, vosaltres borratxos a ampolla a la'ire contra els urbanos aconseguiu molt, buf!

Gràcies a tots els "antisistma" com voslatres... A veure si us treieu el xumet!
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
S'hauria de programar com una activitat de festa més, com les batalles de caramels.

A partir de les 3h: Gran batalla UPAS cocadependents amb la porra calenta contra tots els borratxos i gent amb ganes de festa i gresca. Equips locals i visitants.

Entrega de premis:
els alternatius-okupes-radicals independentistes (posi una creu a qui li faci més ràbia) es queden amb el premi gros, són els culpables de tot i l'any que vé prohobit no ja fer cap acte sinó aparèixer pel barri, en ricard martínez, en ferran mascarell i la Tura el·laboraran un barem per facilitar als controls de la Guàrdia Urbana i els mossos el filtratge dels visitants al barri.

També s'expulsaran del barri els okupes, els locals de radicals i els veïns que pengin estelades, banderetes dels 3 de gràcia o cartells contra la geurra (ara ja no toca, que el ministre de defensa és dels seus)

això sí, si l'any que vé la penya a les 3 torna a anar a garrotades amb els urbans, s'haurà de buscar un altre culpable...
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Si la vostra paciència s'acaba, la victòria és nostra. Es consolida un bàndol que no esperàveu, el bàndol més antisistema, el bàndol veritablement popular i alternatiu, el bàndol que uneix gent que viu separada per nacionalismes de barri i barris imperialistes!!!

NO A LES FESTES DE GRACIA 2006!!
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Sou declaradament uns energúmens -intolerants se'n diu ara- que no sabeu llegir. Si sabéssiu llegir pesaríeu els arguments que us dono i no atacaríeu la meva persona. Els atacs in personam són la cosa més patètica que es pugui trobar en aquest món i tot i així us hi apliqueu amb ganes, això és democràcia gent? Sí, com la del PP. Apreneu a llegir i no poseu en la meva boca coses que no he dit. I per cert, quina mania amb la socialització. No creieu que si sabéssiu llegir i ponderar els argument no diríeu tantes bestieses? I faríeu servir menys paraules que poden ser molt del discurs oficial però que a mi em puden a feixisme com "socialització". Això és fer el que es fa un cop a l'any per collons i perquè sí sense llibertat individual a casa teva, o bé us referiu al fet de fer-se sociata? Realment, no crec que ningú amb dos dits de front us volgués com a dirigents polítics, les festes es celebren si vénen de gust com les dormides. El més efectiu sens dubte és l'antiga tècnica tradicional de la galleda d'aigua, suposo que la tolerareu més bé que les meves paraules, carallots.
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
el "gracienc" que diu no a les festes de gràcia suplantant-me no sóc jo. I ja no diré res més.
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
tendrie que vindre a valencia per 10 dies durant les falles. el soroll al carrer acaba per la nit... a les 5h? i a les 8h fan la desperta... la gent q no vol aixo ja sap q eixa semana ens anem fora (jo un parell d dies aguante. quan era mes jove :))) tota la setmana).

conviure es aixina: a voltes aguantes i a voltes t'aguanten. a mi no m'agraden els cotxes. que faig els cremo? gracienc q alguna volta tu tambe faras soroll i algu t'aguantara (al tirar la basura, per eixample o al arrancar el cotxe). no sigam feixistes i busquem solucions per a tot*s. tu tens silenci la majoria del temps durant tot el any. no tens germans, fills, amics q fan soroll els dias de festa? mai has fet soroll tu en una festa que altre vei ha aguantat?
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
Els Okupes heu quedat retratats.
No hi hà ningú a Catalunya que no us relacioni ja amb violència, alcohol, drogues i tota la merda del món.
Re: Les Festes de Gràcia
18 ago 2005
lo que ha quedado retratado es lo bien que informan los medios de comunicacion y como se criminaliza a todo un movimiento. y tambien, Antiokupa, que hay gente que prefiere tragarse sus mentiras que pensar. ¿de donde sacas que eran todos okupas?¿de donde sacas que el movimiento okupa apoya esta accion?

por ahi le llaman el comando botellon. ¿no tendra que ver mas con borrachera y drogas que con el movimiento okupa?

usa el cerebro, lee fuentes diferentes, piensa. no te tragues lo que dice la tele!!!!!!
Re: Les Festes de Gràcia
19 ago 2005
només cal veure les fotos i imatges de la bulla per adonar-se que eren més quillos makineros que altra cosa (no precisament okupes o gent 'alternativa' de gràcia).

el problema és le l'administració que pretén fer acabar una festa a les 3 i 5 per tenir contents amargats com aquest pobre dèbil mental que firma com a gracienc-martinenc o nosequènc, i total és gent d'ultradreta que no els votaran mai...

algú s'imagina als sanfermins que algú pretengués que la festa, el soroll, les bandes de música... s'acabi abans de les 8 del matí? si és que és de lògica. trist però lògic.
Re: Les Festes de Gràcia
19 ago 2005
A mi em sembla que, siguin com siguin els horaris, i hi hagi les microfestes que hi hagi, els carrers no són abocadors de caca i pipi, ni d'atronadors altaveus per a sords.

El consumisme ens fa empassar grans quantitats de soroll, i cagar a tort (i no a dret) tota la merda que al cos li sobra.

Aviat caldrà vendre "packs-festa":
- El got reciclable
- Panyal per a passar la nit.
- Trompeta/audífon per a compensar la sordera
Re: Les Festes de Gràcia
30 ago 2005
Comencem per una...
Com mes gent, mès soroll, no?
Com mes gent, mes negoci, no?
Volem més gent, més negoci,... pero nó mès soroll.
El consumidor, callat... I AL SAC!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more