Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats
Mallorca - Mobilitzacions ecologistes al carrer!!
28 jul 2005

Situació agreujada des que el PP ha reprès el govern de les Balears.


El GOB, amb la col·laboració de les entitats de defensa del territori, inicia la campanya 'Salvem Mallorca' amb la finalitat de denunciar la situació 'd'agressió ambiental i territorial permanent' que afecta l'illa.


La campanya es centra en un seguit d'actes informatius de denúncia i en el repartiment massiu de fulls, especialment contra els projectes d' autopistes.

El portaveu del GOB, Miquel Àngel March, ha dit que la pitjor agressió era la construcció d'autopistes que es porta a terme.

Després, passat l'estiu, es convocarà una manifestació amb la intenció d'emular la que va fer-se el 14 de febrer de 2004, la més gran que s'hagi vist mai a les Illes, amb 50.000 participants. Però, tot i aquesta mostra de rebuig social, 'no hi ha hagut cap reacció del govern' i les coses continuen igual, segons March.

La Plataforma 'Qui estima Mallorca no la destrueix', agrupa el GOB, Amics de la Terra i Plataformes Plataformes Son Real no te preu, Plataforma Autovia NO, Plataforma 2n Cinturó, Salvem la Real, Sos Can Vairet, Plataforma en defensa des Carnatge, Plataforma Desdoblament Sí, Autovia NO i Plataforma pel Parc de les Vies.

+Info: Tribuna Mallorca | Tot Mallorca | Vilaweb


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mallorca - Mobilitzacions ecologistes al carrer!!
28 jul 2005
Tot Mallorca [Enllaç corretgit]
Re: Mallorca - Mobilitzacions ecologistes al carrer!!
28 jul 2005

GOB [Enllaç corretgit 2]

agressió [Enllaç corretgit 3

Collons...

Sindicato Sindicat