Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Aquesta vaga és de totes i la guanyarem! Solidaritza’t!
28 jul 2005
Extret de la web del Sindicat d'Oficis Varis de la CNT-AIT Barcelona: http://barcelona.cnt.es
grua-municipal007.jpg

A 71 dies de vaga indefinida els treballadors de la Grúa Municipal de Sevilla mantenen un conflicte obert amb l’empresa AUSSA i l’Ajuntament de la ciutat.

És d’esperar que una empresa miri pels seus propis interessos econòmics i que per tant entri en conflicte amb els interessos econòmics dels seus treballadors, som classes diferents i enfrontades econòmicament i socialment. Per molt que els “sindicats? com CCOO o UGT ens diguin que el millor que podem tenir és aquesta Pau Social que any rera any reafirmen pactant amb la Patronal i el Govern de torn mesures que cada cop ens resten més i més drets.

A Sevilla hi ha treballadors i treballadores que han dit prou. Han dit prou a aquesta Pau Social que només fa que donar privilegis a uns pocs i imposar deures a la majoria. Estem amb ells, estem per la emancipació total de la humanitat i aquesta emancipació només serà possible amb l’independència econòmica. Estem molt lluny de tot aixó, però com a mínim a Sevilla els treballadors i treballadors han dit que NO i han entrat en conflicte directe amb la burgesia i la classe política.

El Govern Municipal de Sevilla està format per polítics que teòricament són dels treballadors: el Partido Socialista Obrero Español i Izquierda Unida. Uns socialistes, altres comunistes. Però de boca, a la pràctica que és on es conforma la realitat són tant o més agressors de la classe treballadora que la burgesia. Almenys aquests últims ja sabem què és el que volen: els polítics dels treballadors suposadament estan per a defensar-nos…

Quedi constància aquí que el SOV de Barcelona no es sorpren d’aquesta actitut de venuts als interessos del Capital local de PSOE i IU i per aixó els acusem. Els acusem de traïdors.

A Sevilla es lluita, i aquí ens hi hem de solidaritzar. Col·labora amb la Caixa de Resistència, ajudaràs a que les famílies de AUSSA poguin resistir en la seva lluita. Aquesta vaga és de totes i la guanyarem!

CAIXA DE RESISTÈNCIA: 2100 2587 86 0110253165

Per la dignitat dels i les treballadores!
No més drets sense deures, no més deures sense drets!
Justícia Social!

Mira també:
http://www.cnt.es/aussa
http://barcelona.cnt.es

This work is in the public domain
Sindicat