Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : corrupció i poder : laboral : dones
Experimentant des de la precarietat...
09 jul 2005
Després de ser acomiadades per l'empresa de contractació temporal...
fly_innmotion_marc.png
Després de ser acomiadades per l'empresa de contractació temporal que precaritzava la nostra tasca i el nostre sou dins dels museus, després de posar sobre la taula la nostra ràbia mitjançant textos i accions, després de confrontar-nos amb aquestes mateixes institucions, hem aconseguit passar per sobre de l'empresa que monopolitza la gestió cultural.

Amb el festival innmotion em guanyat una petita lluita... la de començar a gestionar nosaltres mateixes el nostre paper dins de la institució cultural, mantenint una relació directa amb la part contractant i la contractada, estalviant-nos la gestió fraudulenta d'una empresa (Ciut'art) que intenta imposar-nos les seves maneres de fer i de relacionar-nos amb el públic.

Encara que sols sigui per uns díes, aquesta és una manera de demostrar tant a treballadores mal pagades, empresaris forrats i institucions que miren cap a un altre costat quan veuen la precarietat a casa seva, que la subcontractació no és cap opció.

Perquè la subcontractació no és cultura, recuperem el control de la informació!
Mira també:
http://sindominio.net/ctrl-i

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Experimentant des de la precarietat...
16 jul 2005
Tienes toda la razón. Ahora hay una oportunidad para cambiar las cosas. Con el convenio del Lleure, que han organizado los compañeros y compañeras de CC.OO. en el sector, se ha abierto la posibilidad de organizarse frente a una patronal, que quiere aprovechar, la actividad social y cultural de este sector emergente, para obtener grandes beneficios. En la Webb de CC.OO. teneis más información
Sindicat Terrassa