Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
amena discrimina
09 jul 2005
el dissabte passat vaig decidir posar fi a la vida sense movil (que tampoc m'ha anat malament en realitat ;) i donar-me d'alta a un contracte amb amena.
vaig anar a una tenda, decidir-me per a un model de contracte, omplir tots el papers necesaris i donar-lis el NIE per a que puguin fer-ne una copia. acabat tot aixo em diuen que em trucarien en questio de pocs dies quen l'alta estigui tramitat. va passar tota la setmana sense rebre cap trucada d'aquesta gent. avui m'he passat per la tenda a preguntar si passa algo, amb la plena conviccio que nomes havien oblidat de trucar-me. entro a la tenda, compto l'historieta i acabo flipant colors: em diuen que amena va denegar l'alta. raons? cap.

no se si es paranoic, pero l'unica bona explicacio que trobo es que soc extranger, encara que ja porto molts anys vivint aqui, amb targeta de residencia i tot el rotllo. navegant una mica per internet trobo que mes persones van fer aquesta experiencia, la majoria extrangers, encara que no tots.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: amena discrimina
09 jul 2005
No té sentit. Els diners no tenen pàtria.
Amena és una empresa, només vol guanyar diners.

Aixó és perque tu no tindràs un compte estable, i ells hauran dit: "aquesta persona no asegura que ens pague la quota correctament".

o, m'equivoco?
Re: amena discrimina
09 jul 2005
t'equivoques, tinc feina (pero no m'han preguntat) i un compte amb suficient covertura com per pagar unes quantes quotes mensuals
Sindicato Sindicat