Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
Font: Cadenaser.es
Al Qaeda lo reivindica
07-07-2005

Un grupo desconocido en nombre de Al Qaeda ha reivindicado a través de una web islamista los ataques. En la imagen, captura de la carta, en aárbe, en la web de el diario alemán "Der Spiegel".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
Es curioso que quieran asociar los atentados con el G8, en lugar de comentar que ayer mismo Londres fue elegida como sede olímpica para el 2012. Atentos a las noticias.
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
-J.- El alcalde de Londres califica de "asesinato masivo" los atentados contra "la clase trabajadora"

SINGAPUR, 7 Jul. (EP/AP) -

El alcalde de Londres, Ken Livingstone, afirmó hoy que los atentados registrados esta mañana en la capital británica son un "asesinato masivo" llevado a cabo por terroristas empeñandos en "matanzas indiscriminadas".

Livingstone, que se encontraba en Singapur donde ayer Londres fue designada sede de los Juegos Olímpicos de 2012, está viajando de regreso a la capital, tras las cuatro explosiones confirmadas en el metro y en un autobús.

"Quiero decir una cosa: no fue un ataque terrorista contra el poderoso o el fuerte, no tiene como objetivo al presidente o al primer ministro, sino contra los londinenses de clase trabajadora", declaró Livingstone.

"Eso no es una ideología, no es ni siquiera una fe pervertida, es un asesinato masivo", afirmó el alcalde. "Sabemos cuál es el objetivo, buscan dividir Londres", añadió. "Negros y blancos, musulmanes y cristianos, hindúes y judíos, jóvenes y ancianos" fueron el objetivo, destacó, calificando lo ocurrido de "intento indiscriminado de masacre sin tener en consideración ni la edad, ni la clase ni la religión". "No tengo ninguna duda de que se trata de un ataque terrorista", concluyó.
Allau a la columna dreta de l'IMC
07 jul 2005
No sé perquè cal publicar un munt de "noves" notícies a la columna dreta en comptes de construïr continguts a partir de la primera.

Això fa que s'esvaeixin les notícies anteriorment publicades, i que es construeixi una columna de soroll: a veure qui aconsegueix més protagonisme amb el seu comentari.

L'allau que he vist fins ara:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190452/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190461/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190484/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190510/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190513/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190517/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190537/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/190532/index.php

...no hauriem d'evitar el mateix atemptat mediàtic que practica la premsa burgesa?
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
No dejemos que manipulen el atentado de Londres

No dejemos que manipulen el atentado

Es, como el 11M, consecuencia de la guerra de Irak que continua. Blair ya ha dicho que:"los terroristas no tendrán éxito en destruir nuestros valores y nuestra forma de vida."Mientras él ocupa y destruye un país.

Llevar banderas de PAZ, PEACE, PACHE, etc

a las 21:00 en las Ramblas. Pasalo!!!
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
es consecuencia de que los islamofascistas están haciendo la yihad porque les apetece. También Francia está amenazada aunque se opuso a la guerra de Iraq.

Además ¿no hubo manifestaciones contra la guerra en todos los países? ¿Por qué entonces esos terroristas atacan a la gente que protestaba contra la guerra de Iraq?

Mucho antes de la guerra de Iraq, los islamofascistas cometían atentados.
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
Trio de las azores: Bush, Ansar i Blair

Trio d'atemptats: 11-S, 11-M i avui London

Els països de la guerra són l'objectiu, i dir això no és justificar-ho, simplement s'ha de ser molt cec per no veure l'evidència de que els que ataquen Irak paguen la seva guerra, que per cert ha creat ja més morts que tots els atemptats aquests junts sense que alguns us indigneu gens ni mica.

No enganyeu a ningú, el vostre imperialisme, l'integrisme de tots i el sistema capitalista són les causes de tot plegat, i com sempre, aquí, a London, a Bagdad o a palestina els que paguen són la gent del poble.

Ni tu ets antifa ni el que diu estar contra el terrorisme ho està.
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
como dice uno en otro thread, por qué será que los terroristas nunca tienen la culpa, la culpa la tienen los demás y los terroristas siempre tienen justificación para matar gente que va a trabajar en tren. Qué majos son los terroristas., ¿verdad?
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
Per si continues sense entendre-ho, tan terrorista és el que ha ficat les bombes avui a londres, com Aznar, Bush, Blair i molts dirigents que han matat a molta més gent a Irak, palestina, Afganistan.... i TOTS fan el mateix fastic. Però això no ho podreu entendre mai els que us poseu a una banda del terrorisme.
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
no te pases de la raya. ¿terroristas nosotros? A ver dequé, terroristas Bush, Aznar, etc., por eso matamos a la gente y somos tan igualitarios que no hacemos distingos entre quienes los apoyan y los que se les oponen. Por eso hacemos la faena en aviones,trenes, autobuses, etc.,´sin pedir a los pasajeros la declaración de la renta. Así que a ver si hablamos con propiedad, que ya está bien de faltar.
Parlem amb propietat, Salafisme i Isalam
07 jul 2005
ES COSES PER EL SEU NOM:

No caiem en el sensacionalisme i substituïm l'analisis per el simplisme maniqueista.

No s'ha de parlar de Terrorisme Islamista, al igual com no s'ha de parlar de Terrorisme Jueu, per posar un exemple.

Al Igual que no es pot parlar genèricament de un terrorime jueu, reduint el problema a una condició religiosa; i ens hi em de referir, com a terrorisme (d'estat) Israelià. De igual manera em de procedir amb l’anomenat islamisme, (per molta “tirria� que ens provoquin totes les religions, començant per la cristiana). En concret hauríem de concretar i parlar de terrorisme Salafista.

El Salafisme es una corrent extremista i fundamentalista dintre de l'Islam, amb connexions amb la branca Wahabista del Islam Suní. Branca promociónada especialment amb els petrodolars de un dels mes fidels aliats dels "Estats democratics"(llegeixis, antigues potencies colonitzadores) i dels EEUU, precisament l’Aràbia Saudi.

ELLS POSEN LES GUERRES, NOSALTRES ELS MORTS!
NI TERRORISME D'ESTAT, NI TERRORISME DE RESPOSTA!
GUERRA A LA GUERRA!
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
07 jul 2005
De simplista nada, ¿eh? ¿De qué te crees que va el rollo? Pues simplemente de que nuestra misión es extender la Umma por todo el mundo, y para eso hay que hacer la yihad.
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
08 jul 2005
la ira te ciega
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
08 jul 2005
no es la ira sino el deber de todo buen musulmán. Se ve a la legua que eres un khafir
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
08 jul 2005
que es un khafir?
Re: Al Qaeda reivindica l'atemptat
08 jul 2005
>Se ve a la legua que eres un "khafir"

"KhafIr" (la "kh" correspont al so de la "jota" castellana, i la "I" és una vocal llarga) vol dir: "protector, vigilant..."

Però em sembla que el "mullah omar" després de passar tan de temps amagat ha oblidat la llengua àrab. Suposo que és vol referir a: "kAfir" o "kaffaAr" -on la "A" és una vocal llarga- i vol(en) dir: "infidel". Concretament l´expressió: "kAfir murtadd" significa: "infidel apóstata".

Aquesta paraula (kAfir) em recorda a la magnífica cançó del gran ziad rahbani -"Ana mush kafer" (jo no sóc infidel)- (fill de la segona cantant àrab més famosa de tots els temps: la libanesa FaIrUz. I hagués pogut ser "la cantant" del món àrab-musulmà sinó hagués estat per la quasi divina: Umm kulthUm), i un de la cançó vers diu:

"jo no sóc infidel, però la gana si que ho és..."

Com a comentari:

"Mulah omar", "antifa", "antiterrorista", "jaim" i 40 nicks més són la mateixa persona que utilitza diferents nicks per a provocar. Resulta que aquesta persona és un troll professional sionista que utilitza entre altres coses la demagògia i les mitges veritats i alguns dels seus alter egos els insults (directament) per a provocar. A més, ja té la seva pròpia web: www.es-israel.org

El meu humil consell és que no li feu cas a les seves provocacions.
Sindicato Sindicat