Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal
Web internacional dels XXII Campaments de joves revolucionàries/is
26 jun 2005
Aquest any es celebren a Barbaste (França) els XXII Campaments internacionals de joves revolucionàries/is. Un espai per al debat, la reflexió i la diversió. L'organització internacionals dels campaments estrena pàgina web multilingüe on també pots trobar informació de com anar-hi als campaments amb Revolta Global: www.internationalcamp.org
afich.jpg
Els propers 23-29 juliol es celebrarà a Barbaste (França) els XXII Campaments internacionals de joves revolucionàries/is. Com l'any passat, Revolta Global organitza la delegació catalana de joves per aquest campament.

Els campaments internacionals de joves revolucionaris i revolucionaràries són un espai de trobada, debat i diversió de diferents activistes dels moviments socials d’Europa. Hi participaran varis centenars de joves molts països europeus com França, Itàlia, Portugal, Gran Bretanya, Escòcia, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Luxemburg, Àustria, Dinamarca, Suècia, Suïssa, Grècia...

Els campaments són un espai per a la discussió sobre estratègies i alternatives a la globalització capitalista, que poden interessar a tots aquelles i aquelles que volen canviar el món. També són un espai de diversió i de lleure alternatiu i desmercantilitzat, amb activitats culturals, festes, passes de pel.lícules i jocs. El programa d’activitats tracta qüestions molt variades, com la guerra a l’Irak i Palestina, la lluita dels immigrants sense papers, els reptes del moviment “antiglobalització�, les revoltes indígenes a l’Amèrica llatina, l’opressió de les dones i de les minories sexuals, les lluites d’alliberament nacional, les mobilitzacions estudiantils contra la privatització de l’ensenyament, la lluita contra la precarietat, o la depredació ecològica del planeta.

Tots aquells i aquelles que han participat als Fòrums Socials de Florència, Paris o Londres tindran interès en continuar els debats i les experiències viscudes durant aquests fòrums, ara en aquests campaments internacionals de Barbaste, prop d’Agen (França), que constitueixen el principal punt de trobada internacional dels joves anticapitalistes d’aquest estiu.
Mira també:
http://www.internationalcamp.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Web internacional dels XXII Campaments de joves revolucionàries/is
26 jun 2005
http://www.revolucio.org/
http://www.revolucio.org/

que és aquesta pàgina ??????
Sindicato Sindicat