Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
noves edicions a comú | castelló
24 jun 2005
Des de Comú, us adrecem les novetats que acabem de treure. Si us interessa moure açò, ho podem fer per intercanvi. Vinga, salut i bon estiu.
CDInopia.jpg
CDContratempo.jpg
Recopilatori.jpg
INÃPIA âLatentâ? (CD)| Inòpia, amb el seu camí discret, potser siga una de les propostes en català més arriscades eixides des del País Valencià. Evitant caure en els estereotips o el focklorisme que sovint caracteritzen a moltes bandes del ârotlloâ? de per ací, Inòpia resulta tota una proposta dâavanç cap a la normalització de la música contemporània en català. Les seues lletres entre allò polític i allò personal, la seua música contundent, farcida de matisos, i la seua qualitat resulta realment sorprenent quan veus que aquest és només el seu primer disc. Les referències sonores caminen entre bandes com Faith No More, Soundgarden, Radiohead o Pi-LT, tot i que a la seua cosmovisió discogràfica caben des de lâOvidi Montllor o Pi de la Serra fins Fugazi o The Cure. Sobra dir,pel contrari, que la seua actitud coincideix molt més amb bandes de base. Amb una presentació de luxe en digipack. Coedició entre el grup i Comú. 9 temes. Preu: 6 euros.

CONTRATEMPO âBRJ Ska Soundsâ? (CD)| Ja fa algun temps que venia preparant-se aquest disc de la formació castellonenca. La seua música dâarrel jamaicana i dâinfluència jazzística, ja és ben coneguda per les comarques castellonenques a través del llarg seguit de concerts realitzats als darrers anys, la majoria dâells fets en suport de diferents colâ¢lectius socials de base: Casal Popular de Castelló, Festes alternatives de Borriol, Ateneu Llibertari de Castelló, Aplec dels Ports, LâAvanç, Maulets, Graüll Roig, etc. -no en va, molts dels membres de Contratempo estan vinculats directament amb alguns d'aquests espais-. Un total de 10 temes, en català i anglès, conformen aquest disc; cançons, des de les veus dâIrene i Borja, que caminen entre allò polític i personal, i on també podem destacar una interessant versió de Nina Simone a mode reconeixement dâaquesta veu compromesa amb els Black Panthers. Disseny al més pur estil âold schoolâ?. Coeditat entre el grup, Jamaican Memories i Comú. 10 temes. Preu: 6 euros.

MÃSICA PER UN GUATEKE ANTICAPITALISTA: 12 ANYS DE COMà (CD) | Finalment surt el promès CD recopilatori de la Comú. Una mena de reconeixement a totes les bandes que han treballat amb Comú en aquests 12 anys de trajectòria editorial i contrainformativa. Contratempo, Inòpia, Alloralaiglesia, Kelvinator, Nolimetangere, Agraviats, Prisoners Of War, Ki Sap, Batzak, Ghetto, X Fanekaes, Necesidad de Luchar, Mankaos, Djvu, Herb, Zenka, Gargamboig i La Karraska. Un total de 18 temes, molt dâells inèdits, que serveixen per conèixer el passat recent, present i futur proper de les edicions musicals de Comú. Afegir que aquest CD serà distribuït amb la tercera remesa de la revista TUPA, publicació sorgida de la distribuïdora alternativa basca DDT. A la revista, com a continguts, trobareu un dossier sobre Copyleft i bandes que ho porten a la pràctica, articles sobre cinema polític, entrevistes a grups i col·lectius de lâescena anticomercial basca, ressenyes de llibres i música, article sobre Comú i info dels grups del recopilatori, etc. Preu, revista+CD: 4 euros

Més info:
districomu ARROBA hotmail.com
http://districomu.homelinux.net
Mira també:
http://districomu.homelinux.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa