Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
Un any més l'Ajunta-miento vol desallotjar la platja la revetlla de Sant Joan, en una acció policial espectacular on els anti avalots pentinaran la sorra, coberts per un exèrcit de Barcelona neta.

Es aquesta una bona mostra de com el discurs del civisme s'utilitza per atacar les expressions de la cultura popular que no es deixen domesticar i resisteixen als mega-espectacles idiotitzants que patrocinen els Clos i els seus amics.

Està circulant una convocatòria ( a les 5 del matí, als cubos de la Barceloneta) per oposar-se frontalment al desallotjament de la platja.

Defensem la festa popular!
La platja no és vostra!

Salut!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
El territori es de tots plegats i no pas d´akestes persones ke semblen directius de corporacions multinacionals.Es clar, es té ke "enregistrar" i alhora anar fent "reestilyns" pk el negoci dela MARCA no defalleixi.Srs representants de l´ajuntament:La ciutat no es propietat vostra:la ciutat es "publica" amb lo ke aixó comporta i em sembla ke com a menys n´esteu fent una gestió privada d´akesta.Potser el destí siran les ciutats de titularitat privada(Made in Usa),ja ke com he dit la gestió ja ho es.Ki us el.legeix,els ke s´abstenen,ki us paga(tots),com a molt us deleguen(molts forçadament) facultats segons el vostre programa electoral i prou.Pues jo, i em sembla ke molta més gent no ho percebeix així.Salut.
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
no és seva, però tampoc és vostra, no sé si m'enteneu
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
Espereu que deixin la platja plena de merda, vidres, gent borratxa, etc? No saps quanta gent pasarà durant tot el dia del divendres allà, molta més que el que hi siguin a la nit.
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
un, t'equivoques la platja és nostra. Nomès ens han deixat aquest lloc, ni places, ni carrers, ni parcs, i també ens volen fer fora.

Alex, pots treure la merda i els vidres, si vols, però no la gent, encara que estigui borratxa
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
o sigui dos, que algú netegi la teva merda (o com va això? la platja és teva i la merda dels altres?) mentres segueixes la festa? la platja és teva com de qui hi vulgui anar al matí i no pas dels mossos. tu estàs negant el dret a altres de usar-la, gent que treballa cosa que no deus fer tu ni la majoria de revolucionaris de saló (en el millor dels casos)

Sou una colla de pijos, recordo que la platja no és un pavelló (per cert, pocs concerts amb corresponents lavabos haureu netejat, eh, coleguis?)

festa si, festa també...i així anem
jo prefereixo "resistir" (pffffffff) la resta de dies de l'any, a les 6 dormiré la meva mona, i espero fer-ho ben acompanyat

a cascar-la
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
la seva merda platja artificial se la poden fotre pel cul, però una batalleta contra els sicaris de la marca no estaria malament.
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
Visca els revolucionaris marginals de papa, ara podem muntar una rave embrutar-ho tot i a sobre divertir-nos fotent-nos d'osties amb la policia i sobretot amb els escombriaires (merda de treballadors/es). VISCA EL SOCIALISME, L'ANARQUISME... segur que lligo i és guai.
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
L'actuació d l'ajuntament es mes k trista i denunciable, pero això no treu k molt sdels k es queixen son una colla d porcs i d incivics. I no dic re k no sapiguem.
K costa molt recollir la merda k deixes en bosses i dspres llençarles a un contendor??? (pq de recilcar suposu k ni en parlem, no?)

Potser k ens apliquem l'autocritica tb.
Si deixem la platja neta tenim motius per oposant-se al l'ajutafems, pero si ho deixem fet una merda.... en fi, cadascú sap on es el seu lloc.
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
mira!el año pasado también estaba convocada la concentración para que los mierda de las marionetas del estado no echaran a la gente de allí. Te digo que llegue a las 6h, que era cuando estaba convocada, y no habia nadie concentrándose, había penia que no quería irse pero mucha de la gente "alternativa" que estaba en desacuerdo con este acto del ayunta no estaba. La gente que estaba de fiesta? yo también estaba de fiesta pero no pensé un solo instante enn ir a parar este acto de impunidad por parte del ayuntamiento. Me encontré únicamente a 7 u 8 conocidxs, pero nada más, el resto de la gente era lo que lxs "alternativxs" llaman fiester@s. Así k menos lobos caperucita.
Re: 23-J Barcelona: La playa es mia
22 jun 2005
D´acord amb per...Llavors les deixalles ke es deixen als macromuntatges de lés institucions,,com les podem criticar o denunciar,ja ke al esser ELLS els convocants,mai diran les xifres de les deixalles ni publicaran fotos de com ha kedat el territori aón s´ha fet,i portaran les brigades de neteja ke convinguin per a deixar-ho lo més visible rapidament,ni s´hi ha problemes, etc.Potser estem barrejant coses diferents(opinió molt personal meva).Salut.
Us imagineu que els que van son ells?
23 jun 2005
Quina decepció, quin aborriment, haurem d'anar a prendre una xocolata amb xurros...potser travessaré de camí algun container a la ronda...això si que mola...
Sindicat