Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: sexualitats
Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
17 jun 2005
Les darreres declaracions de d'institució Eclesiàstica son aterradores. Recentment, la Conferència Episcopal mostra el seu recolzament i demana als fidels l'assistència a la manifestació en contra del projecte de llei que permetrà el reconeixement legal a les parelles del mateix sexe. L'Arquebisbat de Barcelona, a més, forma part de l'associació E-Cristians, una de les organitzadores de la manifestació. El papa Benedicte XVI, per la seva banda, ha condemnat a les unions del mateix sexe com a falses i expressions d'una 'llibertat anàrquica', condemna que també s'aplica al divorci, els anticonceptius, els matrimonis civils i les parelles de fet.

La institució d'eclesiàstica, enlloc de promulgar uns valors pels seus fidels, vol imposar les seves conviccions a la resta de la societat. La llei sobre el matrimoni no diu res sobre com ha de ser el matrimoni catòlic ni es fica amb l'església, només regula el matrimoni civil entre parelles del mateix sexe. La institució d'eclesiàstica fa una mostra més de la seva intolerància i discriminació cap a les persones que no professen les seves conviccions i potencia la discriminació dels grups que de per sí ja son discriminats. Davant de falta de contacte de l'Església Catòlica als temps en que vivim, les seves ingerències i imposicions en la vida política, i la seva intolerància i falta de respecte a les conviccions de la resta de la societat SURT DE L'ESGLÈSIA: FES APOSTASIA. Envía una carta a la diòcesi amb les teves dades que inclogui DNI i parròquia on et vas batejar exigint que t'esborrin d'aquesta institució.

Aquest dissabte 18 de Juny fem en l'Associació una campanya d'Apostasia (de 18 a 21). Tenim impresos per omplenar que portarem a la Dicòcesi de Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
17 jun 2005
Amics, considero que fer "apostasia" es agenollar-se davant l'Esglèsia, i sotmetre's a interrogatoris inquisitorials i medievals. El fet retllevant al meu parer es que l'Esglèsia tingui un registre de dades personales completament IL.LEGAL, ja que havent transcorregut en la majoria de casos mes de 6 anys - plaç que marca la llei de protecció de dades pel funcionament d'aquest registre - des que milions de persones es van "apuntar": l'Esglèsia no ens ha esborrat com HO TENIA QUE HAVER FET, i ens segeix incloent com a "catòlics": el fet es que el que s'ha de fer es exigir que l'esglèsia cumplexi la llei civil, que es per tots i que demani el CONSENTIMENT específic a cada persona que hi consta els seus registres perque cadascú digui si vol o NO VOL continuant sent catòlic: aquesta es la veritable "apostasia": fer que les esglèsies cumpleixin la llei i no com fins ara, que han estat i encara estan per sobre de la llei. Tot i que la lli i l'Estat que li dona suport es un estat burges, sembla intolerable que avui en dia hi hagin institucions que es permeten impunement estar per sobre d'aquestes lleis. AIxò per una banda: per l'altre, existeix un tractat internacional completament ilegal que es diu Concordato, que tindria que ser denunciat i derogat, ja que ni tans sols respecta les pròpies regles de joc de la democràcia burgesa.
Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
17 jun 2005
Si, magaledro, si, el que tu diguis, però abans de que l'església ens il·lumini amb la seva consulta a tots els "fitxats" per si volem formar part o no del seu club, o que es derogui el concordat, o que les vaques volin, tres fets impossibles i irrealitzables si tens una mica de sentit comú, la opció personal més radical i coherent dels que estem contra l'església és apostatar. Si per tu això és "agenollar-se davant l'església" per mi s'agenollen els que sabent el que saben i dient el que diuen no tenen els pebrots de plantar a l'església i esperen que ella mateixa un dia es decideixi a fer utopies o a aplicar coses que saps de sobra que mai faran.

Mentres esperes una il·luminació de Ratzinger o Blazquez o Zapatero que mai arribarà almenys tingues la decència de no ser tan engreit dient que la gent que apostata ens agenollem, em sembla d'un cinisme impresionant i em fa dubtar realment dels teus veritables objectius.

Apostatar és agenollar-se davant l'església? És la cosa més absurda que he sentit en molt de temps.

Deixo un enllaç amb molta informació i els documents necessaris per fer-ho, mentrestant alguns podeu esperar ad eternum que el que diu Magaledro succeeixi:

http://riba.yatros.com/apostasia.htm
Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
17 jun 2005
Ai amics , quina congoixa m' embaeix quan llegeixo això. Encara podeu salvar les vostres ànimes , amics i germans , reseu per les vostres ànimes i pel nou Pare Sant que tant bé farà la seva feina. Que Déu Nostre Senyor us beneeixi a tots , encar que decarriats , fills de Déu , en definitiva.
Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
18 jun 2005
Jo m'ho vaig passar molt bé apostatant. Una experiència inoblidable. Oportunitat de dir el que se'ls hi ha de dir en aquests nazis. Els tràmits van durar sobre dos mesos, menys del que esperava.
Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
20 jun 2005
ELS FILLS DE PUTA QUE HAN PINTAT LA CATEDRAL DE TARRAGONA, HO PAGARAN MOLT CAR. L'APOSTASSIA ELS HI GRAVAREM AMB FOC ALS COLLONS DE MARICONS.
NOSALTRES ENS VOLEM LLIURAR DELS ROJOS , DELS QUE FAN PINTADES COM AQUESTES , I VOLEM DER APOSTASSIA D'ELLS , I DELS MARICONS QUE OMPLEN EL PA�S I QUE FAN FÀSTIC , ON EREN ABANS ?
Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
20 jun 2005
DESAPUNTA'T DELS QUE FAN APOSTASSIA. DESAPUNTA`T DE LA GENTUSSA , DELS ROJOS , DELS GAIS I DE TOTA LA XUSMA QUE OMPLA I CORROMP LA PUTA SOCIETAT.
Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
21 jun 2005
Amic Riba, si realment tu consideres que el Concordat es "impossible" de derogar, quina mena de lluïta política es la que tu defenses ?. El sentit del terme "agenollar-se" es metafòric, ja que es tracta d'un procediment establert per la pròpia esglèsia, fet a la seva mida.
Re: Apostasia: Desapunta't de l'Esglèsia
21 jun 2005
Amic apóstata: penso que fas molt be d'expressar els teus dubtes sobre el "meus veritables objectius": crec el dubte es la sistemàtica mès propera al coneixement.

Tu has escrit que la derogació del "Concordat" es una "utopia": no ho entenc. Si vosaltres mateixos vau anar fa uns mesos a FIladelfia, invitats pels Ateus Americans, a explicar la situació DONANT per aprobada !! la nova "Constitució" ? europea: com podeu escriure ara que la derogació del Concordat es "impossible". La democràcia burgesa amb la qual vosaltres sembla que us sentiu tan a gust, no es cap mena de sistema revolucionari, pero inclús dintre d'aquesta lógica falsària "democràtica", sòn possibles la retirada de Tractats Internacionals...jo em pregunto com es pot ser ateu i capitalista alhora....em sembla una contradicció de la mateixa mena dels que es diuen comunistes o socialistes cristians....al meu parar l'ateïsme comporta posicions revolucionàries i un ¨laïcisme militant per modificar els sitema de producció capitalista... per litúrgies burgueses i carnavals alternatius ja tenim els Forums Socials....
Sindicato Sindicat