Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : fòrum 2004
26 capitostos del Fòrum podríen estar en recerca i captura el 7 de juliol
14 jun 2005
Finalment sembla que es fà justícia: 26 dirigents del Fòrum 2004 podríen acabar en recerca i captura el 7 de juliol com a vulgars malfactors per no haver fet cas d'una condemna per incompliment de contracte als Estats Units
26 alts càrrecs de les administracions respònsables del Fòrum podríen estar el proper 7 de juliol en recerca i captura ordenada per la jutgessa Sophia Hall, d'Illinois, Estats Units. No es van voler presentar en un judici que tenien pendent per la denuncia de dues productores el passat abril. Fins que no hi vagin hauràn de pagar 3.000 euros diaris, que naturalment aniràn compte dels contribuents catalans..

Els fets es remunten a principis de 2003, quan el Fòrum va encarregar a dues productores d'Estats Units uns documentals en tres dimensions al voltant del mite de Sant Jordi. A principis de 2004 el Fòrum va decidir fer-se enrera del encàrrec el que va fer que les productores posèssin una denúncia per incompliment de contracte. La jutgessa no es va creure la versió del Fòrum segons la qual aquest no havia signat res, doncs va trobar força inversemblant que les productores treballèssin un any sense res signat.
El día de Sant Jordi de 2003 es va produir la sentència en la que es condemnava en ferm al Fòrum a una indemnització de 3,9 milions d'euros, citant als responsables del esdeveniment per abril de 2005 per una nova vista en la que amb els comptes del Fòrum a la mà s'executaría el corresponent embargament. El día assenyalat no es va presentar ningú, -ara entenem perquè els comptes del Fòrum no s'acàben de liquidar mai- el que va fer que la jutgessa donguès de plaç fins primers de juny per la esmentada compareixença dels capitostos del Fòrum. En aquetsa ocasió nomès van comparèixer al jutjat dos advocats que deien actuar en representació individual dels membres del Consell d'Administració del Fòrum pèro en cap cas en representació d'aquest. La jutgessa indignada per aquesta nova presa de pel, va decidir una darrera vista, aquest cop pel 7 de juliol avisant que si no es presentàven els acusaría de desobediència a la justícia i si algún dels esmentats imputats intentès anar als Estats Units els faría detenir de forma fulminant. A mès va multar al Fòrum amb una multa de 3.000 euros diaris al día fins que es presenti al judici i que naturalment haurem de pagar els contribuents..
La llista d'imputats l'encapçala Joan Clos, els tinents d'alcalde Xavier Casas, Jordi Portabella e Imma Mayol, Xavier Trias, Alberto Fernàndez, el conseller Bargalló, Josep Piquè i la Ministra de Cultura. La Generalitat i l'Ajuntament han hagut de contractar un important bufet d'advocats que treballarà amb el que ha contractat l'Estat per treure'ls d'aquest mal pas. Fernandez Diaz, en roda de premsa ha defintit aquesta situació definint el Fòrum com "un nyap a títol pòstum".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 26 capitostos del Fòrum podríen estar en recerca i captura el 7 de juliol
14 jun 2005
Enllaç de la noticia per si algú no la creu
Re: 26 capitostos del Fòrum podríen estar en recerca i captura el 7 de juliol
14 jun 2005
Ostres aquesta si que es bona! Ja m'agradarà veure com acaba tot això, de ben segur que no passarà res, acabarem pagant a una productora pel treball que no ha fet, degut a la incomptetencia dels nostres politics, i poca cosa més. Dubto que Joan Clos es presenti al judici. Això que pagarem tots i a callar, i que ningú es queixi despres pq aquests diners no seran carregats a les despeses del forum!

Fotut 2004, a veure si el 2005 ens va millor!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more