Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
12 jun 2005
Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
Imag0047.jpg
Imag0031.jpg
Sabadell:" Prou sSabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"Publicat el 11 de juny de 2005 -

Divendres 10 de juny, la CUP de Sabadell va celebrar el segon acte de la campanya "contra la reforma dels estatuts, per la ruptura democràtica i la construcció nacional", amb un sopar i una actuació musical del cantautor riudebitllenc Cesk Freixes. En els parlaments polítics hi varen prendre part n'Antoni Infante (Cup València) i en Guillem Fuster (Cup Sabadell). Tot seguit hi teniu els punts del manifest que es va repartir.6 punts per a la ruptura democràtica i la construcció nacional.No ens deixem entabanar amb nous estatuts d'autonomia que suposin perpetuar la nostra submissió a l'Estat espanyol sorgit de la Dictadura franquista. Si volem avançar realment en la construcció d'un futur de justícia i llibertat per al nostre poble, tan sols podem acceptar un marc jurídic i polític que ens garanteixi, com a mínim:1.- L'exercici del Dret a l'Autodeterminació, com a punt democràtic mínim de partida i en les condicions que estipula la Carta dels Drets dels Pobles aprovada per l'Assemblea General de l'ONU.2.- El reconeixement dels Països Catalans com a marc nacional de referència, amb una ordenació administrativa de base comarcal que faciliti les relacions econòmiques i culturals entre tot el territori.3.- L'establiment de mecanismes de control democràtic de l'activitat econòmica, entenent aquesta com a un afer públic que té per objectiu el bebestar del conjunt de la població.4.- L'oficialitat única de la llengua catalana en tot el territori nacional, amb l'única excepció de les comarques occidentals del País Valencià pertanyents al domini lingüístic castellà i la Fenollesda i era Val d'Aran, de parla occitana.5.- El desballestament de l'aparell d'ocupació (judicial, policial militar i administratiu) dels estats espanyol i francès i el desplegament d'una administració pública nacional, democràtica i sotmesa al control popular.6.- La representació directa del poble català en eles organismes internacionals en què es decideixi ser present.Prou submissió...ara, Independència!CUP de Sabadellcupsabadell ARROBA hotmail.com

ubmissió...ara, Independència!"
Mira també:
http://ww.llibertat.com/cup

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
12 jun 2005
Imag0035.jpg
Imag0041.jpg
més fotos
Mira també:
http://www.llibertat.com/cup
Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
12 jun 2005
I excloure a qui no sigui un català "dels vostres" també serà un dret?
Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
12 jun 2005
No sé què dius.

Em sembla que ningú t'ha exclòs.

Això és un projecte polític, i si tu vols contiuar sent tu sol, "jo per mi", i disfrutar de la teva submissió indivual i com a membre del col.lectiu, allà tu.

Si ets membre del col.lectiu dels uniformes, doncs el mateix. Allà tu amb els teus traumes psiquiàtrics que no pots pair, i allà tu amb la teva merda de sou per llepar el teu superior i fotre la gent per poder guanyar-te la vida miserablement.

A Catalunya tots som catalans/es.

Però si ets un trepes, un paràsit, un vividor, un bocamoll o un integrat, i no vols deixar de ser-ho, hauràs d'empassar-te les conseqüències de la teva decisió.

La terra és per qui la treballa
I qui no treballi morirà (ni que sigui de fàsctic)


Salut i tota la força per al poble!
Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
12 jun 2005
enhorabona als que lluiten! vergonya als que només critiquen!

Tot el poder per al poble!
Defentsem la terra!
Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
12 jun 2005
Amb el poble al costat!!
La lluita és el cami!!
www.kaosenlared.net
Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
13 jun 2005
Felicitats per la gent de Sabadell!
Endavant les atxes!
Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
14 jun 2005
Deunidó la gent que hi ha... Va bé i és bo saber que algun lloc de la nació funciona i té trascendència l'esquerra independentista, endavant amb la CUP!!!

Felicitats als companys de la CUP Sabadell!!!
Re: Sabadell:" Prou submissió...ara, Independència!"
14 jun 2005
front el capitalisme espanyol defensem el capitalisme català,submissió als petits burguesos de la ENTESA i dependència de l'ajuntament.felicitats CUP
Sindicat Terrassa